Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Δημοπρατήθηκαν οι καντίνες στις παραλίες. Στα δυσθεώρατα ύψη το Σουτσίνι!!!

Απόψη της Παραλίας Σουτσίνι στην Κύμη
Έγινε σήμερα το μεσημέρι η δημοπράτηση των καντινών και των χώρων  για ξαπλώστρες στις παραλίες του Δήμου Κύμης Αλιβερίου. Κάτι που δεν είχε γίνει ποτέ τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια. Σε όλες τις περιπτώσεις εκτός μίας το τελικό ποσόν είναι αρκετά πιο πάνω από την τιμή εκκίνησης. Με αποτέλεσμα έκπληξη στο Σουτσίνι όπου η τελική τιμή εκτοξεύτηκε 68 φορές πάνω από την τιμή εκκίνησης.
Συγκεκριμένα στην Παραλία Μετοχίου από δέκα πέντε ευρώ κατέληξε 40 ευρώ
Στα Θαψά από 15 ευρώ κατέληξε 20
Στο Σουτσίνι από 15 ευρώ κατέληξε 1020!!!
Στον Άγιο Γεώργιο Οξυλίθου από 15 ευρώ κατέληξε 230!!
Στο χερομήλι Πετριών από 15 ευρώ κατέληξε 150!!
Στο Στόμιο Πετριών από 15 ευρώ κατέληξε 40.
Στους παραπάνω χώρους οι νικητές των δημοπρασιών μπορούν να εγκαταστήσουν μόνο κινητές τροχήλατες καντίνες. Απαγορεύεται κάθε άλλη περίπτωση όπως σταθερές και με ρεύμα!!! οι οποίες είναι παράνομες και εάν παραμείνουν θα έχουν παραβιαστεί οι όροι της δημοπράτησης.
Η μεγάλη έκπληξη είναι στο Σουτσίνι όπου ο Δήμος θα εισπράξει 15.300 ευρώ, δηλαδή υπερδιπλάσια από το σύνολο των υπολοίπων (7.200 ευρώ).
Η μάχη για το Σουτσίνι ήταν σκληρή με πλειοδότη τον ιδιοκτήτη της επί 12 ετίας σταθερής και μόνιμης καντίνας στην παραλία αυτή. Το αποτέλεσμα της δημοπρασίας δείχνει πόσα χρήματα χάθηκαν τα προηγούμενα χρόνια που δεν είχε γίνει δημοπρασία.
Είναι μία καλή αρχή να έχει ο Δήμο έσοδα 22.500 ευρώ από τα οποία βέβαια το 20% θα πάει στο Κράτος και το υπόλοιπο θα μείνει στον Δήμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου