Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Η Δημοτική Κοινότητα Κύμης σχολιάζει σχόλιο του Λάλα το!!!

ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ
  ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΥΜΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΥΜΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Με αφορμή σχόλια που αναρτήθηκαν σε τοπικές ιστοσελίδες σχετικά με την εκδήλωση που διοργάνωσε η Δημοτική Κοινότητα στην Κύμη για τον Γεώργιο Παπανικολάου, θέλουμε να διευκρινίσουμε τα εξής:
1. Η εκδήλωση οργανώθηκε μετά από αιτήματα συμπατριωτών μας, που δεν μπόρεσαν να παραστούν στην εκδήλωση που έγινε στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο της Αθήνας. Μοναδικός σκοπός της ήταν να πληροφορηθούν αυτοί οι Κουμιώτες όσα ακούστηκαν εκεί για τον μεγάλο συμπατριώτη μας.
2. Η εκδήλωση δεν ήταν ούτε "αιφνίδια" ούτε "κλειστή". Είχαν αναρτηθεί δεκάδες αφίσες στην Κύμη, είχαν σταλεί προσκλήσεις και είχε δοθεί δημοσιότητα από διάφορες ιστοσελίδες. Όποιος, λοιπόν ενδιαφερόταν πραγματικά το έμαθε και ήρθε και όχι μόνο "η μικρή ομάδα της Κύμης".
3.  Οι υποτιμητικοί χαρακτηρισμοί για τον "άμισθο συνεργάτη του Ινστιτούτου" δεν τιμούν τους συντάκτες τους. Ο κ.Σκουλάκης είναι αναγνωρισμένος επιστήμονας, πετυχημένος πρώην Υπουργός Υγείας και ο ουσιαστικός διοργανωτής της εκδήλωσης της Αθήνας. Είναι η ψυχή του Ινστιτούτου και η ελπίδα ότι μπορεί επιτέλους το Ινστιτούτο να επιτελέσει το έργο για το οποίο ιδρύθηκε. Και στο κάτω-κάτω της γραφής δεν περίμενε από εμάς να καταξιωθεί. Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει.
4. Δεν αντιλαμβανόμαστε το σχόλιο για "το κλήμα που το έφαγε ο γάϊδαρος" και θα θέλαμε να μας το διευκρινίσει ο (ανώνυμος) συντάκτης του.
5. Όσο για το "ξέφραγο αμπέλι", η παρουσία στην εκδήλωση του Δημάρχου, του Αντιδημάρχου και των Δημοτικών Συμβούλων είναι η καλύτερη απόδειξη ότι ο Δήμος Κύμης-Αλιβερίου δρα και λειτουργεί πλέον συνολικά, χωρίς προσωπικές και αυταρχικές συμπεριφορές, που ήταν ο κανόνας στο παρελθόν.
6. Εμείς θεωρούμε τον Γεώργιο Παπανικολάου το σπουδαιότερο κεφάλαιο για την Κύμη και ολόκληρο το Δήμο και θα το εκμεταλλευτούμε για να βγάλουμε τον τόπο από τη μιζέρια και την κακομοιριά, που κάποιοι τον καταδίκασαν τα τελευταία χρόνια.

Κύμη 30/3/2016
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Δημήτρης Πόγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου