Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Έχασε την ζωή του σε τροχαίο ο 23χρονος Δημήτρης Κόκκος από τις Κονίστρες. Θρήνος και πένθος στην Βόρεια Καρυστία.

Σε τροχαίο ατύχημα έχασε την ζωή του ο 23χρονος Δημήτρης Κόκκος φοιτητής των ΤΕΙ από τις Κονίστρες, γιός του Τομεάρχη του ΕΚΑΒ Κύμης -Καρύστου Νίκου Κόκκου. Ο άτυχος νέος επέβαινε με συμφοιτητή του σε τετράτροχη μηχανή τύπου «γουρούνα» στην τοποθεσία Κούμπελη στα  Χανιά όπου σπούδασε όταν για άγνωστο λόγο η μηχανή κατέληξε στα βράχια και στην θάλασσα απ΄όπου ανασύρθηκαν νεκροί οι δύο νέοι. Συγκεκριμένα τοπική ηλεκτρονική εφημερίδα ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ  περιγράφει ως εξής το  τραγικό συμβάν.
«Νεκροί ανασύρθηκαν από την θάλασσα δύο νέοι άνθρωποι που επέβαιναν σε μια τρίκυκλη μοτοσυκλέτα ”γουρούνα” και έπεσαν στην θαλάσσια περιοχή του Κουμπελή έπειτα από  τροχαίο ατύχημα , σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική και το Κεντρικό λιμεναρχείο Χανίων.
Πρόκειται για δύο άτομα νεαρής ηλικίας που επέβαιναν στην ”γουρούνα” η οποία προσέκρουσε σε προστατευτικό στηθαίο με αποτέλεσμα τα δύο άτομα να εκσφενδονιστούν σε γκρεμό και να βρεθούν στην θάλασσα, σύμφωνα με εκτιμήσεις της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Χανίων.
Σύμφωνα με πληροφορίες ένα ακόμη άτομο- πιθανόν ο οδηγός δικύκλου- που ακολουθούσε την ”γουρούνα” και είδε το περιστατικό, βούτηξε στην θάλασσα για να σώσει τα νεαρά άτομα όμως δεν κατάφερε να τα βοηθήσει και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων με συμπτώματα υποθερμίας.
Τις σορούς των δύο νεαρών ανέσυραν δύτες ιδιώτες με την συνδρομή ιδιωτικού σκάφους και υπό την επίβλεψη του Λιμενικού, σύμφωνα με πληροφορίες από το Λιμεναρχείο Χανίων.
Στο σημείο βρέθηκαν τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Χανίων με δέκα άνδρες, ένα ρυμουλκό του Λιμενικού, άνδρες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων, η Αστυνομία, το ΕΚΑΒ δύο ιδιωτικά σκάφη, τέσσερις δύτες εκ των οποίων οι τρεις βούτηξαν στην θάλασσα ενώ ένας ναυαγοσώστης ήταν σε ετοιμότητα»
Βλέπε αναλυτικό ρεπορτάζ και βίντεο ΕΔΩ
Η κηδεία του άτυχου νέου θα γίνει αύριο στις Κονίστρες όπου η θλίψη και ο πόνος έχουν απλωθεί στο χωριό αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Κύμης και της Βόρειας Καρυστίας.
Το Λάλα το εκφράζει στην οικογένεια, στους γονείς και την αδελφή του άτυχου Δημήτρη Ειλικρινή Συλλυπητήρια.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου