Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

4 χρόνια ΛΑΛΑ ΤΟ!!! Περάσαμε το 1.000.000 προβολές και πάμε για το δεύτερο!!!

Σήμερα το ΛΑΛΑ ΤΟ!!! γίνεται 4 χρονών. Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου του 2011 ξεκινήσαμε στο ταξίδι μας και σήμερα 4 χρόνια μετά ξεπεράσαμε το 1.012.000 προβολές, δηλαδή με μέσον όριο προβολών 693 προβολές. Νούμερα υψηλά για μη επαγγελματικό ενημερωτικό blog. Και προχωράμε με διάθεση ανανέωσης.... Προς το παρόν γιορτάζουμε!!!!

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Συνάντηση της Δημάρχου Ιστιαίας Αιδηψού με τους Εμπορικούς Επαγγελματικούς Συλλόγους του Δήμου


Η Δήμαρχος Ιστιαίας - Αιδηψού Λίνα Ευσταθίου, υποδέχτηκε σήμερα στο γραφείο της, εκπροσώπους των Δ.Σ. των Εμπορικών - Επαγγελματικών Συλλόγων Ιστιαίας - Αιδηψού, έπειτα από πρόσκλησή της.
Αρχικά η κ. Ευσταθίου συνεχάρη το νεοεκλεγμένο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού - Επαγγελματικού Συλλόγου Ιστιαίας, τονίζοντας για ακόμη μία φορά, ως ενεργή υποστηρίκτρια της πλήρους ισότητας των φύλων, πως οι γυναίκες πρέπει να έχουν κύριο λόγο στην λήψη αποφάσεων. Ακολούθησε ανταλλαγή απόψεων και συζήτηση θεμάτων που αφορούν τους επιχειρηματίες και επαγγελματίες του τόπου. Μεταξύ των θεμάτων ήταν: οι εορταστικές εκδηλώσεις των Χριστουγέννων, η ορθή λειτουργία των λαϊκών αγορών και το παραεμπόριο.

Από τον Εμπορικό - Επαγγελματικό Σύλλογο Ιστιαίας παρευρέθηκαν, η Πρόεδρος κα. Μαρία Χότζα, η Αντιπρόεδρος κα. Γκέλυ Τσούτσικα, η Ταμίας κα. Ελένη Κραβαρίτη και η Γραμματέας κα. Μαρία Δημητροπούλου. Τον Εμπορικό - Επαγγελματικό Σύλλογο Αιδηψού εκπροσώπησε η Γραμματέας κα. Ιωάννα Θεοδοσίου, λόγο απουσίας της Προέδρου κα. Δέσποινας Μαραβέλη.

Αισιοδοξία μετά τις σημερινές επαφές στην Αθήνα για το Αστυνομικό Τμήμα Κύμης

Η φωτογραφία από την συνάντηση με τον κ. Αναγνωστάκη αποτυπώνει το καλό κλίμα.... αρκεί να είναι ανάλογα και τα αποτελέσματα

Συνάντηση είχαν πριν λίγη ώρα ο Μητροπολίτης κκ Σεραφείμ, ο Δήμαρχος κ. Μπουραντάς και αντιπροσωπεία του Δήμου αποτελούμενη από τους Αντιδημάρχους κ.κ. Μούντριχα και Θεοδώρου, τον Πρώην Δήμαρχο Κύμης κ. Θωμά και άλλους για το Αστυνομικό Τμήμα Κύμης. Συμμετείχαν και οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ακριώτης και Λιβανίου. Η αντιπροσωπεία συναντήθηκε με την ηγεσία της Αστυνομίας και τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κ. Αναγνωστάκη. Αναπτύχθηκαν όλα τα επιχειρήματα του Δήμου και των φορέων της Κύμης και έγινε μία εποικοδομητική συζήτηση από την οποία μάλλον αναμένονται θετικά αποτελέσματα για το Αστυνομικό Τμήμα Κύμης. Οψόμεθα…..

Εκδήλωση με τον Δημήτρη Καζάκη στην Χαλκίδα


Λευκή Νύκτα και στην Κύμη.


Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Όλοι την Παρασκευή στην στο Υπουργείο για το αστυνομικό τμήμα Κύμης


Τόνωσε την αγορά και την ψυχολογία η «ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ» που συνδιοργάνωσαν το Επιμελητήριο και Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μοναδική επιτυχία διοργανώθηκε το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015 η πρώτη «ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ» στο Αλιβέρι, εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν το Επιμελητήριο Εύβοιας και ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου, θέλοντας να σηματοδοτήσουν την έναρξη της φετινής εορταστικής περιόδου στην πόλη και ευελπιστώντας παράλληλα όπως πραγματικά συνέβη, στην τόνωση της τοπικής αγοράς και στην αφύπνιση της εορταστικής διάθεσης και της ψυχολογίας των επαγγελματιών και των πολιτών. 
Το Αλιβέρι έγινε πόλος έλξης αφού το κατέκλυσαν ντόπιοι και εκατοντάδες επισκέπτες από όλη την Εύβοια, δημιουργώντας πραγματική κοσμοσυρροή στους δρόμους και στα καταστήματα δίνοντας μια ξεχωριστή νότα στην πόλη, η οποία υποδέχθηκε την εκδήλωση ντυμένη γιορτινά με τα καταστήματα ανοιχτά μέχρι αργά το βράδυ και με μοναδικές προσφορές κι εκπτώσεις. Το όμορφο σκηνικό συμπλήρωναν φαντασμαγορικά χορευτικά σόου σε όλους τους κεντρικούς δρόμους, μουσικές συναυλίες από καλλιτέχνες της περιοχής, Αϊ Βασίληδες, γιορτινά τραπέζια και πολλές άλλες εκπλήξεις.
Το Επιμελητήριο Εύβοιας θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στον επιχειρηματία, στηρίζοντας και προβάλλοντας την τοπική αγορά, καλλιεργώντας την τοπική ευημερία.



Πληρώνονται οι αγρότες από τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον αρμόδιο οργανισμό ΟΠΕΚΕΠΕ στις 7 Δεκεμβρίου πιστώθηκε  στους λογαριασμούς των δικαιούχων αγροτών της χώρας το 90% της βασικής ενίσχυσης.

Με βάση τις εκτιμήσεις του Οργανισμού και της Τράπεζας Πειραιώς, τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα από χθες το απόγευμα  και μετά.

Η Δήμαρχος γίορτασε τον Άγιο Νικόλαο στην προσφυγική Σινασό Ιστιαίας

Ιστιαία, 6 Δεκεμβρίου 2015


Κατά τη σημερινή εορτή του Αγίου Νικολάου, ενός εκ των σημαντικότερων Αγίων του Χριστιανισμού, της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού, η Δήμαρχος Ιστιαίας - Αιδηψού κ. Ελένη (Λίνα) Ευσταθίου, επέλεξε να παρευρεθεί στις θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, που οργάνωσε στη Σινασό Ιστιαίας ο τοπικός Πολιτιστικός Σύλλογος.
Η Δήμαρχος εκδήλωσε την ευαρέσκεια της Τοπικής μας Κοινωνίας για την διοργάνωση τέτοιων εκδηλώσεων, που διατηρούν τις Μνήμες και τις Παραδόσεις μας, βασικό συντηρητικό του ανεξίτηλου Πολιτισμού μας. Φροντίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Σινασού είναι και η διατήρηση της μνήμης από την φωτεινή Σινασό της Καππαδοκίας, προγονική τους πατρίδα και πολιτιστική κοιτίδα, στην ο οποία τιμόταν ιδιαιτέρως ο Προστάτης και Ευεργέτης ψυχών, Άγιος Νικόλαος.
Η Δήμαρχος συγχαίρει ιδιαιτέρως τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σινασού και παράλληλα όλους του Πολιτιστικούς Συλλόγους της περιοχής μας για το πολύτιμο έργο τους.

Το ΚΚΕ σε λαϊκό γλέντι στο ΚΤΗΜΑ ΚΕΚΗ, στο Νεοχώρι


Η Δήμαρχος Ιστιαίας Αιδηψού σε εκδήλωση του ΕΠΑΛ Ιστιαίας

Ιστιαία, 5 Δεκεμβρίου 2015

Το απόγευμα της Παρασκευής 4 Δεκεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Λυκείου Ιστιαίας, η B΄ Τάξη Γεωπονίας του Επαγγελματικού Λυκείου Ιστιαίας, διοργάνωσε εκδήλωση με προβολή κινηματογραφικών ταινιών για μικρούς και μεγάλους. Η εκδήλωση σημείωσε απόλυτη επιτυχία, αφού υπήρξε ιδιαίτερη ανταπόκριση από γονείς και μαθητές, που γέμισαν την αίθουσα. Τα έσοδα της Προβολής θα διατεθούν, αφενός για την διοργάνωση εκπαιδευτικής εκδρομής, αφετέρου για την ενίσχυση της Περιβαλλοντικής Εταιρείας «Αρκτούρος».
Η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού κ. Ελένη Ευσταθίου, παρευρέθηκε στην προβολή και συνεχάρη τους εκπαιδευτικούς κ.κ. Γερογιώργη Χρυσούλα, Γιαννακάρα Κατερίνα, Κωφού Κωνσταντίνα, Νικολάου Κωνσταντίνο και Χαλκιά Μάνο, για την πρωτοβουλία τους αυτή. Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους μαθητές Δήμα Αλέξανδρο, Κουρούπη Μάριο, Ντελκή Ευστάθιο, Πραμμάτια Ελένη, Χατζή Άννα και Χατζή Ελπίδα για την τόσο όμορφη βραδιά που χάρισαν σε μικρούς και μεγάλους. Προσκάλεσε μάλιστα τους μαθητές την προσεχή Δευτέρα στο Δημαρχείο Ιστιαίας, προκειμένου να γίνει ανταλλαγή ιδεών για την διοργάνωση εκδηλώσεων εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.