Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Επιστολή Μπουραντά στον Μαυραγάνη για τα προβλήματα της Νότιας Εύβοιας

Κύριε Υφυπουργέ,
 Για τα προβλήματα της Νότιας Ευβοίας έχουμε στείλει δύο (2) έγραφα προς το Υπουργείο σας και έχουμε πάρει δύο (2) απαντήσεις από Υπηρεσία του Υπουργείου ( σχετικά γ και δ), μόνο για το φράγμα των Μανικίων, ενώ για τον άξονα Χαλκίδα - Λέπουρα – Κύμη, δεν μας έχει δοθεί κάποια απάντηση από την πολιτική ηγεσία.
 Η απάντηση για το φράγμα από την Δ/νση Αντιπλημμυρικών & Εγγειοβελτιωτικών έργων, εκφράζει την άποψη της συγκεκριμένης Υπηρεσίας, η οποία προτείνει αλλά δεν αποφασίζει.
Χρειάζεται η πολιτική βούληση της πολιτικής ηγεσίας για να ελπίζουμε ότι θα προχωρήσει το έργο και δεν ότι θα χαθούν τα εκατ ΕΥΡΩ που έχουν ήδη διατεθεί, άλλα μέχρι σήμερα η πολιτική ηγεσία αποφεύγει να απαντήσει.
Στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών & Δικτύων ανήκετε και εσείς και επομένως από έναν Ευβοέα περιμένουμε καθαρές απαντήσεις, αλλά και το ενδιαφέρον του για τον τόπο και τους πολίτες, οι οποίοι μονίμως αγνοούνται και αδικούνται κατάφορα, αφού μέχρι σήμερα συνεχώς πληρώνουν, σε ανθρώπινες ζωές, σε σοβαρούς τραυματισμούς αλλά και σε οικονομικούς πόρους, χωρίς να έχουν γνωρίσει το ενδιαφέρον της πολιτείας.
 Και όπως γνωρίζετε έχει αποφασιστεί η εγκατάσταση διοδίων στο Τμήμα Σχηματάρι – Χαλκίδα, ( τμήμα εσωτερικό της Εύβοιας), για να συμβάλλουμε και εμείς στην κατασκευή της ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ η οποία βρίσκεται στην Δυτική Ελλάδα, σαν να έχουμε λύσει τα δικά μας προβλήματα και καλούμαστε να βοηθήσουμε και άλλες περιοχές.
 Η συμπεριφορά της Ελληνικής Πολιτείας προς την Εύβοια είναι ακατανόητη, άδικη και προσβλητική και όλοι εμείς καλούμαστε να αντιδράσουμε. Κοινοβουλευτικά στελέχη, Τοπική Αυτοδιοίκηση, φορείς του τόπου, αλλά και οι πολίτες.
 Κύριε Υφυπουργέ,
Περιμένουμε την ενημέρωσή σας για τα προβλήματα που μας απασχολούν και ανήκουν στην αρμοδιότητα του Υπουργείου, στο οποίο υπηρετείτε ως Υφυπουργός, για να γνωρίζουμε και εμείς και οι πολίτες, αν την κυβέρνηση την απασχολούν και τα προβλήματα της Εύβοιας και τι ακριβώς μπορούμε να περιμένουμε.
 Ο Δήμαρχος



 Αθανάσιος Γ. Μπουραντάς

1 σχόλιο:

  1. Πριν απο τα τσιπουρα η μετα τα εστειλες τα εγραφα ταναση ( και καλα ρε σε πηγαν πλατανα για τσιπουρα τον δρομο δεν τον ειδες που εχει γινει μονοπατη αλλα τωρα καταλαβα γιατι τα τσιπουρα να περασεις το γκραν κανυον και μην τρομαξης) αυτα ειχα να πω αισχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή