Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Αγγέλα Καράπα: Στις 5 Ιούλη λέμε ΟΧΙ. ΟΧΙ στην Λιτότητα, Όχι στη Διαπλοκή, Όχι στον Φόβο

Φίλες και Φίλοι πέρασαν πέντε μήνες από την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από την κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Πέντε μήνες που όλοι μας έχουμε γίνει μάρτυρες μιας σκληρής προσπάθειας που καταβάλλεται μέσα σε συνθήκες ασύμμετρου πολέμου τόσο από το ντόπιο κατεστημένο όσο και από το εξωτερικό με σκοπό την αποδόμηση, απαξίωση και τον οικονομικό στραγγαλισμό της κυβέρνησης και κατ’επέκταση του ίδιου του Ελληνικού Λαού.
Οι ίδιοι άνθρωποι που εδώ και σαράντα χρόνια κρατούσαν την τύχη του Ελληνικού λαού στα χέρια τους, με τα γνωστά σε όλους μας αποτελέσματα. Των οποίων οι πολιτικές στέρησαν την πρόσβασή εκατομμυρίων συμπολιτών μας στη Εργασία, στο Εθνικό Σύστημα Υγείας. την πρόσβαση των παιδιών μας σε ένα δωρεάν σύστημά παιδείας και που τελικά στέρησαν σε μεγάλη μερίδα του Ελληνικού Λαού το δικαίωμα στο φαγητό, στην στέγαση στον ηλεκτρισμό και στη θέρμανση. Αυτοί, λοιπόν, οι ίδιοι άνθρωποι σήμερα κουνούν το δάκτυλο και απειλούν από τα κανάλια της διαπλοκής την κυβέρνηση με περίσσιο θράσος.
Την κυβέρνηση που σε πέντε μήνες, μέσα σε κλίμα οικονομικής ασφυξίας , σταμάτησε τους πλειστηριασμούς, την κυβέρνηση που σε πέντε μήνες έδωσε το δικαίωμα σε όλους τους ανασφάλιστους να έχουν νοσοκομειακή περίθαλψη την κυβέρνηση που επανασύνδεσε το ηλεκτρικό σε χιλιάδες νοικοκυριά ,την κυβέρνηση που ψήφισε τον νόμο για την σίτιση και επιδότηση ενοικίου για αυτούς που βρίσκονται σε ακραία φτώχια.
Το παρωχημένο πολιτικό σύστημα επανεμφανίζεται σήμερα με μια στρατιά διαπλεκόμενων δημοσιογράφων, συνδικαλιστών και ανθρώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που ξαναέρχονται στο προσκήνιο λες και δεν ήταν αυτοί που διαχειρίστηκαν τα εκατομμύρια ευρώ που οι κυβερνήσεις, που στήριζαν, τους παρείχαν. Έχουμε ΜΝΗΜΗ και είναι τουλάχιστον ΝΤΡΟΠΗ να μας προκαλούν με ανακοινώσεις ότι τάχα νοιάζονται για την Πατρίδα και τον τόπο μας. Φίλες και Φίλοι κανείς δεν θα μας στερήσει το δικαίωμα να αγωνιζόμαστε, κανείς δεν θα μας στερήσει το δικαίωμα να λέμε ΟΧΙ και να παλεύουμε για ένα καλύτερο αύριο, να αντιστεκόμαστε στον φόβο και στους εκβιασμούς.
 Στις 5 του Ιούλη λεμε ΟΧΙ . ΟΧΙ ΣΤΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ. ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΟΧΙ ΣΤΟ ΦΟΒΟ

ΚΑΡΑΠΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ Ν ΕΥΒΟΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου