Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ: Ακαθάριστοι παραμένουν οι δρόμοι της Τοπικής Κοινότητας Αυλωναρίου


1.-Μάιος μήνας και αποτελεί ανεπίτρεπτη αμέλεια της δημοτικής αρχής να μην έχει προβεί στη αποψίλωση των χόρτων στις πλευρές των κεντρικών  δρόμων. Τα προηγούμενα χρόνια τα χορτοκοπτικά έπαιρναν φωτιά τέτοια εποχή. Σήμερα τα χορτάρια έχουν φουντώσει, εμποδίζουν την ορατότητα, καθιστούν επικίνδυνη την οδήγηση και είναι επικίνδυνες εστίες για εκδήλωση πυρκαγιάς.
2.- Ανεπίτρεπτη είναι η κατάσταση και στα νεκροταφεία της κοινότητας. Αποτελεί προσβολή για τους νεκρούς και την πολιτιστική μας παράδοση ότι φέτος, για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, δεν καθαρίσθηκαν καθόλου.
3.- Ανεπίτρεπτη είναι και η κατάσταση στη κεντρική πλατεία Αυλωναρίου. Σε περισσότερα από δέκα σημεία έχουν αποκολληθεί οι πλάκες, εγκυμονώντας κινδύνους για τους περαστικούς. Με αφορμή την παρέλαση της 25ης Μαρτίου, η δημοτική αρχή είχε αποκλείσει την προσπέλαση στη πλατεία για να αποκαταστήσει τις βλάβες στις πλάκες. Μάλλον με σάλιο τις κόλλησε. Στο χώρο κάτω από την πλατεία τα χόρτα έχουν φουντώσει ενώ το παρτέρι μπροστά από το κτίριο του ΟΤΕ θυμίζει ζούγκλα.

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου