Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Δήλωση του Στάθη Πανταζή Υποψηφίου Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Ευβοίας


Ο Ελληνικός λαός έδωσε με το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2014 αποστομωτική απάντηση σε όσους έχουν μετατρέψει την Ευρώπη των λαών, σε Ευρώπη των τοκογλύφων - δανειστών.
Τρομοκράτησε με τη ψήφο του, τους τρομοκράτες που έκλεισαν τις τράπεζες, αλλά και τα συστημικά ΜΜΕ που όλη την προηγούμενη εβδομάδα ανήγαγαν την ενημέρωση σε κοινωνικό φόβο.
Τρομοκράτησε και όλους τους εγκάθετους των Βρυξελλών, που με την προκλητική στάση τους απέναντι στην ελληνική κυβέρνηση κατά το 5μηνο των διαπραγματεύσεων, δεν επεδίωξαν μια βιώσιμη λύση, αλλά ένα τρίτο μνημόνιο που συνεχίζει την ύφεση και την οικονομική κατάρρευση της πατρίδας μας.
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, με μια απόλυτα υπεύθυνη και πατριωτική στάση, κάλεσε τους πολιτικούς αρχηγούς υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας με σκοπό την εξεύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης για τη χώρα.
Ο Ελληνικός λαός δεν διχάστηκε με το δημοψήφισμα. Αντίθετα ενώθηκε σαν μια γροθιά, στέλνοντας μήνυμα ελπίδας προς την Ευρώπη.
Ο Ελληνικός λαός δεν φοβήθηκε με το δημοψήφισμα. Αντίθετα φόβισε αυτούς που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του εδώ και πέντε χρόνια.
Ο Ελληνικός λαός δεν έστειλε μήνυμα ρήξης στην Ευρώπη. Αντίθετα έστειλε μήνυμα δικαιοσύνης, αλληλεγγύης και δημοκρατίας.

Αυτό ήταν το καθήκον του, αυτό όφειλε να κάνει, και αυτό θα κάνει πάντα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου