Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Εκλογές στον Σύλλογο του Ωρολογίου, Μεγάλη Τετάρτη, 8 Απρίλη.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Το Δ.Σ. του εκπολιτιστικού συλλόγου περιοχής Ωρολογίου καλεί τα μέλη του στην ετήσια τακτική γενική συνέλευση τους την Μεγάλη Τετάρτη 8 Απριλίου και ώρα 15:00 στο πρώην δημοτικό σχολείο Ωρολογίου με αποκλειστικό θέμα συζήτησης:
Απολογισμός πεπραγμένων απερχόμενου Δ.Σ.
Θα ακολουθήσει εκλογή εφορευτικής επιτροπής και διενέργεια εκλογών μέχρι τις 19:00 για την ανάδειξη νέων Δ.Σ και εξελεγκτικής επιτροπής. Σε περίπτωση μη απαρτίας ορίζεται νέα ημερομηνία για την διεξαγωγή της Γ.Σ. και των εκλογών η Δεύτερα 13 Απριλίου (Δευτέρα του Πάσχα) στις 11:00 στον ίδιο χώρο.
Τελευταία ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων η Κυριακή 5 Απριλίου ( Κυριακή των Βαΐων), πληροφορίες για την υποβολή υποψηφιοτήτων στα τηλ.6978814479, 6972624679 & 6984243752 ή σε οποιοδήποτε μέλος του Δ.Σ.
Υπενθυμίζεται πως δικαίωμα συμμετοχής στην γενική συνέλευση έχουν όλα τα μέλη του συλλόγου αλλά δικαίωμα ψήφου τόσο στην Γ.Σ. όσο και στην εκλογική διαδικασία έχουν μόνο τα μέλη πού είναι τακτοποιημένα ταμειακά ή νόμιμα απαλλαγμένα, και επίσης ότι μπορεί να γίνει ταμιακή τακτοποίηση και την ήμερα διεξαγωγής των αρχαιρεσιών.Παρακαλούμε όσα μέλη διαθέτουν διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) να μας αποστείλουν e-mail με το ονοματεπώνυμό τους και το πατρώνυμο ή το όνομα συζύγου στην διεύθυνσή μας e.s.orologiou@gmail.com ώστε να συλλέξουμε τα e-mail's και να επικοινωνούμε μαζί σας ευκολότερα και οικονομικότερα.
Τέλος καλούμε όλα τα μέλη του συλλόγου να σκεφτούν την πιθανότητα πιο ενεργής συμμετοχής τους, υποβάλλοντας υποψηφιότητα για τα όργανα διοίκησης του συλλόγου. Καθώς ήδη αρκετά από τα μέλη της τωρινής διοίκησης είναι στο Δ.Σ. 3-4 χρόνια πιστεύουμε πως είναι απαραίτητη η υποβολή νέων υποψηφιοτήτων για μια ανανέωση των προσώπων του Δ.Σ.

Το Δ.Σ του εκπολιτιστικού συλλόγου περιοχής Ωρολογίου!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου