Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Τι άλλαξε σε αυτούς τους 6 μήνες;

ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΥΚΗ  ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ "ΕΞΟΥΣΙΑ" ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

"Αγαπητό ΛΑΛΑΤΟ, πριν ένα χρόνο περίπου, μου έδωσες την δυνατότητα να αναφέρω μερικές προσωπικές  απόψεις για τον αγαπημένο μας  τόπο, την ευρύτερη περιοχή Κύμης – Αλιβερίου με αφορμή τις δημοτικές εκλογές που έγιναν το Μάιο του 2014. Σήμερα όμως μετά από περίπου 6 μήνες παρουσίας της νέα δημοτικής αρχής θα ήθελα να μου προσφέρεις πάλι την φιλοξενία σου, για να αναφέρω μερικές σκόρπιες σκέψεις που μου δημιουργήθηκαν από την λειτουργία της νέας δημοτικής αρχής.

Η πρώτη αλλαγή που έγινε αντιληπτή στη περιοχή μας και την καθημερινότητα του σαββατοκύριακου, ήταν ότι το αγαπημένο μας άθλημα έγινε πλέον το μπάσκετ και όχι το ποδόσφαιρο όπως ήταν με την προηγούμενη δημοτική αρχή. Νέα δημοτική αρχή νέα έθιμα, καθώς  η ομάδα ποδοσφαίρου της Κύμης που μας <<έκανε υπερήφανους >> στην Γ εθνική τόσο καιρό, πλέον δεν υπάρχει στο ποδοσφαιρικό χάρτη. Τώρα τσακωνόμαστε για το ποιος θα κάνει τις περισσότερες  ώρες προπόνησης στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ της Κύμης και όχι για τις κατολισθήσεις  του ποδοσφαιρικού γηπέδου και τα αμφιβόλου ‘’ετήσια’’ έργα στήριξης  που μας απασχολούσαν τόσα χρόνια.

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Ομιλία του Γιώργου Μαρίνου στο Αλιβέρι


ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ   ΕΛΛΑΔΑΣ
Κ. Ο. ΝΟΤΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ
Τηλ. 2223023708  Fax: 2223023708


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                                                 ΑΛΙΒΕΡΙ 17-2-2015

Την Παρασκευή 20/2
ο Βουλευτής του Νομού μας
και μέλος του Π.Γ. της Κ.Ε.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ
θα επισκεφτεί την ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗ Κυμης,
θα κάνει συναντήσεις για το οξυμένο πρόβλημα συστέγασης Δημοτικών Σχολείων Κυμης,
θα επισκεφτεί το Νοσοκομείο Κύμης.

Στις 7 μ.μ. θα μιλήσει στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου στο ΑΛΙΒΕΡΙ με θέμα:

«Αποτελέσματα εκλογών-Πολιτικές Εξελίξεις.»

Όσοι χάνουν το μέτρο... καλά είναι να το ξαναβρίσκουν!!!

Δημοσιεύουμε την επιστολή της Προέδρου της Τ.Κ. Πλατάνας που αναφέρεται στην ερώτηση του κ. Στουπή προς το Περιφερειακό Συμβούλιο και με την οποία ενημερώνει σχετικά με δικές του πρωτοβουλίες για το πρόβλημα του δρόμου στην Πλατάνα. Ως Blog άποψης δεν μπορούμε παρά να σχολιάσουμε ορισμένα φαινόμενα.
Η κ. Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας οφείλει να ασχολείται με τα καθημερινά προβλήματα του χωριού της και να κυνηγά την Δημοτική Αρχή για να  δώσει λύσεις. Η πολυλογία και μάλιστα η δήθεν καταλυτική παρέμβαση για ένα πρόβλημα περιφερειακής εμβέλειας που μπορεί να αφορά και αφορά το χωριό της είναι αντικείμενο ενδιαφέροντος αλλά έως εκεί. Όλη αυτή η αυτάρεσκη πολυλογία δεν ταιριάζει σε έναν νέο άνθρωπο αλλά σε επίδοξο πολιτικάντη.
Όσο για το ότι ο κ. Στουπής ενδιαφέρθηκε να ενημερωθεί για ένα τοπικό θέμα που ήθελε να θέσει στο Περιφερειακό Συμβούλιο καλά έκανε και ρώτησε ειδικούς. Ίσως καλά έκανε να ενημερώσει και τον ΟΛΝΕ αν και θα περίμενε κανείς να μην δίνει τόση αξία σε έναν κρατικό Οργανισμό που πρέπει να καταργηθεί και η αρμοδιότητά του να περάσει στην Περιφέρεια. Ο κάθε Περιφερειακός Σύμβουλος έχει δικαίωμα να ενημερώνεται όπως αυτός νομίζει. Να αγνοεί ή να μην αγνοεί τους τοπικούς συμβούλους ή να συμβουλεύεται τοπικούς συνεργάτες του ή όποιον άλλο θέλει.
Τα λέμε αυτά γιατί ξαφνικά είδαμε να ενοχλείται ανησυχητικά ένας νέος άνθρωπος ο οποίος αντιλαμβάνεται την πολιτική ως αγωνιώδη προσπάθεια επικοινωνίας και υπεράσπισης του προφίλ συγκεκριμένων πολιτικών παραγόντων που εξάλλου έως σήμερα δεν έχουν επιδείξει και την καλύτερη αποτελεσματικότητα για τα προβλήματα της περιοχής. Μιλάμε για την νεόκοπη περιφερειακή ηγεσία και όχι μόνο. Αλλά μήπως και στον Δήμο έχει παραχθεί κανένα τεράστιο έργο τέτοιο ώστε να «απαγορεύεται» σε άλλους να ασχοληθούν με αυτό; Και καλά δεν θα ρωτάει κάθε ένας που θέλει να παρέμβει στα τοπική θέματα τον Αλέξανδρο, τον Θανάση, τον Φάνη και τον Κώστα αλλά ούτε κάν τον Σίμο;
Θα συνιστούσαμε στην κ. Πρόεδρο να είναι πολιτικά πιο ευέλικτη, χωρίς κομματικές παρωπίδες ή νεοπαραγοντίστικες εξαρτήσεις, αγωνιστικά επίμονη και  αμφίπλευρη και κυρίως προνοητική!!!

Ενημέρωση- Δελτίο Τύπου Τοπικής Κοινότητας Πλατάνας

Πλατάνα,  Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015



 "Μετα τις έντονες καθιζήσεις εξαιτίας  της  παράκτιας  διάβρωσης  από τους μεγάλους κυματισμούς που επικρατήσαν στην τοπική κοινότητα Πλατανας το τελευταίο χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα το Σάββατο 07/02/2015 η οδός υπέστη εκτεταμένες καθιζήσεις με αποτέλεσμα η κυκλοφορία των οχημάτων να διεξάγεται στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας και η κατάσταση να κρίνεται εξαιρετικά επικίνδυνη για τη διέλευση των οχημάτων . Στις 14/01/2015 σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο κ.Αλεξανδρο Θεοδώρου απέστειλα ένα «προφητικό» όπως αποδεικτικέ στη συνέχεια, έγγραφο επισημαίνοντας την επικινδυνότητα και αναζητώντας λύσεις πριν γίνει αυτό που έγινε.
 Με αυτό το έγγραφο έχουν ενημερωθεί ο Περιφερειάρχης κ. Κώστας Μπακογιάννης , ο Αντιπεριφερειάρχης  κ. Φάνης Σπανός, ο  Οργανισμός Λιμένων Ευβοίας ,η Κτηματική Υπηρεσία και η Ελληνική Αστυνομία.
Αξίζει να σημειωθεί πως και ο Δήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου είχε κάνει ανάλογο έγγραφο στις 16/01/2015.Κατα συνέπεια από τη μεριά της Δημοτικής Αρχής είχε γίνει κάθε εφικτή προσπάθεια για την επίλυση του προβλήματος, πριν δημιουργηθεί μεγαλύτερο.
 Στη συνέχεια, μετά τις 07/02/2015 όπου και υπέστη ζημία το επαρχιακό οδικό δίκτυο ο Δήμαρχος Θανάσης Μπουραντας ήρθε σε επικοινωνία με τον Αντιπεριφερειαρχη κ.Φανη Σπανό και αποφάσισαν οι εργασίες αποκατάστασης του δρόμου να γίνουν από κοινού.
Έτσι οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Κύμης Αλιβερίου  αναμένεται να συνεργαστούν με τις τεχνικές υπηρεσίες της περιφέρειας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, διαθέτοντας τα κατάλληλα μέσα αλλά και τα χρήματα που απαιτούνται για να ολοκληρωθεί μέρος του δρόμου που χρήζει ειδικών εργασιών καθώς η δύναμη της θάλασσας είναι μεγάλη και δύσκολα αντιμετωπίσιμη.

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Διαβάτες Σκύρου: Η νησίδα με τις σαύρες κανίβαλους

Πηγή: naftemporiki.gr

Η μικρή νησίδα των Έξω Διαβατών, τέσσερα χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Σκύρου, αποτελεί θεωρητικά ιδανικό περιβάλλον για τις σαύρες του είδους Podarcis gaigeae που φιλοξενεί, λόγω της αφθονίας τροφής και της παρουσίας λιγότερων φυσικών εχθρών και ανταγωνιστών σε σχέση με τη Σκύρο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι σαύρες της νησίδας να φτάνουν το τριπλάσιο βάρος από το κανονικό και να επιτίθενται συχνά ή ακόμα και να τρώνε νεαρότερες σαύρες του ίδιου είδους.
«Ο κανιβαλισμός εις βάρος νεαρότερων σαυρών είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για τις υπερμεγέθεις σαύρες να εξουδετερώνουν μελλοντικούς ανταγωνιστές και την ίδια στιγμή να καταναλώνουν ένα θρεπτικό γεύμα», δήλωσε ο Παναγιώτης Παφίλης, Επίκουρος Καθηγητής Ζωικής Ποικιλότητας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Προηγούμενη έρευνα της ίδιας ομάδας για τις σαύρες των μικρών νησίδων γύρω από τη Σκύρο είχε δείξει πως είναι 20 φορές πιο πιθανό να βρεθούν στο στομάχι τους κομμάτια από τα σώματα νεαρών σαυρών, σε σχέση με τις αντίστοιχες σαύρες στη Σκύρο, όπου η ύπαρξη φιδιών, πτηνών και ορισμένων θηλαστικών διατηρούν τον πληθυσμό σε χαμηλότερα επίπεδα. Αντιθέτως, η απουσία αρπακτικών στους Διαβάτες οδηγεί στην αύξηση της πυκνότητας πληθυσμού αλλά και του όγκου των σαυρών.
Συνεχίζοντας την έρευνα, η ομάδα του καθηγητή Παφίλη τοποθέτησε μία πεινασμένη ενήλικη σαύρα σε εγκλεισμό με μία νεαρότερη. Πάνω από τα δύο τρίτα των σαυρών από τους Διαβάτες επιτέθηκε στη νεαρή σαύρα, ενώ μόλις το 17 τοις εκατό των σαυρών από τη Σκύρο πραγματοποίησε το ίδιο.
Επιπλέον, ο χρόνος αναμονής πριν την επίθεση ήταν σχεδόν έξι φορές μικρότερος για τις σαύρες από τη νησίδα.
Ο κανιβαλισμός των σαυρών υποδεικνύει μία επιλογή για ταχεία ανάπτυξη, η οποία τροφοδοτείται από την υψηλή αφθονία τροφίμων, θέτοντας έτσι τις βάσεις για την εξέλιξη του γιγαντισμού, καταλήγει η έρευνα.

Υπογραφή Σύμβασης για το έργο Συντήρησης Οδικού Δικτύου Π.Ε. Ευβοίας



Υπογραφή σύμβασης για το έργο «Συντήρηση, αποκατάσταση ζημιών και εκτέλεση εργασιών για την βελτίωση της οδικής ασφάλειας στο Εθνικό και Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο της Π.Ε. Ευβοίας», προϋπολογισμού 3.600.000 €
Υπογράφηκε από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη η σύμβαση για την κατασκευή του έργου «Συντήρηση, αποκατάσταση ζημιών και εκτέλεση εργασιών για την βελτίωση της οδικής ασφάλειας στο Εθνικό και Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο της Π.Ε. Ευβοίας», προϋπολογισμού 3.600.000 €, που χρηματοδοτείται από τη ΣΑΕΠ 066.
Το έργο αφορά τη συντήρηση και την αποκατάσταση βλαβών και φθορών που έχουν διαπιστωθεί στο υφιστάμενο Εθνικό & Επαρχιακό οδικό δίκτυο του Ν. Εύβοιας. Στα πλαίσια κατασκευής του έργου θα εκτελεστούν εργασίες χωματουργικών, τεχνικών, οδοστρωσίας, ασφαλτικών και σήμανσης.
Όλες οι εργασίες που θα εκτελεστούν στα πλαίσια του εν λόγω έργου αποσκοπούν στην αποκατάσταση των διαπιστωθέντων βλαβών και φθορών στο Εθνικό & Επαρχιακό οδικό δίκτυο του νομού για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας, δεν περιλαμβάνουν εργασίες διαπλάτυνσης ή αλλαγής των γεωμετρικών χαρακτηριστικών του υφιστάμενου οδικού δικτύου και δεν προβλέπεται να επιφέρουν περιβαλλοντικές επιβαρύνσεις.
Ειδικότερα προβλέπεται να γίνει άρση καταπτώσεων, καθαρισμός τάφρων, εξυγίανση και αποκατάσταση βλαβών οδοστρωμάτων (ζυμώματα), ανακατασκευή ή επέκταση υφιστάμενων τεχνικών έργων, εργασίες ανακατασκευής οδοστρωσίας, επούλωση λάκκων, τοποθέτηση τμημάτων ασφαλτικής στρώσης κυκλοφορίας, καθώς και τοποθέτηση κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης, στα τμήματα του οδικού δικτύου του νομού όπου έχουν καταγραφεί οι αντίστοιχες βλάβες, στα πλαίσια της διατιθέμενης πίστωσης.
Το οδικό δίκτυο της Π.Ε. Ευβοίας δέχεται καθημερινα σημαντικό φόρτο κίνησης οχημάτων και γιαυτό η Περιφέρεια από τη δική της πλευρά οφείλει να διασφαλίσει την ομαλή τους διέλευση εξασφαλίζοντας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες ασφάλειας.   

Η Περιφερειακή Αρχή υλοποιεί έργα που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των πολιτών και ενισχύουν την οδική ασφάλεια στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο. Με σκληρή δουλειά και σωστό προγραμματισμό και πάντοτε με τη συνδρομή των αρμοδίων υπηρεσιών, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συνεχίζει το έργο της με μοναδικό γνώμονα το όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Επιστολή παραίτησης του Βαγγέλη Αποστόλου από το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς


Την παραίτηση του από το Περιφερειακό Συμβούλιο  υπέβαλε με επιστολή του  προς τον Περιφερειάρχη ο Βαγγέλης Αποστόλου, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης λόγω ανάληψης υπουργικών καθηκόντων . Η παραίτηση του Βαγγέλη Αποστόλου που είναι πλέον Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων  αλλά και η πιθανή παραίτηση των περιφ. συμβούλων που εκλέχτηκαν βουλευτές  θα έχει ως επακόλουθο  ανακατατάξεις στο συνδυασμό του συνδυασμού ΣΤΕΡΕΑ ΣΕ ΝΕΑ ΤΡΟΧΙΑ.
Το κείμενο της επιστολής παραίτησης  του Βαγγέλη Αποστόλου

Προς Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας
Μπακογιάννη Κωνσταντίνο
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ
Κύριε Περιφερειάρχη
Δια της παρούσης, σας δηλώνω την παραίτηση μου από μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 156 και 157 του ν. 3852/2010. Η ανάληψη υπουργικών καθηκόντων στην νεοεκλεγείσα κυβέρνηση, δε μου επιτρέπει να συνεχίσω να ασκώ τα καθήκοντα μου ως Περιφερειακού Σύμβουλου και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Προεδρείο, το Σώμα, τα μέλη της παράταξης «Η Στερεά σε Νέα Τροχιά» και εσάς για τη σημαντική και εποικοδομητική συνεργασία που είχαμε ως τώρα με γνώμονα πάντα την υπηρέτηση του συμφέροντος των πολιτών της Στερεάς Ελλάδας. Και βεβαίως τους δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες που μας τίμησαν με την ψήφο τους και εμπιστεύθηκαν την ανθρωποκεντρική μας πρόταση για μια Περιφέρεια με δυναμική κοινωνικής ανασυγκρότησης και ανάπτυξης.
Είμαι στη διάθεση σας για τα θέματα που αφορούν στον τομέα της αγροτικής και παραγωγικής ανασυγκρότησης & τροφίμων και είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μια αγαστή συνεργασία για την επίλυση των προβλημάτων και την προώθηση των πολλών και σημαντικών ζητημάτων της Περιφέρειας μας.
Με εκτίμηση                                                                                           Χαλκίδα 16/2/2015
Βαγγέλης Αποστόλου

Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης &Τροφίμων.

Ανακοίνωση της ΔΕΔΔΗΕ για τα προβλήματα δημοτικού φωτισμού στην περιοχή Κύμης Αλιβερίου


Κοινό Δελτίου Τύπου Νοσοκομείων Καρύστου και Κύμης.


 
Οι Διοικητές των Νοσοκομείων Καρύστου και Κύμης
κ. Μίχας και κ. Χατζημαργαρίτης αντίστοιχα
Η συνεργασία των Διοικητών των Νοσοκομείων Καρύστου και Κύμης κυρίων Αναστάσιου Μίχα και Ευάγγελου Χατζημαργαρίτη αντίστοιχα απέδωσε τα μέγιστα και οδήγησε στην βελτίωση ενός πολύ σημαντικού και διαχρονικού προβλήματος της λειτουργίας των δύο Νοσοκομείων, την ενίσχυση της εφημεριακής τους κάλυψης.
Πρόσφατα τα κονδύλια που είχαν εγκριθεί από το Κρατικό Προϋπολογισμό για την εφημέρευση των δύο Νοσοκομείων ήταν μειωμένα κατά 30%. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την μη ασφαλή ετοιμότητα των δύο Νοσοκομείων.
Οι συντονισμένες όμως ενέργειες που έγιναν τόσο προς την 5η Υγειονομική Περιφέρεια όσο και προς το Υπουργείο Υγείας, η παράθεση των ιδιόμορφων γεωγραφικών και πληθυσμιακών χαρακτηριστικών των περιοχών, η έκθεση αποδοτικότητας των Νοσοκομείων, η ανάλυση των Υγειονομικών δυνατοτήτων και της φύσης των περιστατικών που αντιμετωπίζονται, καθώς και η ενημέρωση για τα προβλήματα που θα αντιμετώπιζαν και τα δυο Νοσοκομεία από τα μειωμένα εγκεκριμένα κονδύλια, επέφεραν το θετικό αποτέλεσμα.
Οι εφημερίες πλέον θα καλύπτονται στο μέγιστο καθώς  τροποποιήθηκαν τα εγκεκριμένα κονδύλια βάσει των αναγκών των Νοσοκομείων, ενισχύονται τα περιφερειακά ιατρεία και βελτιώνεται ο βαθμός ετοιμότητας του κάθε Νοσοκομείου.

Επόμενος στόχος των Διοικητών των Νοσοκομείων της Εύβοιας, όσο αφορά το ιατρικό προσωπικό και την ετοιμότητα των Νοσοκομείων είναι η περαιτέρω στελέχωση και ενδυνάμωση στην δευτεροβάθμια περίθαλψη ασθενών ώστε να παρέχονται περισσότερες και πιο εξειδικευμένες Υπηρεσίες Υγείας και να αποτρέπονται οι μετακινήσεις των ασθενών σε άλλα Νοσοκομεία.

Απάντηση του Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Κώστα Δημά για την «έλλειψη πετρελαίου» στο Γυμνάσιο και Λύκειο Αυλωναρίου

Ο κ. Κώστας Δημάς και γενική άποψη του Γυμνασίου Αυλωναρίου
Ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Κώστας Δημάς απέστειλε την ακόλουθη απάντηση σε δημοσίευση δήλωσης του Τοπικού Συμβούλου Αυλώναρίου κ. Γιώργου Θεοδώρου (βλ. ΕΔΩ) όπου μεταξύ των άλλων έθιγε την έλλειψη καυσίμων στο Γυμνάσιο και Λύκειο Αυλωναρίου κατά την 11η Φεβρουαρίου. 
"Με έκπληξη διάβασα στο διαδίκτυο ότι τα Σχολεία του Αυλωναρίου, Γυμνάσιο και Λύκειο, λειτούργησαν χωρίς θέρμανση την Τετάρτη 11/2/1015 λόγω «αδιαφορίας της Δημοτικής Αρχής και της Σχολικής Επιτροπής.
Κάποιοι διεκδικούν για το πρόσωπό τους τον ρόλο του προστάτη των σχολείων. Καλό είναι να στηρίζουν την κριτική τους σε αλήθειες και όχι σε ψέματα και ανακρίβειες. Ειδικά αν αυτοί είναι και παιδαγωγοί που εκτός από γνώσεις στα παιδιά πρέπει να διδάσκουν ήθος και ευπρέπεια. Στοιχεία τα οποία και οι ίδιοι πρέπει να διαθέτουν. Ο συγκεκριμένος Κύριος με την «κριτική του» αυτή δεν έριξε μομφή και λάσπη στη δημοτική αρχή αλλά στους ίδιους του Συναδέλφους του, Καθηγητές και Διευθυντές των δύο Σχολείων οι οποίοι κάνουν μεγάλη προσπάθεια για την άρτια λειτουργία αυτών.
Για την ιστορία, ενημερώθηκα την Τετάρτη στις 8:40 το πρωί ότι το Γυμνάσιο Αυλωναρίου χρειάζεται πετρέλαιο θέρμανσης και στις 9:45 το βυτιοφόρο παρέδιδε καύσιμα και κατόπιν παρέδωσε και στο Λύκειο Αυλωναρίου χωρίς να υπάρχει έλλειψη εκεί."
Ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
Κωνσταντίνος Δημάς