Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Δήμος Κύμης Αλιβερίου εύχεται καλή Σχολική Χρονιά

ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ                    Αλιβέρι 9-9-2016             

 Αγαπητοί μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς.
 Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, ο Δήμος Κύμης – Αλιβερίου, εκφράζει προς  το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας, τις ολόθερμες ευχές για μία χρονιά, γεμάτη υγεία, πρόοδο και επιτυχίες.
Η παιδεία αποτελεί το θεμέλιο και την ελπίδα για κοινωνική πρόοδο, βασισμένη σε πρότυπα, αξίες και αρχές, στην ευγενή άμιλλα, την αξιοκρατία και το αίσθημα ευθύνης που πρέπει να διακρίνει τους πολίτες.
Στη δύσκολη αυτή περίοδο που περνά η χώρα μας, το σχολείο μπορεί  και πρέπει να είναι χώρος γνώσης, δημιουργίας και ελπίδας.
Οφείλουμε, όλοι μας να διαμορφώσουμε ένα περιβάλλον που θα συμβάλει στην επίτευξη των στόχων και των επιδιώξεων σας.
Στα πλαίσια της κοινής μας προσπάθειας και παρά τις μεγάλες οικονομικές δυσκολίες, προετοιμάσαμε στο καλύτερο δυνατό βαθμό τους εκπαιδευτικούς χώρους, για να μπορέσουν οι μαθητές, απρόσκοπτα να κατακτήσουν τα εφόδια  και τις γνώσεις, για την ζωή και το μέλλον τους.
 Θα βρισκόμαστε σε συνεχή επαγρύπνηση, ώστε, όταν χρειαστεί, να αντιμετωπίζεται κάθε πρόβλημα που ανακύπτει στη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.
 Ευχόμαστε σε όλους δημιουργική σχολική χρονιά και καλή πρόοδο.
                                                                                               
                                                                                                Δήμος Κύμης - Αλιβερίου



1 σχόλιο:

  1. Ωραίος ο χαιρετισμός, αλλά να γνωρίζαμε και την ώρα του αγιασμού στο Γυμνάσιο Αλιβερίου καλό θα ήταν, αφού ούτε η ιστοσελίδα του ανοίγει,ούτε κάποιο σχετικό ενημερωτικό σημείωμα υπάρχει στο χώρο του σχολείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή