Η ΔΕΥΑ Κύμης Αλιβερίου ζητά κατανόηση

ΔΗΜΟTIKH  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ
ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ


 Αλιβέρι 17-1-2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών, οι εκτεταμένες και ισχυρές χιονοπτώσεις και το πολικό ψύχος, δημιούργησαν τεράστια προβλήματα στο σύνολο της περιοχής του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου.
     Από την πρώτη στιγμή της εμφάνισης των προβλημάτων τα συνεργεία της Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α., προσπάθησαν, υπερβάλλοντας τις δυνάμεις τους να αποκαταστήσουν τις βλάβες που δημιουργήθηκαν στο εκτεταμένο δίκτυο , στις δεξαμενές και τα αντλιοστάσια.
    Χάρη στη συντονισμένη δράση τους κατόρθωσαν να περιορίσουν τα προβλήματα μόνο σε  χώρους και περιοχές στις οποίες η πρόσβαση εξακολουθεί να είναι αδύνατη.
 Ο όγκος του χιονιού που εξακολουθεί να υπάρχει , ιδιαίτερα στις Δημοτικές Ενότητες  Κύμης και Κονιστρών καθιστά δύσκολο τον έλεγχο και τον εντοπισμό των βλαβών σε όλο το μήκος του Δικτύου, με αποτέλεσμα να υπάρχουν μεγάλες απώλειες
νερού , ανεπάρκεια αναγκαίων ποσοτήτων και δυσκολία αποκατάστασης των βλαβών.
    Η Διοίκηση της Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α. και ιδιαίτερα οι εργαζόμενοι σε αυτή, ζητούν την κατανόηση των συνδημοτών μας και τους καλούν να γνωστοποιούν άμεσα την ύπαρξη οποιασδήποτε βλάβης , διαρροής ή   άλλου προβλήματος διαπιστώνουν στο δίκτυο ύδρευσης.
Τα συνεργεία της επιχείρησης συνεχίζουν ασταμάτητα να ανταποκρίνονται στις εκκλήσεις των Δημοτών , επιδιώκοντας να αποκαταστήσουν το σύνολο των βλαβών σε όλη την έκταση του δικτύου.

Στα τηλέφωνα 2222024280-2223057012-2223022366  μπορούν οι δημότες να γνωστοποιούν τις βλάβες και  τα   προβλήματα στο δίκτυο υδροδότησης. Μπορούν επίσης να απευθύνονται  και στους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων στις οποίες υπάρχει το πρόβλημα.

Σχόλια