Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Ο Δήμος εκμισθώνει κατάστημα στην Ακτή Νηρέως. Με πλειοδοτική δημοπρασία την Τρίτη 7 Ιουλίου 2015


Ο Δήμος Κύμης-Αλιβερίου προκηρύσσει, φανερή, προφορική και πλειοδοτική δημοπρασία για την εκμίσθωση καταστήματος με δυνατότητα λειτουργίας επιχείρησης μαζικής εστίασης πλήρους γεύματος ζεστής-κρύας κουζίνας, επιχείρηση αναψυχής (αναψυκτήριο, μπαρ) και επιχείρηση προσφοράς οινοπνευματωδών ποτών  στην Ακτή Νηρέως, Τ.Κ. Αγ. Ιωάννη, ΔΕ Ταμυνέων σε τρίτους με αντάλλαγμα.
Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί την Τρίτη 7 Ιουλίου 2015, και ώρα  10:00π.μ. (ώρα λήξης υποβολής προσφορών) στο Δημαρχείο, Κ. Μπακόλα 30, Αλιβέρι.
Η δημοπρασία είναι φανερή και προφορική, διεξάγεται δε κατά την ορισθείσα παραπάνω ημέρα και ώρα, ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής. Η δημοπρασία μπορεί να συνεχιστεί και πέραν της οριζόμενης στη διακήρυξη ώρας, εφ’ όσον εξακολουθούν άνευ διακοπής οι προσφορές. Για τη συνέχιση της δημοπρασίας και πέραν της οριζόμενης ώρας αποφασίζει η Επιτροπή, η απόφαση της οποίας καταχωρείται  στα πρακτικά.
Τιμή εκκίνησης ορίζονται τα 500€ μηνιαίως.  Οι ενδιαφερόμενοι για να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό, πρέπει μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά,  να καταθέσουν εγγυητική επιστολή ύψους  600€
Πληροφορίες για τη δημοπρασία  παρέχονται από την κα Μιχαλοπούλου, τηλ. 2223350327, e-mail anast.mixal@0902.syzefxis.gov.gr, κος Κηρύκος  τηλ 2223350323 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου