Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Συνελήφθη 33χρονος από την περιοχή της Κύμης, κατηγορούμενος για κλοπές κυψελών μελισσών, από διάφορες περιοχές της Εύβοιας



Ο συλληφθείς εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (3) κυψέλες μελισσών, τις οποίες αφαίρεσε προχθές το βράδυ από τους ιδιοκτήτες τους. Στο πλαίσιο της έρευνας, εξιχνιάσθηκαν συνολικά (8) κλοπές κυψελών μελισσών, καθώς και (2) κλοπές ζωοτροφών και εργαλείων Κατασχέθηκαν συνολικά (18) κυψέλες μελισσών, ηλεκτρικά εργαλεία, διάφορα είδη ζωοτροφών, (5) δενδρύλλια κάνναβης κ.α.
Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της χθεσινής ημέρας (22-09-2016), ένας 33χρονός, κατηγορούμενος για διάπραξη ζωοκλοπών και κλοπών, καθώς και παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών (καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης). Ειδικότερα, στο πλαίσιο εφαρμογής συντονισμένων δράσεων με σκοπό την αποτροπή διάπραξης κλοπών κυψελών μελισσών, αλλά και κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, ο 33χρονος εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο επί της εθνικής οδού Χαλκίδας – Λεπούρων. Σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στο εσωτερικό του οχήματος και κατασχέθηκαν τρεις (3) κυψέλες μελισσών, τις οποίες ο 33χρονος αφαίρεσε νωρίτερα (προχθές αργά το βράδυ) από τους ιδιοκτήτες τους.
Σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κύμης, βρέθηκαν, μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:
 (15) επιπλέον κυψέλες μελισσών,
διάφορα είδη ζωοτροφών,
ηλεκτρικά εργαλεία, καθώς και
(5) δενδρύλλια κάνναβης, εμφυτευμένα σε γλάστρες, ύψους από (40) έως (65) εκατοστών.
Στο πλαίσιο της ενδελεχούς έρευνας, προέκυψε ότι ο 33χρονος, τον τρέχοντα μήνα, ενέχεται συνολικά στη διάπραξη οκτώ (8) κλοπών κυψελών μελισσών, καθώς και δύο (2) κλοπών ζωοτροφών και εργαλείων, από περιοχές της Νότιας και Κεντρικής Εύβοιας.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου