Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Κηδεύτηκε στον Λοφίσκο ο άτυχος Μπάμπης Τόγιας

Πλήθος κόσμου συνόδευσε τον άτυχο Μπάμπη Τόγια στην τελευταία του κατοικία στο χωριό της μητέρας του τον Λοφίσκο Αυλωναρίου. Περίπου 50 μοτοσυκλέτες συνόδευσαν τον Μπάμπη από το χωριό Οριό έως την Εκκλησία της Κοίμησης της Θεοτόκου και στο νεκροταφείο του Λοφίσκου. Τραγική φιγούρα η μητέρα του άτυχου νέου η οποία έχει χάσει ακόνα έναν γιό και τον σύζυγό της σε τροχαίο. Με πολύ δύναμη και προσπάθεια οι δύο παππούδες άντεξαν στο τελευταίο αποχαιρετισμό στον εγγονό τους.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας και σε αντίθεση με τις πρώτες πληροφορίες  ο Μπάμπης Τόγιας προσέκρουσε σε Δ.Χ.Φ. αυτοκίνητο (ελκυστήρα). Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Χθες (17-04-2016) περίπου στις 19.43’, στην 67η χ/θ της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης (Σχηματάρι), δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 27χρονος ημεδαπός, προσέκρουσε σε Δ.Χ.Φ. αυτοκίνητο (ελκυστήρα) που οδηγούσε 35χρονος αλλοδαπός, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού της μοτοσικλέτας.
Ο οδηγός του Δ.Χ.Φ. αυτοκινήτου συνελήφθη.

Ενεργείται προανάκριση, για τον προσδιορισμό των συνθηκών του θανατηφόρου τροχαίου ατυχήματος, από το Τμήμα Τροχαίας Αυτ/μων Βοιωτίας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου