Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Δημάρχου Καρύστου.


Την ώρα που η δημοτική αρχή δίνει καθημερινά τη μάχη να σταθεί οικονομικά  όρθιος ο Δήμος,  μετά και από τις τελευταίες αποφάσεις της κυβέρνησης, ο κ. Παπαλυμπέρης αντί να συστρατευθεί στη προσπάθεια, επιλέγει τον εύκολο δρόμο του λαϊκισμού.
Με μια απαράδεκτη ανακοίνωση προσπαθεί να δημιουργήσει σκιές σχετικά με τις νόμιμες και ελεγμένες από τις ελεγκτικές αρχές απευθείας αναθέσεις για την προμήθεια λαμπτήρων που προχώρησε η δημοτική αρχή. Αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη του να δικαιολογήσει τη παρουσία του στο δημοτικό συμβούλιο αλλά δεν θα μπορέσουμε να τον ακολουθήσουμε σε αυτό το δρόμο.
Αν έχει κάτι να προσάψει στη δημοτική αρχή να το πει δημόσια και με στοιχεία. Άλλωστε ανήκει στους πολίτες που γνωρίζουν πολύ καλά πως ο Δήμος μέσα από τη διαδικασία των απευθείας αναθέσεων προσπαθεί να καλύψει τις άμεσες λειτουργικές του κυρίως ανάγκες.

Η δημοτική αρχή δεν έχει να κρύψει και να φοβηθεί τίποτα. Άλλωστε καθημερινά επιβεβαιώνει μέσα από τις πράξεις της πως η διαφάνεια και η νομιμότητα αποτελούν για αυτή μονόδρομο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου