Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Νέο Προεδρείο στο Δημοτικό Συμβούλιο Χαλκίδας.


Ο Γιώργος Μπαντούνας είναι ο νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου στην Χαλκίδα. Το προεδρείο συμπληρώνει η Αντιπρόεδρος κ. Ιωάννα Δεριβέρη και ο Γραμματέας κ. Παναγιώτης Γεωργαράς ο οποίος συνεχίζει από το απερχόμενο προεδρείο. Η κ. Δεριβέρη προτάθηκε από τον συνδυασμό του κ. Ζεμπίλη ενώ ο κ. Μπαντούνας και ο κ. Γεωργαράς ανήκουν στο συνδυασμό της πλειοψηφίας του Δημάρχου κ. Παγώνη.

Ολοκληρώθηκαν οι δημαιρεσίες του Δήμου Κύμης Αλιβερίου. Πρόεδρος συνεχίζει ο Γιάννης Μπενάκης



Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο οι εκλογές για την ανάδειξη προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και Οικονομικής Επιτροπής καθώς και Επιτροπής Ποιότητας ζωής στην ειδική συνεδρίαση που έγινε στα Κριεζά, όπως συνέβη και σε όλους τους Δήμους και Περιφέρειες της χώρα. Η θητεία των οργάνων που εκλέχθηκαν λήγει με το τέλος της θητείας των δημοτικών και περιφερειακών αρχών.
Το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Κύμης Αλιβερίου αποτελείται από: Γιάννη Μπενάκη, ως Πρόεδρο, Άγγελο Ποθητάκη ως Αντιπρόεδρο και Ν. Χουλιαρά ως Γραμματέα.
Ο Γιάννης Μπενάκης εκλέχθηκε από το σύνολο των παρόντων συμβούλων της πλειοψηφίας με 12 ψήφους ενώ ο συνδυασμός του κ. Θωμά απείχε καταγγέλλοντας την πρόταση του κ. Μπουραντά για ανανέωση της θητείας του Μπενάκη. Εν συνεχεία ο Άγγελος Ποθητάκης από τον συνδυασμό του κ. Θωμά εκλέχθηκε με 14 ψήφους και ο κ. Χουλιαράς με 20 ψήφους.
Για την Οικονομική Επιτροπή:
Γιώργος Κότσαρης 20 ψήφους
Γιώργος Παγώνης 19 ψήφους
Δημήτρης Μούντριχας 17 ψήφους
Φώτης Αναστασίου 17 ψήφους
Νίκος Κιούσης 19 ψήφους
Βασίλης Ντόβολης 20 ψήφους
Αναπληρωματικά μέλη
Γιάννης Κούκης  19 ψήφοι
Γιώργος Μπόκαρης 19 ψήφοι
Γιάννης Πιλάτης 20 ψήφοι
Τάσος Βλάχος  18 ψήφοι
Μαργαρίτα Μέξη 15 ψήφοι

Για την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής
Νίκος Μπαράκος 19 ψήφοι
Κώστας Δημάς 19 ψήφοι
Γιώργος Κότσαρης 17 ψήφοι
Χρήστος Σαμαράς 16 ψήφοι
Τάσος Βλάχος 18 ψήφοι
Μαργαρίτα Μέξη 15 ψήφοι.
Αναπληρωματικά μέλη
Αλέξανδρος Θεοδώρου 19 ψήφοι
Χουλιαράς 19 ψήφοι
Αναστασίου 16 ψήφοι
Αρετή Μπάτσα 17 ψήφοι

Στράτος Ντούρας 20 ψήφοι.