Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΗΧΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ

      
                                                                           
Κυριακή, 18 Ιανουαρίου 2015

Δελτίο Τύπου
Μεγάλη η απήχηση στην περιοδεία του Σίμου Κεδίκογλου
Τους ψηφοφόρους της ΝΔ συσπειρώνει ο Σίμος Κεδίκογλου, ο οποίος εμφανίζεται ικανοποιημένος από την απήχηση που έχει η προεκλογική του περιοδεία.  Στις συναντήσεις που καθημερινά έχει με παραγωγικούς και κοινωνικούς φορείς, με στελέχη και εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης  λαμβάνει θετικά μηνύματα στήριξης και συνεργασίας.   
Το Σάββατο, 17 Ιανουαρίου 2015 σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε  στο Βασιλικό συνάντηση στελεχών της παράταξης, παλιών και νέων φίλων του Σίμου Κεδίκογλου. Μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Βαρδακώστας Απ., ο Τομεάρχης Εύβοιας και Φθιώτιδας της ΝΔ κ. Μπακογιάννης Νικ., οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κκ Φατούσης Νικ. , Μάζης Αν., ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Βαρδακώστας Κων/νος  και πολλοί ακόμα φίλοι του.
Ο Σίμος Κεδίκογλου ευχαρίστησε από καρδιάς τους ανθρώπους που  τον στηρίζουν και τον εμπιστεύονται όλα αυτά το χρόνια, δίνοντάς του τη δύναμη στην πιο δύσκολη μάχη, να συνεχίσει την προσπάθεια για να δρομολογηθούν ακόμα περισσότερα έργα ανάπτυξης στην Εύβοια. 
Τόνισε ότι αυτές οι εκλογές είναι οι πιο δύσκολες που έχουν γίνει καθώς κρίνεται η τύχη της πατρίδας μας ενώ έχει μεγάλη σημασία  και ποιόν εκπρόσωπο θα επιλέξουν οι πολίτες να τους εκπροσωπήσει  στη Βουλή.
Από τους ανθρώπους που του δίνουν δύναμη ζήτησε να συνεχίσουν τον κοινό αγώνα με συνέπεια και σταθερότητα για να πετύχουν ακόμα περισσότερα.
Από την πλευρά του Τομεάρχης Εύβοιας και Φθιώτιδας της ΝΔ κ. Μπακογιάννης Νίκος δήλωσε εντυπωσιασμένος από τη συνεργασία των κομματικών στελεχών της ΝΟΔΕ και των τοπικών Οργανώσεων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου