Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Δενδροφύτευση στην Οκτωνιά με πρωτοβουλία της Ομάδας Εθελοντών Πυροσβεστών του χωριού.

Τουλάχιστον 50 άτομα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά  της Ομάδας Εθελοντών Πυροσβεστών  της Οκτωνιάς  και εργάσθηκαν ομαδικά αποτελώντας παραδείγματα προς μίμηση.  Έγινε κατανοητό απ’ όλους ότι οι κάτοικοι αυτού του χωριού ξέρουν να κολυμπούν στα βαθιά και δεν πνίγονται σε μια κουταλιά νερό.      
Το χρονικό της δεντροφύτευσης
"Στις 09.30 π.μ. ο ιερέας του χωριού μας Πατήρ Αναστάσιος τέλεσε τον αγιασμό και ευλόγησε όλους  τους εθελοντές αναδασωτές αλλά και τα δενδρύλλια, στη συνέχεια αφού παραλάβαμε τα φορτωμένα με δέντρα οχήματα κατευθύνθηκαμε στον Αη Θανάση απ΄ όπου ξεκινήσαμε φυτεύοντας παραπλεύρως του δρόμου που οδηγεί προς Αυλωνάρι.

Ο Παπατάσος ήταν αυτός που φύτεψε το πρώτο δέντρο αποδεικνύοντας ότι είναι άριστος χειριστής της τσάπας
Περί ώρα 11.30 προσήλθε ο Αντιδήμαρχος  του Δήμου Κύμης Αλιβερίου  κ. Κούκης Ιωάννης ο οποίος δρόσισε όλους τους εθελοντές με εμφιαλωμένα νερά.
Όλα πήγαν κατ’ ευχήν, φυτέψαμε περίπου 1500 δέντρα ενώ άλλα τόσα μας περιμένουν για το επόμενο Σαββατοκύριακο. 
Θερμά θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμμετείχαν, τα παιδιά του Συλλόγου Νέων Οκτωνιάς, το Δ.Σ του Συνδέσμου Απανταχού Οκτωνιατών, αλλά και τους ΚΟΤΤΗ Παναγιώτη, ΜΑΝΗ Σταμάτιο, και ΠΑΝΤΕΛΗ Ευάγγελο που διέθεσαν τα χωματουργικά τους μηχανήματα για το σκοπό αυτό."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου