Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΜΕΡΙΤΕΣ

Η ΕΚΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΑΣΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΔΑΣΩΤΕΑ


ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Τραχηλίου, Παραμεριτών, Αγ. Γεωργίου, Παρθενίου, Αγ. Ιωάννη, Θαρρουνίων, Κρεμαστού και Αγ. Λουκά βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να πληροφορήσει τους κατοίκους των χωριών της αλλά και τους δημότες του Δήμου Κύμης Αλιβερίου ότι σύμφωνα με το υπ’ αριθμ. 5089/259562/6-12-2012 έγγραφο του Δασαρχείου Κύμης που μας χορηγήθηκε μετά από αίτησή μας:

  Η έκταση της Π. Γιαννούλη είναι καθ’ ολoκληρία δασική, αναδασωτέα και παράνομα εκχερσωμένη. Διατάσσεται διοικητική αποβολή και μήνυση από το δασαρχείο κατά της κ. Γιαννούλη και των αγοραστών κ.κ. Θωμά και Κιούση.

   Η έκταση του Δ. Τσάλα είναι όλη δασική, αναδασωτέα και κατά 1.300τ.μ. παράνομα εκχερσωμένη. Διατάσσεται διοικητική αποβολή από τα 1.300 τ.μ. και μήνυση κατά του κ. Τσάλα και των αγοραστών κ.κ. Θωμά και Κιούση.

Λυπούμαστε βαθύτατα που ο πρώτος πολίτης του Δήμου και Τοπογράφος μηχανικός (δήμαρχος κ. Θωμάς), κατέστη δικαιοδόχος αγροτεμαχίου χωρίς να ζητήσει από τον πωλητή έστω και για τυπικούς λόγους χαρτί από το δασαρχείο. Καθώς επίσης και για τα μέλη του ΦΟΔΣΑ και του Δημοτικού Συμβουλίου που ψήφισαν χωρίς να ζητήσουν στοιχειώδη ενημέρωση για την απόκτηση της έκτασης.

Ο αγώνας μας συνεχίζετε για να δικαιωθεί μέχρι τέλος, με όλες τις νόμιμες ενέργειες. 

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου