Τρίτη 9 Μαΐου 2017

¨"Μαύρο στους Μαυρογιαλούρους"!!!



Το Ταχυδρομείο του Αυλωναρίου προς το παρόν τουλάχιστον δεν θα κλείσει. Η φήμη περί του αντιθέτου προκάλεσε ανησυχία και πλήθος ανακοινώσεων και αναρτήσεων. Πριν από την ανακοίνωση του Βουλευτή Πρατσόλη που φωτογραφήθηκε γιαυτό με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των ΕΛΤΑ Σύλλογοι και ο Δήμαρχος είχαν στείλει επιστολές διαμαρτυρίας. Ένας Βουλευτής της Αντιπολίτευσης έκανε και ερώτηση. Τελικά δια του Πρατσόλη ανακοινώθηκε ότι όλα αυτά ήταν ανυπόστατες φήμες. Το Ταχυδρομείο δεν κλείνει.
Μετά από όλα αυτά ο κάθε ένας που διαμαρτυρήθηκε διατείνεται ότι χάρις στη δική του διαμαρτυρία έκανε πίσω ο ΕΛΤΑ. Φορείς μάλιστα ευχαριστούν τον Βουλευτή της Αντιπολίτευσης και τον μη Βουλευτή και Υφυπουργό από τον Κυβερνητικό Εταίρο, στελέχη και τα δύο της Δεξιάς. Έτσι μένουμε με την απορία. Το Ταχυδρομείο το κράτησε στο Αυλωνάρι ο Πρατσόλης και ο ΣΥΡΙΖΑ ή η Δεξιά;  δηλαδή ο Σίμος και ο Μαυραγάνης; Προσωπικά μάλλον πιστεύουμε τον πρώτο, αλλά…..
Σε τελική ανάλυση ποσώς μας νοιάζει αρκεί το Ταχυδρομείο να μείνει. Αλλά ρε παιδί μου αυτός ο μαυρογιαλουρισμός δεν θα σβήσει με τίποτε…!!!!

Απλώς μετά ένα βαθύ αναστεναγμό… φωνάζουμε και εμείς «Μαύρο στους Μαυρογιαλούρους»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου