Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Δήμος υπάρχει!!! Αλλά....

ΣΗΜΕΡΑ
Τελικά μετά το δημοσίευμά μας κινητοποιήθηκε ο Δήμος και έφθασαν επι τόπου ο Αντιδήμαρχος κ. Κούκης  και η Πολεοδομία, μετά και τις επίμονες πιέσεις του Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Αυλωναρίου Βασίλη Μαυρομάτη. Η κατάσταση που φαίνεται στις φωτογραφίες διορθώνεται ήδη έτσι ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα στο δρόμο. Η όλη υπόθεση είναι ένα μάθημα για όλους. Να προσέχουμε περισσότερο τους κοινόχρηστους χώρους των χωριών και να παρεμβαίνουμε για την προστασία τους.
Άρα Δήμος Υπάρχει και αυτό είναι αισιόδοξο. Αλλά...
Αλλά το συμβάν συνέπεσε με ανακατατάξεις στην Πολεοδομία της Κύμης όπου υπάλληλος που είχε μεγάλη εμπειρία στα πολεοδομικά και κατά σύμπτωση ασχολήθηκε με την προαναφερομένη υπόθεση μεταφέρθηκε σήμερα στην Τεχνική Υπηρεσία και άλλη υπάλληλος της Τεχνικής Υπηρεσίας που κατοικεί με την οικογένειά της στο Αλιβέρι μεταφέρθηκε στην Πολεοδομία της Κύμης.!!!Αναρωτιέται κανείς με πια κριτήρια γίνονται όλα αυτά; Την ίδια στιγμή που κινήσεις άστοχες αποδυναμώνουν το Πολεοδομικό Γραφείο της Κύμης. 
Το κακό είναι ότι δεν αρκεί να ασκείς διοίκηση αλλά πρέπει και να ξέρεις να διοικείς. Αυτό είναι το μέγα ζητούμενο στο Δήμο Κύμης Αλιβερίου έξι χρόνια τώρα... Όλα τα άλλα είναι σκιαμαχίες!!!
ΧΘΕΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου