Πλατιά πολιτική εξόρμηση στο λαό οργανώνει η ΤΕ Εύβοιας του ΚΚΕ

Πλατιά πολιτική εξόρμηση στο λαό οργανώνει η ΤΕ Εύβοιας του ΚΚΕ με σύνθημα:
ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΕ ΓΙΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ
ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ- ΕΦΑΜΟΣΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΑΠΩΛΕΙΩΝ
ΡΗΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΕ, ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ.
Η πολιτική εξόρμηση της ΤΕ Εύβοιας του ΚΚΕ περιλαμβάνει περιοδείες και εξορμήσεις σε χώρους δουλειάς και γειτονιές, ανοιχτές συγκεντρώσεις και συζητήσεις με κορύφωση τη
συγκέντρωση στη Χαλκίδα, την Τετάρτη 1 Απρίλη, στις 7 μ.μ., στο Θέατρο Παπαδημητρίου με ομιλητή το Γιώργο Μαρίνο, μέλος του Π.Γ. της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτή Εύβοιας.
​Συγκεκριμένα το πρόγραμμα για τις επόμενες ημέρες περιλαμβάνει:
Τρίτη 24/3
10.00 π.μ. Περιοδεία στους εργαζόμενους της Περιφέρειας στη Χαλκίδα, με επικεφαλής τη Σοφία Ντούρου, μέλος της ΕΠ Αν. Στερεάς- Εύβοιας του ΚΚΕ και περιφερειακή σύμβουλο.
10.30 π.μ. Περιοδεία στην πτηνοτροφική επιχείρηση ΑΓΡΟΖΩΗ ΑΕΒΕ, με επικεφαλής τη Γεωργία Πύθουλα, μέλος της ΕΠ Αν. Στερεάς- Εύβοιας του ΚΚΕ και δημοτική σύμβουλος Διρφύων- Μεσσαπίων.
Πέμπτη 25/3
11.00 π.μ. Συμμετοχή αντιπροσωπείας της ΤΕ Εύβοιας του ΚΚΕ με επικεφαλής το Γιώργο Μαρίνο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτή Εύβοιας, στην εκδήλωση της Ένωσης Εργαζομένων Τσιμέντων Χαλκίδας, με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων του αγώνα για την ακύρωση των απολύσεων, ενάντια στα σχέδια της πολυεθνικής Lafarge.
Εξορμήσεις στις επιχειρήσεις ΤΕΜΠΟ, Κελαϊδήτης ΕΠΕ και Αλλατίνη.
Παρασκευή 27/3
7.00 π.μ. Περιοδεία στην επιχείρηση Κελαϊδήτης ΑΕ, με επικεφαλής το Σπύρο Λοξό, μέλος της ΕΠ Αν. Στερεάς- Εύβοιας του ΚΚΕ.
10.00 π.μ. Περιοδεία στην επιχείρηση Zourasfarm, με επικεφαλής το Γιάννη Τζαβάρα, μέλος της ΕΠ Αν. Στερεάς- Εύβοιας του ΚΚΕ.
10.00 π.μ. Περιοδεία στο Κέντρο Υγείας Ψαχνών.
10.30 π.μ. Περιοδεία στην επιχείρηση Παλίρροια- Σουλιώτης ΑΕ, με επικεφαλής το Σπύρο Λοξό.
Εξόρμηση στους εργαζομένους της επιχείρησης ΣΟΓΙΑ.
Σάββατο 28/3
10.00 π.μ. Πικετοφορία στο κέντρο της Χαλκίδας

Σχόλια