Δευτέρα 17 Απριλίου 2017

Έργα 4,5 εκατομμυρίων στην Εύβοια

Με την ένταξη εννέα σημαντικών έργων συνολικού προϋπολογισμού 4,5 εκατομμυρίων ευρώ για το οδικό δίκτυο και τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Εύβοιας ολοκληρώθηκε η χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας.

Πιο συγκεκριμένα, εντάχθηκαν τα ακόλουθα έργα:
Συντήρηση Οδικού Δικτύου Βόρειας Εύβοιας, προϋπολογισμού 1.132.770 ευρώ, που περιλαμβάνει τη διαμόρφωση της παράκαμψης Βουτά και βελτιωτικές επεμβάσεις στα τμήματα Προκόπι – Μαντούδι και Ροβιές – Βουτάς.
Συντήρηση Οδικού Δικτύου Νότιας Εύβοιας, προϋπολογισμού 700.000 ευρώ, που περιλαμβάνει την ασφαλτόστρωση του δρόμου Αμυγδαλιά – Πρινιά στον Καφηρέα Καρυστίας και βελτιωτικές επεμβάσεις στο επαρχιακό δίκτυο της ευρύτερης περιοχής.
Συντήρηση Οδικού Δικτύου Δίρφυος, προϋπολογισμού 1.400.000, που περιλαμβάνει βελτιωτικές επεμβάσεις στην Ε.Ο. Νέα Αρτάκη – Στρόπωνες, την ολοκλήρωση της απευθείας οδικής σύνδεσης Πισσώνα – Τριάδας, και την ολοκλήρωση της σύνδεσης Αγία Ειρήνη – Γλυφάδα στην ανατολική ακτή του Νομού.
Συντήρηση Οδικού Δικτύου Κεντρικής Εύβοιας, προϋπολογισμού 900.000 ευρώ, που περιλαμβάνει βελτιωτικές επεμβάσεις στους κύριους άξονες του επαρχιακού οδικού δικτύου μεταξύ Λεπούρων και Κύμης.
Δύο έργα ηλεκτροφωτισμού συνολικού προϋπολογισμού 148.800 ευρώ για τους κόμβους του επαρχιακού δικτύου Ν. Εύβοιας.
Καθαρισμός τάφρων και εργασίες πρασίνου στο οδικού δίκτυο της Εύβοιας, προϋπολογισμού 74.400 ευρώ.
Προμήθεια και τοποθέτηση μεταλλικών κερκίδων στο γήπεδο Αμαρύνθου, προϋπολογισμού 50.840 ευρώ.
Συμπληρωματικές εργασίες και ηλεκτροφωτισμός στο γήπεδο Αγίου Λουκά, προϋπολογισμού 74.400 ευρώ.
Επισημαίνεται ότι έχουν εξασφαλιστεί οι πιστώσεις και συνεπώς θα ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες δημοπράτησης για το σύνολο των έργων.
Ο Φάνης Σπανός, τόνισε:
«Είναι κοινή παραδοχή ότι η πρώτη ανάγκη της Εύβοιας είναι οι οδικές υποδομές. Σήμερα, εκκινούμε έναν ακόμη κύκλο παρεμβάσεων βελτιωτικού, αλλά και αναπτυξιακού χαρακτήρα, διατηρώντας ως κορυφαίες προτεραιότητες την οδική ασφάλεια και την προσπελασιμότητα στο Νομό. Ταυτόχρονα, με τα μικρά αλλά σημαντικά έργα αναβάθμισης αθλητικών εγκαταστάσεων στοχεύουμε στην βελτίωση της ποιότητας ζωής για όλους τους πολίτες.”



1 σχόλιο:

  1. Και στην κυμη το απολυτο τιποτα τιποτα τιποτα για να βλεπετε τη ειχατε και τι βγαλατε αχρηστους

    ΑπάντησηΔιαγραφή