Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Επιστολή Θωμά στη ΔΕΗ

Κύμη 25-10-2017 
Προς  :  ΔΕΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΥΠΟΨΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ  ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΥΡΙΝΤΖΗ

Θέμα : Εξυπηρέτηση από τη ΔΕΗ της περιοχής Κύμης – Κονιστρών



Κύριε Διευθυντά,

Όπως γνωρίζετε, επί δεκαετίες  λειτουργούσε σε ενοικιαζόμενο από εσάς κατάστημα, υποκατάστημα  της ΔΕΗ στην Κύμη η λειτουργία του οποίου δυστυχώς καταργήθηκε.

Σήμερα το κατάστημα εξακολουθεί να είναι ενοικιασμένο από εσάς και  σε ένα τμήμα του στεγάζεται η ΔΕΔΗΕ, ενώ ο υπόλοιπος χώρος παραμένει κενός.
Ενώ λοιπόν τότε υπήρχε πλήρης κάλυψη των αναγκών των καταναλωτών και πελατών σας  στην περιοχή, σήμερα υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα εξυπηρέτησης. Σε μια εποχή που οι διακοπές των παροχών και οι διακανονισμοί των λογαριασμών είναι στο μέγιστο σημείο τους.

Το δύσκολο γεωγραφικό ανάγλυφο της περιοχής, οι μεγάλες αποστάσεις  και  η οικονομική κρίση  καθιστούν εξαιρετικά δύσκολη και πολλές φορές  αδύνατη την εξυπηρέτησή τους από το Αλιβέρι. 

Σας   ζητάμε λοιπόν  να εξετάσετε το ενδεχόμενο να εξυπηρετείται η περιοχή Κύμης – Κονιστρών, δύο τουλάχιστον ημέρες την εβδομάδα από υπάλληλο σας, ο οποίος θα επισκέπτεται την Κύμη.
Κάτι τέτοιο θα ανακούφιζε την περιοχή και τους πελάτες σας, αλλά και το υποκατάστημά σας στο  Αλιβέρι, στο οποίο σήμερα  δημιουργείται συνωστισμός και οι πελάτες αργούν να εξυπηρετηθούν και ταλαιπωρούνται στο έπακρον.

Με εκτίμηση
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Γ. ΘΩΜΑΣ

Πρώην   Δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου

1 σχόλιο:

  1. '''Το δύσκολο γεωγραφικό ανάγλυφο της περιοχής, οι μεγάλες αποστάσεις και η οικονομική κρίση καθιστούν εξαιρετικά δύσκολη και πολλές φορές αδύνατη την εξυπηρέτησή τους από το Αλιβέρι.'''

    Ενώ όταν οι Αλιβεριώτες ανεβαίνουν στην Κύμη για την Εφορία ή την Πολεοδομία, το ανάγλυφο είναι πεδινό, οι αποστάσεις μικρές και η τσέπη των κατοίκων του Αλιβερίου γεμάτες με λεφτά!!!!

    Όχι, όχι,δεν είναι τυχοδιώκτης ο άνθρωπος! Ενδιαφέρεται για όλους τους κατοίκους του Δήμου Κύμης Αλιβερίου!! Σα δεν ντρεπόμαστε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή