Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

Επιβραβεύει δημότες η Δημοτική Κοινότητα της Ν. Αρτάκης

                                                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ομόφωνη απόφαση προκειμένου να βραβεύονται οι δημότες, που με ενέργειές τους συμβάλλουν στην βελτίωση της εικόνας της πόλης, έλαβε η Δημοτική Κοινότητα Ν. Αρτάκης του Δήμου Χαλκιδέων, μετά από πρόταση της προέδρου Ρούλας Ματζάνα.
Σύμφωνα με την απόφαση χαρακτηρίζονται ως συμπολίτες που δείχνουν έμπρακτα την αγάπη τους για τη Ν. Αρτάκη οι παρακάτω:
1. Ο Μάριος Τάρλας του Δήμου και της Φανής, με διεύθυνση κατοικίας στην οδό Αγίου Χαραλάμπους

Ανέλαβε τον εξωραϊσμό μιας διαχωριστικής νησίδας που βρίσκεται απέναντι από το σπίτι του και φροντίζει την ανανέωση και την περιποίηση των καλλωπιστικών φυτών. Η οδός Αγίου Χαραλάμπους απέκτησε χρώμα και ευχάριστη όψη, τόσο για τους περίοικους όσο και για τους  περαστικούς.

2. Ο Αθανάσιος Βελουδάκης, συνταξιούχος Καθηγητής Αγγλικών, με διεύθυνση κατοικίας Καραολή 2.

Μετά την συνταξιοδότησή του  προσέφερε εθελοντικά τις άριστες υπηρεσίες του στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νέας Αρτάκης για 30 περίπου χρόνια, συμβάλλοντας στην καλή λειτουργία της.
3. Ο Ιωάννης Βαφείδης του Εμμανουήλ  και της Νίκης, με διεύθυνση κατοικίας Αγίου Ανδρέα 26.
Με την γενναιόδωρη παραχώρηση οικοπέδου 500τ.μ. (χωρίς ενοίκιο) συνέβαλε στην δημιουργία Δημοτικού Πάρκινγκ, ώστε να εξυπηρετούνται, χωρίς οικονομική επιβάρυνση, οι πολίτες που επισκέπτονται τα καταστήματα επί της Λεωφόρου Εθνικής Αντιστάσεως.

4. Ο Νικόλαος Καϊμάκης του Κων/νου  και της Σμαραγδής, με διεύθυνση κατοικίας Κυζίκου 19.

Με τις συνεχείς παρεμβάσεις του συνέβαλε στη δημιουργία πεζοδρομίων επί της λεωφόρου Εθνικής Αντιστάσεως και αγωνίζεται για την περιφρούρησή τους από τους ασυνείδητους οδηγούς, που τα καταπατούν. Επίσης, επί σειρά ετών, έχει αναλάβει την καθαριότητα στην πλαζ, κάτω από το Πάρκο των Κυζικείων με υπερβολικό ζήλο και οι επισκέπτες επικροτούν την προσφορά του.

5. Ο Κωνσταντίνος Ρόγας του Αντωνίου και της Μαρίας, με διεύθυνση κατοικίας Μακρυγιάννη 30.

Φροντίζει για την καθαριότητα και την καλή εικόνα του άλσους στην Πλατεία Κύπρου, διατηρώντας τον χώρο πάντα σε άριστη κατάσταση.
Για όλους αυτούς τους σημαντικούς λόγους, το Συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας της Νέας Αρτάκης, επαινεί για την δράση τους τους παραπάνω δημότες, επιθυμώντας η λίστα των δραστήριων δημοτών να μεγαλώσει. 

            Γραφείο Τύπου  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου