Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΠΡΑΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΕΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΥΜΑΙΩΝ

                                                                  Κύμη, 1 Φεβρουαρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Στην κοπή της πίτας του Συλλόγου Εν Αττική Κυμαίων παραβρέθηκε την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου, ο Αντιδήμαρχος Κύμης –Αλιβερίου Αλέξανδρος Θεοδώρου, εκπροσωπώντας το δήμαρχο, Θανάση Μπουραντά.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συλλόγου στην οδό Γερανίου 44, στην Ομόνοια, στις 11:30, το πρωί. Ο Πρόεδρος κ. Ελευθερίου, το Δ. Σ του Συλλόγου και οι παραβρισκόμενοι υποδέχτηκαν τον κ. Θεοδώρου με ένα θερμό χειροκρότημα.
Αφού τον ευχαρίστησαν που τους τίμησε με την παρουσία του, του ζήτησαν να βρεθούν σύντομα στο γραφείο του στην Κύμη, προκειμένου να συζητήσουν από κοντά τις θέσεις και τις προτάσεις του Συλλόγου για την Κύμη.
Ο κ. Θεοδώρου στο σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε:
«Σήμερα είμαστε εδώ σε μία πετυχημένη εκδήλωση ενός δραστήριου Συλλόγου που απαρτίζεται από περισσότερα από 500 μέλη. Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για μένα να βρίσκομαι ανάμεσα σας και είμαι έτοιμος να συζητήσουμε μαζί τις σκέψεις και τις θέσεις σας για μία Κύμη, όπως την ονειρευόμαστε όλοι. Δεν είναι ώρα να σας ενημερώσω για τις δράσεις του δήμου στους πέντε μήνες που έχει αναλάβει καθήκοντα. Θα το κάνω σύντομα στο δημαρχείο, όπου με πολύ χαρά θα σας υποδεχτώ να συζητήσουμε για όλα. Καλή Χρονιά, με υγεία πάνω από όλα. Ευελπιστώ σε μια καλή συνεργασία που θα καταστεί εποικοδομητική για τον τόπο μας.»

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου