Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ σε απόφαση της Περιφέρειας που υποβαθμίζει τις παραλίες της Οκτωνιάς

Αναδημοσίευση από:

«Τροχοπέδη στην οικιστική και τουριστική ανάπτυξη της παραλίας του Αγίου Μερκουρίου και του Μπουρνιά αποτελεί απόφαση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. 
Βάση αυτής εντάσσετε στο σχέδιο πόλης  μόνο ένα μικρό τμήμα της, αφήνει δε εκτός σχεδίου το μεγαλύτερο μέρους της ενώ ουδείς λόγος γίνετε για το μοναδικό φυσικό λιμάνι του χωριού μας τον Μπουρνιά.
Σύμφωνα  με ανάρτηση του πρώην Δημάρχου Αυλώνος Κυρίου Κατσούλη στο ιστολόγιό του, στην εκπόνηση της μελέτης κυριαρχούν οι ανακρίβειες, η αγνοία, και η παντελής έλλειψη ενημέρωσης των τοπικών φορέων και κατ’ επέκταση των κατοίκων, χαρακτηρίζετε δε ως…. "ύποπτη".
Το γεγονός αυτό υπέπεσε στην αντίληψή μας, επειδή όμως επίκειται σε λίγες ημέρες να δημοσιευθεί η απόφαση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και να αποτελεί νόμο του Κράτους αποφασίσαμε να δράσουμε.  
Συνήλθαν εκτάκτως χτες βράδυ όλοι οι φορείς του χωριού μας προκειμένου από κοινού να μπορέσουμε να σταματήσουμε την υποβάθμιση του τόπου μας. Αύριο θα υπάρξει συνάντηση με τον Δήμαρχο Κύμης – Αλιβερίου κύριο Μπουραντά με σκοπό τη σύγκληση έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου  γι αυτό το θέμα παρουσία όλων των εμπλεκομένων. Και έπεται….. συνέχεια.
Χωρίς κόμματα, χρώματα και αρώματα θα προσπαθήσουμε ενωμένοι να σταματήσουμε αυτή την αδικία. 
    Διαβάστε εδώ το άρθρο του Κυρίου Κατσούλη πατώντας το BUTTON TEXT»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου