Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Στην γειτονιά των αγγέλων ο Νίκος Πηλιχός. Κηδεύεται σήμερα στην Αχλαδερή.

Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα το απόγευμα στην Αχλαδερή, στο Ι.Ν. της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, συγγενείς και φίλοι στον αδικοχαμένο Νίκο Πηλιχό που έφυγε το πρωί της Τετάρτης 12-7-2017 μετά από την μάχη που έδωσε για να κρατηθεί στην ζωή μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο 50η χιλ. Λεπούρων Κύμης στο ύψος του ΙΚΤΕΟ  στο βέλος. Ο άτυχος νέος οδηγούσε την μηχανή του και κάτω από άγνωστες συνθήκες συγκρούστηκε με αγροτικό αυτοκίνητο.
Ο άτυχος Νίκος, γιός του Γιάννη Πηλιχού (Σαούλ) και της Παναγιώτας Λάμπρου ήταν μόλις 27 χρονών και τα τελευταία χρόνια διέμενε συχνά στο σπίτι του παππού του στην Αχλαδερή. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην περιοχή και μεταξύ των νέων εκεί μάλιστα ζει και δραστηριοποιούνται επαγγελματικά και οι θείοι του, στην οικοδομή και στην εστίαση (Κορασίδα) ενώ και ο πατέρας του και η οικογένειά (ο παππούς γνωστός και ως Σαούλ) είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην περιοχή. Η οικογένεια του άτυχου Νίκου διαμένει στο Μπρινιά στο Αλιβέρι. Η θλίψη στην τοπική κοινωνία είναι μεγάλη και η συμμετοχή στον πόνο της οικογένειας πάνδημη.

Το εκκλησιαστικό Συμβούλιο Περιβολίων Αχλαδερής αποφάσισε να ματαιώσει εκδήλωση που οργάνωνε στις 22 Ιουλίου και εξέδωσε το ακόλουθο ψήφισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου