Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Η 2η Προσκυνηματική διαδρομή προς τον Όσιο Ιωάννη τον Ρώσσο

Χαλκίδα, 11-05-2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η 2η Προσκυνηματική διαδρομή προς τον Όσιο Ιωάννη τον Ρώσσο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Μαΐου, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:
8.00: Αναχώρηση από το Διοικητήριο της Π.Ε. Εύβοιας (Λεωφόρος Χαϊνά 93, Χαλκίδα)
8.15: Στάση για παραλαβή προσκυνητών από την κεντρική πλατεία Νέας Αρτάκης
8.30: Στάση για παραλαβή προσκυνητών από το Δημαρχείο Ψαχνών
9.00: Άφιξη στον Άγιο και εκκίνηση πεζοπορίας
18.00: Επιστροφή από το Προκόπι
Κατά την εκκίνηση καθώς και κατά μήκος της διαδρομής θα υπάρχουν σημεία προαιρετικής ανάπαυλας και διανομής νερού, χυμών και δυναμωτικών τροφών. Οι συμμετέχοντες καλό είναι να προσέλθουν ξεκούραστοι, σε καλή φυσική κατάσταση και να φορούν κατάλληλα υποδήματα και ρουχισμό, προκειμένου να απολαύσουν με ασφάλεια και ευεξία τη διαδρομή.
Η μετακίνηση είναι δωρεάν και θα γίνει με μισθωμένα λεωφορεία. Απαραίτητη προϋπόθεση για χρήση της δωρεάν μετακίνησης είναι η δήλωση συμμετοχής έως την  Παρασκευή 19 Μαΐου στα τηλέφωνα 2221353690 & -790.

Η 2η Προσκυνηματική διαδρομή διοργανώνεται από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας - Π.Ε. Εύβοιας με την υποστήριξη των δήμων Διρφύων - Μεσσαπίων και Μαντουδίου – Λίμνης - Αγ. Άννας, τη Δασική Υπηρεσία, τον Ορειβατικό Σύλλογο, το Περιφερειακό τμήμα Χαλκίδας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και το Σύλλογο Εθελοντικών Δυνάμεων Δασοπροστασίας & Διάσωσης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου