Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Επίσημη Επίσκεψη Δημάρχου και Αντιπροσωπείας Δήμου Wuhan Λ.Δ. Κίνας στη Χαλκίδα στις 5 Μαΐου 2017

                                                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσημη επίσκεψη θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 5 Μαΐου στο Δήμο Χαλκιδέων ο Δήμαρχος της Κινεζικής Πόλης Wuhan κ. Wan Yong με πολυμελή αποστολή, στο πλαίσιο της υφιστάμενης συνεργασίας των δύο Δήμων.
Η επίσκεψη αυτή κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική, καθώς εδραιώνει στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο μια σχέση συνεργασίας που ξεκίνησε πριν από ενάμιση χρόνο και που θα επισφραγιστεί με την υπογραφή συμφώνου αδελφοποίησης μεταξύ των δύο Δήμων.
Ο Δήμος Wuhan έχει πληθυσμό 10 εκατ. κατοίκους και βρίσκεται μεταξύ των 5 πλέον γοργά αναπτυσσόμενων Κινεζικών πόλεων με ονομαστικό ΑΕΠ παρόμοιο με αυτό της Ελλάδας. Κατά της διάρκεια της επίσημης επίσκεψης θα ανακοινωθεί η δημιουργία Κέντρου Εισαγωγών και Διανομής Προϊόντων του Αγροδιατροφικού Τομέα από την περιοχή μας στην πόλη Wuhan, γεγονός που θα καταστήσει εφικτή την εξαγωγή τοπικών προϊόντων στην κινεζική αγορά.
Στο πλαίσιο της επίσκεψης, στις 11 πμ στο Κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου «Τ. Καμπούρης», θα πραγματοποιηθεί παράσταση με εντυπωσιακά ακροβατικά από ομάδα επίλεκτων αθλητών της κινεζικής πόλης Wuhan.
Η μοναδική αυτή παράσταση είναι ανοιχτή στο κοινό.


              Γραφείο Τύπου  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου