Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Απάντηση στους Νέους Ορίζοντες για την ακύρωση Απόφασης

       ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ - ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

      Συνιστά πρόκληση στην λογική και αναίσχυντη διαστρέβλωση της πραγματικότητας, το να εγκαλείται η παρούσα Διοίκηση του Δήμου Κύμης –Αλιβερίου, για μη εφαρμογή της νομιμότητας , ειδικά από εκείνους που την είχαν γράψει στα παλαιότερα των υποδημάτων τους , όλα τα χρόνια που ασκούσαν Διοίκηση , τόσο στο Δήμο Κύμης όσο και στον ενιαίο Δήμο Κύμης –Αλιβερίου.
     Χρησιμοποιούν μια απόφαση της Περιφερειακής Διοίκησης , η οποία ακυρώνει για τυπικούς λόγους μια απόφαση του Δημάρχου Κύμης – Αλιβερίου, (καθυστερημένη ανάρτηση της απόφασης στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ) και πανηγυρίζουν , ο κ. Θωμάς και οι <<Νέοι Ορίζοντες>>, λες και με την απόφαση αυτή διαγράφονται όλες οι καταγγελίες και  αναστέλλονται όλοι οι έλεγχοι.
     Στην  αδιάκοπη προσπάθεια τους , να αποπροσανατολίσουν από την σκληρή και αμείλικτη πραγματικότητα που τους πλησιάζει επικίνδυνα, αποφεύγουν να μιλήσουν για την ταμπακιέρα , πετώντας ως συνήθως την μπάλα στην εξέδρα. Μάλλον έχουν παρανοήσει ή επιμένουν να ζουν στην δική τους εικονική πραγματικότητα.
     Ο λαλίστατος κατά τα άλλα κ. Θωμάς και οι << Νέοι Ορίζοντες>>, αντί να πανηγυρίζουν και να μας εγκαλούν στην νομιμότητα , θα έπρεπε να απαντήσουν που πήγαν τα χρήματα των Σχολικών Επιτροπών, ποιοι πληρώθηκαν από αυτά τα χρήματα, ποια έργα πραγματοποιήθηκαν , ποιες προμήθειες έγιναν κ.λ.π. Ας απαντήσει στα έγγραφα των Διευθυντών των Σχολικών μονάδων, που για έργα και προμήθειες άκουγαν και ποτέ τους δεν τα είδαν, στους προμηθευτές και τους εργολήπτες  που εμφανίζονται με εξοφλημένα τιμολόγια αλλά  δεν πήραν στα χέρια τους χρήματα.
     Για όλα αυτά υπάρχουν έγγραφα και Υπεύθυνες Δηλώσεις που βρίσκονται στα χέρια των ελεγκτών και αξιολογούνται αναλόγως.  Για αυτά έχουν  να πουν κάτι. Αν δεν έχουν να πουν , μάλλον θα ακούσουν και άλλες παρόμοιες αποφάσεις με αυτές της κ. Επιτρόπου που θα τους καλούν να επιστρέψουν στο ταμείο του Δήμου και άλλα χρήματα που παρανόμως και παρατύπως διασπάθισαν.
  Είναι ίδιον όσων έχουν έλλειμμα πολιτικού λόγου και ουσιαστικών επιχειρημάτων , να επιδίδονται σε κινήσεις εντυπωσιασμού, προσδοκώντας να διαμορφώσουν ένα ψευδές περιβάλλον για να προσπεράσουν την πραγματικότητα, η οποία δυστυχώς για αυτούς έχει μετατραπεί σε εφιάλτη.
                                                    

                                                                                     Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου