Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Καλόν, ανήσυχο και ανατρεπτικό χειμώνα νάχουμε!!!



Μετά από ανάπαυλα σχεδόν ενάμιση μήνα ξαναπιάνουμε την «πένα» και με την ελπίδα ότι τα γεγονότα που θάρθουν θάναι τόσο συναρπαστικά ώστε να μην ξαναπέσουμε στο λήθαργο της βαρεμάρας και της σιωπής.
Επιδιώκοντας διαρκώς την ανανέωση ξεκινάμε με νέα συντακτική ομάδα και συντονιστή παρότι η καθοδήγηση δεν αλλάζει σχεδόν έξι χρόνια τώρα (αρχές του Δεκέμβρη το ΛΑΛΑ ΤΟ γίνεται έξι ετών, πάλιωσε πια!!!)
Νέα κόμματα παλεύουν να γεννηθούν, καλά γεννητούρια να έχουν αρκεί να μεγαλώσουν σε ένα νέο πολιτικό σύστημα, βαθύτερα δημοκρατικό, με την κοινωνία πρωταγωνίστρια και τους επαγγελματίες πολιτικούς ή τους κατά φαντασία με κληρονομικό δικαίωμα στη γωνία.
Εμείς την λαϊκή συμμετοχή, τα δικαιώματα των πολιτών, τα δικαιώματα των ανθρώπων θα συνεχίζουμε να στηρίζουμε.
Και στα τοπικά, ο χρόνος για τις εκλογές του 2019 πλησιάζει και ήδη η πρώτη νέα παράταξη έσκασε μύτη, προερχόμενη σαφώς από τα σπλάχνα του κυβερνητικού χώρου που έως τώρα ήταν απών στο τοπικό πολιτικό σκηνικό.
Κινήσεις παίρνουν δειλά και μουλωχτά τον δρόμο τους όπως συνηθίζεται, κάθε φορά πάντα υπάρχει και η ελπίδα, που λένε ότι πεθαίνει τελευταία, ότι καλό θα βγει. Μακάρι γιατί τόσο χρόνια τώρα από το 2010 αυτός ο τόπος πάει κατά διαόλου. Και ο μόνος που δεν φταίει είναι ο Καλλικράτης.
Αυτά και άλλα πολλά μας περιμένουν. Αφού κάτι κινείται υπάρχει αισιοδοξία, συγκρατημένη βέβαια, μεγαλώσαμε πιά, αλλά μία ακτίδα αισιοδοξίας την έχουμε για τις ρήξεις με το παρελθόν, για το καινούργιο και δημιουργικό που έχει ανάγκη ο τόπος, η χώρα, η ζωή μας.

Καλό χειμώνα λοιπόν, και θα είναι καλύτερος εάν είναι Ανήσυχος και Ανατρεπτικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου