Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Δράσεις της Ομάδας Διαχείρισης Κρίσεων της Εύβοιας τον Ιανουάριο του 2016


Δυναμικά ξεκίνησε η Νέα Χρονιά για την Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων (Ο.ΔΙ.Κ.) Ευβοίας, με εκπαιδεύσεις, σεμινάρια και ασκήσεις. 8 Ιανουαρίου η ομάδα πήρε μέρος σε εκπαιδευτική ημερίδα στο Αεροδρόμιο Ελευσίνας και συγκεκριμένα στην βάση Ελικοπτέρων Super Puma SAR 384 Μ.Ε.Δ.(Μοίρα Έρευνας & Διάσωσης).
Μια μέρα μετά (9 Ιανουαρίου), η Ο.ΔΙ.Κ. συμμετείχε στο Φεστιβάλ Εθελοντισμού & Πολιτισμού Χωρίς Σύνορα. Η εκδήλωση έγινε στο ξενοδοχείο Hilton, με συμμετοχή 40 Εθελοντικών Οργανώσεων, από το φάσμα του Εθελοντισμού & Πολιτισμού. 10 Ιανουαρίου η Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων Ευβοίας έκοψε την 1η Πρωτοχρονιάτικη πίτα της όπου παραβρεθήκαν πολλά μέλη και φίλοι της. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Ο.ΔΙ.Κ., κ. Κων/νος Φεζούδης και ο Προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας κ. Γεώργιος Κωστόπουλος.
Στις 17 Ιανουαρίου, στα πλαίσια σεμιναρίου της OFF 4X4 EXPEDITIONS & του εκπαιδευτή της Land Rover στην Αγγλία, κ. Κων/νου Λιάπη, τα μέλη της (Ο.ΔΙ.Κ.) Ευβοίας εκπαιδευτήκαν στη χρήση τετρακίνητων οχημάτων και στη σωστή διαχείριση του εξοπλισμού.  Στη συνεχεία η ομάδα έδωσε το παρόν στην εκδήλωση του Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ, για την βράβευση των αθλητών & αθλητριών του στίβου, που έγινε 23 Ιανουαρίου. Τέλος, 26 Ιανουαρίου η Ο.ΔΙ.Κ. Ευβοίας έδωσε το παρόν στην Άσκηση Ετοιμότητας, που διεξήχθη στο Νοσοκομείο Χαλκίδος, από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Χαλκίδος.

Με αυτόν τον τρόπο κλείνει ο πρώτος μήνας του 2016, γεμάτος δραστηριότητες και  εκπαιδεύσεις, ενώ η ομάδα τονίζει ότι και τους επόμενους μήνες θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο & διάθεση, στις επόμενες Δραστηριότητες που έρχονται. Καλεί για συμμετοχή και στήριξη σε αυτό το τόσο σημαντικό και σπουδαίο έργο του Εθελοντή Διασώστη, σε ένα κόσμο γεμάτο γνώσεις & περιπέτειας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Σταύρο Τζιγιάννη (επικεφαλής της Ο.ΔΙ.Κ. ΕΥΒΟΙΑΣ) στο τηλ: 6975 687915.

Ηλεκτρονική τακτοποίηση των αδέσποτων στο Δήμο Ιστιαίας Αιδηψού

Ο Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού στα πλαίσια των προσπαθειών του για τη συγκράτηση της ανεξέλεγκτης αύξησης του αριθμού των αδέσποτων ζώων συντροφιάς στην περιοχή μας, προχωρά σε στειρώσεις, αλλά και ηλεκτρονική ταυτοποίηση (τσιπάρισμα) αριθμού ζώων.
Για τον λόγο αυτόν, και κατόπιν αίτησης, κλιμάκιο κτηνιάτρων της «Εθελοντικής Δράσης Κτηνιάτρων Ελλάδος» θα επισκεφτεί τον Δήμο μας την 27η και 28η Φεβρουαρίου 2016.
Κατά το διήμερο αυτό εκτός από τις στειρώσεις των αδέσποτων ζώων συντροφιάς, που θα προσκομιστούν, θα επιχειρηθεί ηλεκτρονική ταυτοποίηση (τσιπάρισμα) ενός αριθμού 50-60 αδέσποτων ζώων, για αρχή. 

Ο Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού προσκαλεί όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν εθελοντικά σε αυτή την πολύ χρήσιμη πρωτοβουλία να επικοινωνήσουν μαζί μας στο τηλέφωνο 2226350010.  

Η Λαική Ενότητα Στερεάς Ελλάδας για την απόφαση της απόθεσης απορριμμάτων του Πύργου Ηλείας και της Τήνου στον ΧΥΤΑ Ιστιαίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


        Η Απόφαση του Φορέα Διαχείρισης Απορριμμάτων Στερεάς, ο οποίος πλέον διαχειρίζεται τα απορρίμματα και του Δήμου Ιστιαίας, να μεταφερθούν και να αποτεθούν  τόνοι σκουπιδιών από τον Πύργο Ηλείας και την Τήνο  στο ΧΥΤΑ Ιστιαίας δεν είναι κεραυνός εν αιθρία.
        Είναι ένα ακόμη βήμα στην πορεία μετατροπής των εγκαταστάσεων του ΧΥΤΑ σε κέντρο διαχείρισης τεραστίων ποσοτήτων απορριμμάτων. Η πορεία αυτή ξεκίνησε από την επιλογή της Δημοτικής Αρχής να συμμετάσχει στη συγκρότηση του Φορέα Διαχείρισης Στερεάς ως Α.Ε. Δηλαδή μία Ανώνυμη Εταιρεία των Δήμων της Στερεάς να αποφασίζει με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια τον τρόπο διαχείρισης απορριμμάτων.
        Σαν παράταξη έχουμε τονίσει επανειλημμένα στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι η πολιτική της Δημοτικής Αρχής στον συγκεκριμένο τομέα προσελκύει χιλιάδες τόνους σύμμεικτων απορριμμάτων από παντού. Αυτό που γίνεται τώρα είναι μικρογραφία του τι θα ακολουθήσει όταν κατασκευαστεί η Μονάδα Επεξεργασίας.
        Εκτός από τη Δημοτική Αρχή, είναι βασικές οι ευθύνες των κυβερνήσεων. Στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η κατεύθυνση είναι η διαχείριση απορριμμάτων να αποτελέσει πεδίο επιχειρηματικής δραστηριότητας. Τα αποτελέσματα είναι οι δημότες να χρυσοπληρώνουν τα σκουπίδια, να επικρατεί χάος στη διαχείρισή τους και να μην εξασφαλίζεται η ορθή και ασφαλής για τη δημόσια υγεία διαχείρισή τους.
        Για τους λόγους αυτούς θεωρούμε ότι η μόνη πραγματική λύση είναι η δημιουργία ενιαίου κρατικού φορέα διαχείρισης απορριμμάτων, με πανελλαδικό σχεδιασμό. Στη βάση της διαλογής στην πηγή, με κριτήριο τις ανάγκες του λαού και όχι το κέρδος Ανωνύμων Εταιρειών.
        Ταυτόχρονα διεκδικούμε να σταματήσει άμεσα η πορεία μετατροπής των εγκαταστάσεων του ΧΥΤΑ της Ιστιαίας σε μαζικό υποδοχέα σύμμεικτων σκουπιδιών από όλη την Ελλάδα.


Κάλεσμα για το Πανελλαδικό Συλλαλητήριο στην Αθήνα

ΕΡΓΑΤΙΑ-ΑΓΡΟΤΙΑ
ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ!
Μπορούμε να τους σταματήσουμε!
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΦΛΕΒΑΡΗ, 11πμ Ομόνοια
Να μην περάσει ο νόμος-λαιμητόμος για το ασφαλιστικό!
Να μην περάσει η εξαθλίωση, η ανέχεια, η νέα σφαγή στη ζωή μας!
Ενωμένοι, δυνατοί, με πίστη στο δίκιο μας, μπορούμε να τους νικήσουμε!
Να δυναμώσει σε κάθε χώρο η αλληλεγγύη!

Η μεγάλη επιτυχία της πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας στις 4 Φλεβάρη, οι μαζικές απεργιακές συγκεντρώσεις σε κάθε πόλη, τα αγωνιστικά μπλόκα της αγροτιάς σε όλη τη χώρα, οι πλημμυρισμένοι από λαϊκό κόσμο κεντρικοί δρόμοι φανέρωσαν τις δυνατότητες που υπάρχουν για να αποτρέψουμε το νέο έγκλημα στο ασφαλιστικό, να βάλουμε μπρος για νέες διεκδικήσεις.
Η πρόσφατη απεργία αποκάλυψε το μεγάλο όπλο του λαού: Τη συμμαχία εργαζομένων, αυτοαπασχολούμενων, φτωχομεσαίας αγροτιάς, γυναικών και νεολαίας. Η επιτυχία της ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ έδειξε το μέγεθος της δύναμης που έχει η λαϊκή συμμαχία, πόσο μεγάλη αξία έχει η συγκρότηση και το δυνάμωμά της, με αιτήματα και συνθήματα απέναντι στην καρδιά όσων σήμερα πλουτίζουν εις βάρος μας, των εκμεταλλευτών μας, ενάντια στα μονοπώλια, την μεγαλοεργοδοσία, την ΕΕ και τις κυβερνήσεις τους.
Έχουμε τη δύναμη να τους σταματήσουμε!
Η εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα μπορούμε να ζήσουμε όπως μας αξίζει. Για αυτό δεν πρέπει να κάνουμε εκατοστό πίσω από το σύνθημα «να μην περάσει ο νόμος λαιμητόμος», να αποσυρθεί εδώ και τώρα το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο-έκτρωμα που διαλύει και ενταφιάζει την κοινωνική ασφάλιση.

ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΙΣ 08.00 πμ από την παλιά πυροσβεστική.
τηλέφωνο επικοινωνίας 6974434394

ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

Διαλύθηκε η σύμβαση του έργου <Ανάπλαση Κέντρου Αλιβερίου> με αποκλειστική υπαιτιότητα του Δήμου!!

ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ - ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ                             9-2-2016


Το ένα μετά το άλλο τα έργα στο Δήμο χάνονται!
Η ανικανότητα αυτής της Δημοτικής Αρχής  δεν έχει προηγούμενο!
Μετά το Ιστορικό Κέντρο Κύμης αλλά και τα τόσα άλλα, ένα ακόμη σημαντικό έργο που αυτή τη φορά αφορά το Αλιβέρι παραπέμπεται στις καλένδες και στην ουσία χάνεται!
Ενάμιση χρόνο περίμενε μάταια ο εργολάβος να συνεννοηθεί με την διοίκηση του Δήμου προκειμένου να εκτελέσει ο Δήμος τα συνοδά έργα ως όφειλε, ώστε μετέπειτα αυτός να συνεχίσει και να ολοκληρώσει το έργο.
Είδε κι αποείδε και τους <πέταξε στα μούτρα> το υπόλοιπο του έργου προϋπολογισμού 150.000€, το οποίο σημειωτέον είχε πάρει με έκπτωση 10% και προέβη στην διάλυση της σύμβασης την οποία κοινοποίησε με δικόγραφο στο Δήμο!
Το υπόλοιπο του έργου που χάθηκε αφορούσε την ανάπλαση του τμήματος του κεντρικού δρόμου που περνά μέσα από το Αλιβέρι, από του <Βράκα> μέχρι το <Πικολίνο>, καθώς επίσης και την ανάπλαση της πλατείας που βρίσκεται η πιάτσα των ΤΑΞΙ μπροστά από την Τράπεζα Πειραιώς.
Επί θητείας μας μπορέσαμε και υλοποιήσαμε το τμήμα της ανάπλασης του κεντρικού δρόμου από την πλατεία Ζωντού (είσοδος Αλιβερίου από Χαλκίδα) έως του <Βράκα>. Ένα έργο που μαζί με τον πεζόδρομο που δημιουργλησαμε μπροστά από την Εθνική Τράπεζα, άλλαξε την μορφή του κέντρου του Αλιβερίου προς το καλύτερο.
Σήμερα λοιπόν, ενάμιση χρόνο μετά την ανάληψη της διοίκησης του Δήμου, η νέα Δημοτική Αρχή <κατάφερε>  με την αναποτελεσματικότητα που την διακρίνει να χαθεί ένα ακόμη σημαντικό έργο για τον τόπο μας.
Κρίμα και πάλι κρίμα!!


Κόβει παροχές μεγαλοφειλετών η ΔΕΥΑΚΑ. Η απάντηση του Φώτη Αναστασίου.


Φώτης Αναστασίου
Αντιπρόεδρος ΔΕΥΑΚΑ


"Η κατάσταση με τα χρέη των καταναλωτών νερού έφτασε στο απροχώρητο. Από τους 27.000 καταναλωτές, οι 9500 είναι οφειλέτες εκ των οποίων ορισμένοι χρωστάνε μεγάλα ποσά στην ΔΕΥΑΚΑ και οι περισσότεροι είναι επαγγελματίες. Τα ποσά που χρωστάνε είναι από 2.000 ευρώ μέχρι 15.000 ευρώ. Ορισμένοι επαγγελματίες έχουν μέχρι και δέκα χρόνια να πληρώσουν νερό. Έχουμε προειδοποιήσει γραπτά και τηλεφωνικά επανειλημμένα να έρθουν να κάνουν διακανονισμό και δεν έρχονται. Πολλοί δε, ιδιαίτερα επαγγελματίες στην Κύμη, μας λένε ότι τους χρωστάει χρήματα ο πρώην Δήμαρχος Δ. Θωμάς και γι' αυτό δεν τα πληρώνουν. Εάν δεν μπουν χρήματα στο ταμείο της ΔΕΥΑΚΑ δεν θα μπορούμε να πληρώσουμε το ρεύμα και θα αναγκαστεί η ΔΕΗ να μας το διακόψει, καθώς και άλλες αναγκαίες υποχρεώσεις.Σήμερα, ήταν η τελευταία ημέρα προθεσμίας για διακανονισμό. Σήμερα ξεκινήσαμε από το Αλιβέρι να κόβουμε κάποιες παροχές καταναλωτών που χρωστάνε πολλά χρήματα εδώ και αρκετά χρόνια. Δεν χαιρόμαστε αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κι αλλιώς"

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Επιστημονικό Μνημόσυνο Γεωργίου Παπανικολάου στις 19 Φεβρουαρίου 2016 στο Πανεπιστήμιο Αθηνών υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας

Στιγμιότυπο από την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Παπανικολάου  υπό την προεδρία του κ. Μπουραντά και την συμμετοχή των κ.κ. Καρακίτσου και Σκουλάκη, σήμερα 7 Φεβρουαρίου 2016 στην Κύμη όπου συζητήθηκαν και τα σχετικά με το Επιστημονικό Μνημόσυνο του Γεωργίου Παπανικολάου (Φωτογραφία από Δημήτρη Σταύρου, στον λογαριασμό του στο Facebook)

Επιστημονικό Μνημόσυνο του Γεωργίου Παπανικολάου την ημέρα της επετείου του θανάτου του, στις 19 Φεβρουαρίου 2016 διοργανώνει το Πανεπιστήμιο Αθηνών υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας με την συμμετοχή του Ινστιτούτου Παπανικολάου. Μεταξύ των ομιλητών είναι ο Δήμαρχος Κύμης Αλιβερίου και Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ινστιτούτου κ. Θανάσης Μπουραντάς, ο συνεργάτης του Ινστιτούτου πρώην Υπουργός κ. Σκουλάκης ενώ Κεντρικός Ομιλητής θα είναι ο Καθηγητής κ. Πέτρος Καρακίτσος, Πρόεδρος της Κυτταρολογικής Εταιρείας και πιθανότερος Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Παπανικολάου.
Στη συνέχεια παρατίθεται η Πρόσκληση και το Πρόγραμμα της Εκδήλωσης. Το Ινστιτούτο Παπανικολάου και ο Δήμος Κύμης Αλιβερίου μεταξύ των άλλων θα βάλλουν και λεωφορείο για την μεταφορά στην Αθήνα όσων Κυμαίων και όχι μόνο επιθυμούν να παρακολουθήσουν την Εκδήλωση.



Για τους Απολογισμούς-Ισολογισμούς του Δήμου της Περιόδου 2011-2014

ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ              6-2-2016                                                                              ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο πρώην Δήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου, ο οποίος, είναι γνωστό ότι έχει πάρει  διαζύγιο από την αλήθεια, προσπάθησε να παραπλανήσει τους πολίτες, με κείμενό του, μετά το Δημοτικό Συμβούλιο της Παρασκευής 29/1/16, που είχε ως μοναδικό θέμα, ( προβλέπεται από τον νόμο) τον Απολογισμό- Ισολογισμό του έτους 2011.
Αυτή η διαδικασία θα έπρεπε,  σύμφωνα με τον νόμο να είχε γίνει στις αρχές 2012, δηλαδή πριν τέσσερα (4)χρόνια αλλά η τότε Δημοτική αρχή είχε άλλα ενδιαφέροντα και φαίνεται ότι εσκεμμένα απέκρυπτε τα οικονομικά στοιχεία από τις αρμόδιες αρχές, αλλά αυτό μένει να αποδειχθεί από τους ελεγκτές.
Αν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί, έκαναν σωστά την δουλειά τους, ο Δήμος θα είχε αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα, χωρίς τους απολογισμούς και ισολογισμούς.
Ισχυρίστηκε ο πρώην Δήμαρχος ότι δεν είχε προσωπικό και ότι ορισμένοι πρώην Δήμοι δεν είχαν Απολογισμούς και ισολογισμούς των ετών 2008 και 2009.
Οι ισχυρισμοί αυτοί δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα.  Το 2011και 2012 το προσωπικό ήταν πολύ περισσότερο από σήμερα και αν ήθελε να ήταν συνεπής με τις υποχρεώσεις του δεν θα έστελνε τον λογιστή που είχε προσληφθεί για τους προϋπολογισμούς Απολογισμούς και ισολογισμούς, ως γραμματέα στις Σχολικές Επιτροπές.
Όσο για την έλλειψη Απολογισμών και ισολογισμών από πρώην Δήμους, αυτό δεν αποτελούσε εμπόδιο για τους Απολογισμούς και Ισολογισμούς τους έτους 2011 και μετά, αφού ο Νόμος προέβλεπε ότι προϋπόθεση ήταν η απογραφή έναρξης, η οποία έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί τους πρώτους μήνες 2011.  Άλλωστε με βάση αυτή την απογραφή συντάχθηκε και από την σημερινή Δημοτική Αρχή, ο Απολογισμός και Ισολογισμός του έτους 2011, που ψηφίστηκε την  Παρασκευή 29/1/16.
Ο Πρώην Δήμαρχος προσπαθεί να θολώσει τα νερά και να δημιουργήσει την εντύπωση ότι το όλο θέμα ήταν ένα έλλειμμα 220.000 € που χαρακτηρίστηκε λογιστικό λάθος και εκεί τελείωσε το πρόβλημα.
Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι οι Απολογισμοί και οι Ισολογισμοί και η έγκριση τους δεν σημαίνει έλεγχο σε βάθος των οικονομικών κάτι που γίνεται από οικονομικούς επιθεωρητές και ελεγκτές.
Βιάζεται πολύ ο πρώην  Δήμαρχος, να βγάλει  συμπεράσματα υπέρ του εαυτού του, ενώ γνωρίζει ότι η διαχείριση των οικονομικών του Δήμου ελέγχεται από οικονομικό επιθεωρητή, ο οποίος ασχολείται περίπου δύο μήνες και όπως φαίνεται θα έχει πολύ δουλειά ακόμα.
Είναι φυσικό, να μην γνωρίζει κανένας αν έχει καταλήξει σε συμπεράσματα ή όχι.  Αυτά θα γίνουν γνωστά όταν ολοκληρώσει τον έλεγχο και συντάξει την έκθεση του.
Για αυτό το λόγο χρειάζεται υπομονή από όλους και δεν χρειάζονται πολλά λόγια.
Όσο για την θετική ψήφο που έδωσε η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου, στον Απολογισμό και Ισολογισμό του έτους 2011, με πολλές επιφυλάξεις και επισημάνσεις έπρεπε να γίνει, γιατί όπως προαναφέρθηκε ο ουσιαστικός έλεγχος είναι σε εξέλιξη, ενώ οι παρατηρήσεις και οι επιφυλάξεις θα τεθούν υπόψη του ελεγκτικού Συνεδρίου.
Ο Δήμος όμως δεν θα  μπορούσε να προχωρήσει απρόσκοπτα, χωρίς να έχει τακτοποιήσει τα οικονομικά του και κυρίως χωρίς απολογισμούς της Οικονομικής Διαχείρισης και Ισολογισμούς των προηγούμενων ετών.
Με λίγα λόγια προσπαθούμε σε σύντομο χρόνο να καλύψουμε την εγκληματική αδράνεια της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής, η οποία για τέσσερα (4) χρόνια είχε άλλα ενδιαφέροντα.
Ο Δήμος είχε έναν (1) μόνο προϊστάμενο σε όλα, δηλαδή τον Δήμαρχο, ενώ δεν είχε καμιά Διεύθυνση ( πρωτοφανές για μεγάλο Δήμο ).  Οι έξι (6) τμηματάρχες  ήταν ουσιαστικά περιορισμένης ευθύνης, ορισμένοι από τον Δήμαρχο, ενώ τον τελευταίο χρόνο της θητείας της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής, είχαν επιλεγεί Τμηματάρχες από το Υπηρεσιακό Συμβούλιο, αλλά ποτέ δεν τοποθετήθηκαν με απόφαση του Δημάρχου όπως προβλέπεται και τελικά ορίστηκαν από την νέα Δημοτική Αρχή  τις πρώτες ημέρες της ανάληψης τωn καθηκόντων της.
Όλα όσα συνοπτικά αναφέρθηκαν, είχαν οδηγήσει το Δήμο σε αποσύνθεση, κάτι που είναι πολύ δύσκολο να ξεπεραστεί και απαιτείται μεγάλη προσπάθεια.  Όσο για την οικονομική κατάσταση, είναι η χειρότερη που θα μπορούσε να φανταστεί κανείς.

                                                                                           Γραφείο Τύπου