Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Μπουραντάς: Δεν αθωώνεται κανένας με την δημιουργία πρόσκαιρων και ψεύτικων εντυπώσεων.

ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ                                    ΑΛΙΒΕΡΙ:01/04/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το θράσος του Πρώην Δημάρχου Κύμης Αλιβερίου είναι απερίγραπτο. 
Προσπαθεί να δημιουργήσει πρόσκαιρες εντυπώσεις για ένα θέμα πού έχει συμβεί πριν αρκετούς μήνες και το εμφανίζει σαν να έγινε χθες.
Γνωρίζει πολύ καλά ότι όλα τα θέματα που αναφέρει, έχουν με αίτησή μας περιληφθεί στην δικογραφία που εξετάζεται και για όλα αυτά θα λογοδοτήσει.
Και για τα έργα της ΔΕΥΑΚΑ που δεν έγιναν αλλά πληρώθηκαν και για τα έργα των σχολικών επιτροπών που επίσης δεν έγιναν και πληρώθηκαν και για τα πεντοχίλιαρα που πληρώθηκαν σε 43 άτομα που υποτίθεται ότι εργάστηκαν στην καθαριότητα, αλλά από πουθενά δεν προκύπτει κάτι τέτοιο όπως και στην ΔΕΥΑΚΑ (64) άτομα, στο Ν.Π.Δ.Δ. (22 )άτομα, στο Ινστιτούτο Παπανικολάου (8) άτομα με ποσά που ανέρχονται συνολικά στις 650.000 €, και είναι στον αέρα. Για τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε έργα που έχουν ανατεθεί με παράνομες προφορικές αναθέσεις και με την μέθοδο των αγωγών, νομιμοποιούνται πληρωμές, που δεν μπορούσαν, να πληρωθούν ποτέ με νόμιμο τρόπο, αφού δεν έχει τηρηθεί καμία νόμιμη διαδικασία επιβεβαίωσης της εκτέλεσης και παραλαβής των υποτιθέμενων έργων και πολλά άλλα.
Δεν αθωώνεται κανένας με την δημιουργία πρόσκαιρων και ψεύτικων εντυπώσεων.
Θα έρθει η ώρα της λογοδοσίας και τότε θα αποφασίσει η δικαιοσύνη και όχι τα δελτία τύπου.
Αντί να σιωπά αναλογιζόμενος ότι με όλα αυτά, έχει ουσιαστικά οδηγήσει τον Δήμο στην χρεοκοπία και προσπαθούμε με κάθε τρόπο να την αποφύγουμε, εμφανίζεται ότι είναι άλλος και όχι αυτός που πραγματικά είναι.
Όλα αυτά όμως δεν σώζουν την κατάσταση η οποία είναι πολύ χειρότερη και από αυτή που έχει ήδη αποκαλυφθεί.
               

                ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου