Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Η "Ανοικτή Αγκαλιά" στην Σκύρο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι Φίλοι Κοινωνικής Παιδιατρικής & Ιατρικής «Ανοιχτή Αγκαλιά» με έδρα το Νοσοκομείο Παίδων Π. & Α. Κυριακού, έχουν σαν βασικό στόχο την υποστήριξη των νοσηλευόμενων παιδιών στα Παιδιατρικά Νοσοκομεία καθώς και την θωράκιση της σωματικής και ψυχικής υγείας του πληθυσμού στις ακριτικές και παραμεθόριες περιοχές της χώρας μας. Επί είκοσι τρία συναπτά έτη με συνέπεια και ευθύνη υποστηρίζουν ακριτικές περιοχές, εφαρμόζοντας Πρόγραμμα Προληπτικής Ιατρικής για παιδιά και ενήλικες, με το διακριτικό τίτλο «Υποστηρίζουμε τη Ζωή»,το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και την αρωγή και στήριξη του Υπουργείου Υγείας.
Στο πλαίσιο αυτό θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι «Φ.Κ.Π.Ι. Ανοιχτή Αγκαλιά» προγραμματίζουν επίσκεψη της ιατρικής εθελοντικής ομάδας στη Σκύρο από 14 έως 18 Ιανουαρίου 2017.
Το Ιατρικό κλιμάκιο το οποίο προέρχεται από τα Νοσοκομεία του ΕΣΥ (Αττικής και Περιφέρειας) θα αποτελείται από τις κάτωθι ειδικότητες: Παιδίατροι, Παιδοχειρουργός, Καρδιολόγος, Οφθαλμίατρος, Ορθοπεδικός, Οδοντίατρος, Ακτινολόγος, Ψυχολόγος, Νοσηλευτικό Προσωπικό.

Εκ του Δήμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου