Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

Πρόβλημα στην Πλατεία του Αυλωναρίου τα βράδυα του σαβατοκύριακου για τα παιδιά!!!

Φωτογραφία από Avlonari, such a lovely place
Ένας Αυλωναρίτης πατέρας γράφει στην σελίδα του στο facebook γα το μεγάλο πρόβλημα της διεύλευσης των αυτοκινήτων από την Πλατεία του Αυλωναρίου τα καλοκαιρινά βράδυα, ή μάλλον τα καλοκαιρινά σαβατοκύριακα του Αυγούστου, που γεμίζει από κόσμο και παιδιά.
"ΑΥΛΩΝΑΡΙ 2015.7/8.Κεντρική πλατεία Αυλωναρίου.ώρα αργάμισι.
-Πιτσιρίκια παίζουν και τρέχουν κατά μήκος της πλατείας,η πλατεία γεμάτη από κόσμο,αυτοκίνητα περνούν συνέχεια,άλλοι αργά και προσεκτικά,άλλοι γρήγορα και χωρίς ιδιαίτερη προσοχή αναλόγως με το IQ του συγκεκριμένου οδηγού,οι γονείς που έχουν μικρότερα παιδιά ανάμεσα σε αυτούς και εγώ, όρθιοι. άλλοι φωνάζουν και άλλοι τρέχουν να μαζέψουν τα παιδιά με το που ακούν τον ήχο της μηχανής του αυτοκινήτου -και ρωτάω εύλογα τον πρόεδρο του χωριού Vasilis Mavromatis, και τον αντιδήμαρχο κ. Κούκη' 'γιατί κύριοι δεν κλείνετε την πλατεία;τουλάχιστον για κάποιες ημέρες του καλοκαιριού ή κάποιες βραδυνές ώρες;''και την ερώτηση να ξέρετε δεν την κάνω μόνο εγώ αλλά όλοι οι γονείς που ήταν εκεί απόψε το βράδυ,άλλοι δεν έχουν facebook, άλλοι δεν θέλουν να ''στιγματιστούν'',άλλοι απλά υπομένουν.
-εγώ όμως που είμαι ο τρελός του χωριού και δεν έχω τέτοια θέματα,κάνω την ίδια ερώτηση που έκανα κάποτε στον κ. Κατσούλη και αργότερα στον κ. Θωμά.και την ίδια ερώτηση θα την έκανα ακόμα και αν δεν είχα μικρά παιδιά διότι θεωρώ ότι από τις βασικές αρχές της εκάστοτε δημοτικής αρχής θα πρέπει να είναι η ασφάλεια των δημοτών της."
Έχει δίκιο και αναμένεται όχι η απάντηση του Δήμου αλλά η λήψη μέτρων, όπως το κλείσιμο της πλατείας, τις βραδυνές ώρες για τα οχήματα, Υπάρχουν και άλλοι δρόμοι να περνούν για πεντέξι ώρες δεν χάλασε ο κόσμος!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου