Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ


Έγινε σήμερα το πρωί στις 11 η ορκωμοσία της νέας υπό τον Θανάση Μπουραντά Δημοτικής Αρχής  στο Αλιβέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εργατικού Κέντρου. Ο νέος Δήμαρχος στον σύντομο χαιρετισμό του έδωσε το στίγμα της πολιτικής που θα ακολουθήσει επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον του στα προβλήματα της καθημερινότητας και στην οργάνωση του Δήμου.
Το κλίμα ήταν καλό και οι νέοι Δημοτικοί Σύμβουλοι δήλωσαν έτοιμοι να ξεκινήσουν από Δευτέρα το έργο που τους ανέθεσαν οι δημότες.

Το ΛΑΛΑ ΤΟ!!! Εύχεται στον Δήμαρχο Θανάση Μπουραντά και στους Δημοτικούς Συμβούλους και Συμβούλους Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.
Εμείς συνεχίζουμε να υπερασπίζουμε τις αρχές της χρηστής και προοδευτικής διακυβέρνησης, της διαφάνειας, της πάταξης της διαφθοράς στην Αυτοδιοίκηση, την νόμιμη κανονική και έντιμη διαχείριση του Δημοτικού Χρήματος, την προστασία και προώθηση του δημοτικού συμφέροντος, την ενθάρρυνση της συμμετοχής του δημότη που προϋποθέτει ανοικτό στην κοινωνία Δήμο. Διαφάνεια, Δημοκρατία και Χρηστή Διακυβέρνηση είναι οι στόχοι που ξεκίνησαν το ΛΑΛΑ ΤΟ και αυτοί το οδηγούν σταθερά και αταλάντευτα. Με αυτούς ως κριτήριο θα αξιολογούμε τα έργα και την πολιτεία της νέας Δημοτικής Αρχής.

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

ΑΥΡΙΟ Η ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Αύριο ΣΑΒΒΑΤΟ 30 Αυγούστου 2014, στις 11 π.μ. στην αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων του Εργατικού Κέντρου στο Αλιβέρι, θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία του Νέου Δημοτικού Συμβουλίου και των Συμβούλων των Δημοτικών και των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Κύμης- Αλιβερίου.
Η παρουσία σας θα αποτελέσει για όλους εμάς ιδιαίτερη Τιμή και χαρά και μας βοηθήσει στο δύσκολο αγώνα, για την επίλυση των πολλών, μικρών και μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πολίτες και οι (47) Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου μας.
Με εκτίμηση
Ο Δήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου

Αθανάσιος Γ. Μπουραντάς

ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΣΑΜΕ.... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ!!!

Μαύροι εργαζόμενοι πηγαίνουν στον Δήμο για δουλειά
Σήμερα το μεσημέρι ο απερχόμενος Δήμαρχος κ. Θωμάς εισηγήθηκε ως κατεπείγον θέμα στην Οικονομική Επιτροπή την έγκριση γενικώς και αορίστως δαπανών για έκτακτο εποχιακό προσωπικό που απασχολήθηκε το 2013 και 2014 και έσωσε τον Δήμο από τα κουνούπια, καθάρισε δρόμους και χωματερές και μάλιστα όλα αυτά τα έκανε αοράτως γιατί κανείς δεν είδε όλο αυτόν τον κόσμο να εργάζεται. Η εν λόγω έγκριση έχει προφανώς τον χαρακτήρα της πολιτικής κάλυψης διότι νομική κάλυψη δεν υπάρχει, απλώς μαζί με τον Δήμαρχο οι δαπάνες θα καταλογιστούν και στα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής. Η Οικονομική Επιτροπή ψήφισε εκ των υστέρων δαπάνες που έχουν ήδη γίνει και αναφέρονται σε 41 εντάλματα πληρωμής. Αξίζει να εξεταστεί εάν πρόκειται για εντάλματα με την υπογραφή των αρμοδίων υπαλλήλων ή για υπογραφή με επιφύλαξη που συνοδεύεται με το διπλό «εντέλεσθαι» του Δημάρχου. Εάν είναι έτσι επιχειρεί με την σημερινή απόφαση 132/2014 να δημιουργήσει πολιτικό άλλοθι και να κάνει συνένοχη και την Οικονομική Επιτροπή. Λέγεται ότι έως 5.000 ετησίως είναι δυνατόν να πληρωθεί δαπάνη ανά άτομο. Εάν τα 41 εντάλματα αφορούν ισάριθμο αριθμό δικαιούχων τότε η συνολική δαπάνη υπερβαίνει τα 200.000 ευρώ. Και καλά όλοι αυτοί που δούλεψαν το 2013 κυρίως γιατί το 2014 ο Δήμος έχει παντελώς τα χάλια του (όχι ότι ήταν καλύτερος πριν) γιατί χρειάστηκε να πληρωθούν στας δυσμάς της θητείας του κ. Δημάρχου; Γιατί έφερε για έγκριση στην τελευταία συνεδρίαση; Καλά, δεν τους προσέλαβε νομίμως αλλά γιατί δεν τους πλήρωσε και εγκαίρως;
Μήπως έχει σχέση με ελλείμματα τα οποία αμέσως μετά τις εκλογές ήταν πάντως αρκετά πάνω από το ποσόν που μπορεί να αναλογεί στα 40 εντάλματα;
Αυτά τα ερωτήματα οι αρμόδιες αρχές ελέγχου θα πρέπει να απαντήσουν.
Ιδού η «ιστορική» απόφαση!!! δεν αναφέρει ούτε ονόματα αλλά ούτε ποσόν έτσι η Οικονομική Επιτροπή ψήφισε αριθμούς ενταλμάτων!!!
ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 132/2014

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ. ΕΛΛΕΙΜΑ 3.567.213,00 Ευρώ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2005-2010 ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΤΥΡΕΩΝ

Ο απερχόμενος Δήμαρχος κ. Νίκος Μανώλης έδωσε στη δημοσιότητα την ακόλουθη ανακοίνωση:
"Μετά από 3,5 χρόνια και αλλεπάλληλες οχλήσεις, μας κοινοποιήθηκε το πόρισμα του διαχειριστικού ελέγχου που διενέργησαν οι οικονομικοί επιθεωρητές του Υπουργείου Οικονομικών, στον πρώην Δήμο Στυρέων για τη χρονική περίοδο 2005 έως 2010. Είναι απορίας άξιο, ότι παρόλο που το συγκεκριμένο πόρισμα, είχε υπογραφεί από τις 12/03/2014 και είχε κοινοποιηθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες από τις αρχές Μαΐου, στην υπηρεσία μας έφτασε καθυστερημένα.
Πολλές φορές κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου που είμαστε δημοτική αρχή, δεχτήκαμε επιθέσεις όσον αφορά τα αιτήματα μας για την πραγματοποίηση διαχειριστικών ελέγχων στην πρώην Κοινότητα Καφηρέα και στον πρώην Δήμο Στυρέων. Από την αρχή που ανέλαβα τα καθήκοντα μου ως Δήμαρχος Καρύστου, είχα ως στόχο την πλήρη διαφάνεια, για αυτό ζήτησα τους συγκεκριμένους ελέγχους και για αυτό ζήτησα με δική μου πρωτοβουλία την διενέργεια ελέγχου στο νυν Δήμο Καρύστου για τη χρονική περίοδο 2011-2014. Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται.
Μόλις αναλάβαμε την δημοτική αρχή ζητήσαμε τον διαχειριστικό έλεγχο στον πρώην Δήμο Στυρέων καθώς διαπιστώσαμε παρατυπίες στην διαχείριση του.
Σύμφωνα λοιπόν με το πόρισμα του διαχειριστικού ελέγχου που διενέργησαν οι οικονομικοί επιθεωρητές του Υπουργείου Οικονομικών, για τη χρονική περίοδο 2005-2010, διαπιστώθηκε έλλειμμα 3.567.213,00 € σύμφωνα με το άρθρο 56 του ν. 2362/95 (Δημόσιο Λογιστικό – Έλεγχος δαπανών κλπ. Διατάξεις), ποσό το οποίο θα καταλογιστεί στους υπόλογους και συνευθυνόμενους (αναφερόμενους στην έκθεση Δημάρχους, Προϊσταμένους Οικονομικής Υπηρεσίας, ταμία, ελεγκτή εξόδων Ο.Τ.Α.), δηλαδή στους με οποιοδήποτε τρόπο συμμετέχοντες στη διαχειριστική διαδικασία, με προσαυξήσεις, αφού τηρηθεί η διαδικασία της κλήσης σε ακρόαση σύμφωνα με το άρθρο 20 του Συντάγματος και του άρθρου 6 του ν. 2690/1999. Κατά τη διαδικασία αυτή οι υπόλογοι και συνευθυνόμενοι αφού λάβουν γνώση της έκθεσης διαχειριστικού ελέγχου, μπορούν να υποβάλλουν εγγράφως τις απόψεις και τις αντιρρήσεις τους ως προς την επικείμενη σε βάρος τους, καταλογιστική πράξη προσκομίζοντας και οποιοδήποτε σχετικό στοιχείο.
Ζητάμε από όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες καθώς και από τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Καρύστου κ. Ραβιόλο, να συμβάλλουν έτσι ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη για τη διασφάλιση των συμφερόντων του Δήμου μας.
Ο Δήμαρχος Καρύστου

Νικόλαος Ι. Μανώλης"

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΕ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΥΚΕΙΑ ΚΑΡΥΣΤΟΥ

ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΚΑΡΥΣΤΟΥ – 10% (ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ 2013)
ΗΛΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΨΑΛΤΙΚΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΑΕΑ ΚΡΗΤΗΣ
 ΚΑΡΥΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ (ΡΕΘΥΜΝΟ) ΠΑΝ ΚΡΗΤΗΣ

ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΚΑΡΥΣΤΟΥ – 90%
 ΓΚΙΚΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΡΙΣ ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΕΝ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΒΟΛΟΣ) ΠΑΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΖΕΡΒΑΣ ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΛΕΝΗ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΒΟΛΟΣ) ΠΑΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΘΩΜΑ ΠΙΠΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (ΛΑΜΙΑ) ΤΕΙ ΣΤΕΡ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΛΥΒΑ ΜΑΡΙΑ ΙΣΙΔΩΡΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΒΟΛΟΣ) ΠΑΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΣΤΕΛΙΩΤΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ (ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ) ΤΕΙ ΔΥΤ ΜΑΚ/ΝΙΑΣ ΚΑΤΣΩΡΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΙΕΘΝΩΝ, ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΠΑΝΤΕΙΟ ΚΙΟΥΚΗ ΣΟΦΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΘ ΚΟΛΟΜΠΑΡΗ ΑΣΤΕΡΙΑ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ ΚΟΦΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΠΑΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΑΓΡΙΝΙΟ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ ΛΕΜΟΝΙΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ ΛΟΥΚΑ ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ ΛΥΚΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΤΕΙ ΘΕΣ/ΚΗΣ ΜΑΜΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΧΙΟΣ) ΠΑΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΑΜΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Τ.Ε. (ΑΘΗΝΑ) ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ ΜΙΖΑ ΜΑΡΙΑ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ ΜΠΑΓΙΑΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ ΜΠΑΛΤΑ ΜΑΡΙΑ ΑΣΗΜΙΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΡΕΘΥΜΝΟ) ΠΑΝ ΚΡΗΤΗΣ ΝΟΒΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΓΙΔΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΡΕΘΥΜΝΟ) ΠΑΝ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΛΛΗ ΕΛΕΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΠΑΝ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΠΑΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΜΑΡΙΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΩΝ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΡΕΘΥΜΝΟ) ΠΑΝ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΧΡΥΣΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΠΑΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΟΡΤΟΛΟΜΑΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ (ΣΝΔ) ΜΑΧΙΜΟΙ ΣΝΔ ΠΟΡΦΥΡΙΑΔΟΥ ΙΟΥΛΙΑΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ (ΚΕΡΚΥΡΑ) ΙΟΝΙΟ ΠΑΝ ΡΑΠΤΗ ΙΟΥΛΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ & ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΠΑΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΡΟΥΚΛΙΩΤΗ ΣΟΦΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΠΑΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΦΥΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) – (ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ:1. ΔΟΜΟΣΤΑΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Τ.Ε.) ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΖΑΝΑΒΑΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ ΤΣΑΛΙΑΓΚΟΥ ΜΑΡΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΒΟΛΟΣ) ΠΑΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΦΛΩΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ



ΕΠΑΛ ΚΑΡΥΣΤΟΥ – 10% (ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ 2012)
ΔΡΑΓΑΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) – ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: 1. ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, 2. ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ) ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ
 ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΜΑΡΙΑ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΑΘΗΝΑ) – ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: 1. ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, 2. ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ) ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ

ΕΠΑΛ ΚΑΡΥΣΤΟΥ – 90%
ΑΓΚΑΛΙΟΥ ΦΑΤΙΟΝ ΒΑΣΙΛ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΤΕΙ ΘΕΣ/ΚΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΧΑΛΚΙΔΑ) ΤΕΙ ΣΤΕΡ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΟΡΔΩΝΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΛΑΡΙΣΑ) – ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: 1.ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, 2.ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ, 3.ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΡΓΩΝ) ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΟΦΙΝΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) (ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ:1. ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 2. ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑΚΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΟΚΟΜΙΑΣ 3. ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ) ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ ΜΠΑΛΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΑΣΟΠΟΝΙΑΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ (ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ) ΤΕΙ ΣΤΕΡ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥΛΟΥΜΠΙ ΤΖΕΣΙΛΝΤ ΜΠΑΡΔΟΥΛ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ Τ.Ε. (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΡΙΧΑΡΔΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ (Σ.Μ.Υ.) – ΟΠΛΑ ΣΜΥ ΣΚΟΜΡΙΕΒ ΝΑΤΑΝΙΕΛ ΓΕΩΡΓΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ) (ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ:1. ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ 2. ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 3. ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ) ΤΕΙ ΔΥΤ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΣΑΛΑΠΑΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΕΝ ΨΑΛΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΜΑΡΟΥΣΙ) – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΣΠΑΙΤΕ


ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΤΑ ΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΚΥΡΟΥ

ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΣΚΥΡΟΥ – 90%

ΑΥΓΟΥΣΤΗ ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΡΕΘΥΜΝΟ) ΠΑΝ ΚΡΗΤΗΣ
 ΖΑΡΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
 ΜΑΝΩΛΑΚΗ ΑΝΝΑ ΜΑΥΡΙΚΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑΣ & ΙΣΤΟΡΙΑΣ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΠΑΝ ΑΙΓΑΙΟΥ
 ΝΙΚΟΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΑΣΙΑΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ 
ΦΤΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ (ΧΑΝΙΑ) ΠΟΛ/ΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΤΑ ΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΥΜΗΣ

ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΚΥΜΗΣ – 10% (ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ 2012)
ΛΑΓΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ

ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΚΥΜΗΣ – 10% (ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ 2013)
ΛΑΓΟΣ ΑΔΑΜ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ

ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΚΥΜΗΣ – 90%

ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΛΑΖΑΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΝΑΥΤΙΚΟΥ (Σ.Μ.Υ.Ν.) ΣΜΥΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ, ΙΧΘΥΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΥΔΑΤΙΝΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ (ΒΟΛΟΣ) ΠΑΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ) (ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ:1. ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ 2. ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 3. ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ) ΤΕΙ ΔΥΤ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΡΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ ΑΣΤΥΝ ΣΧΟΛ ΓΙΑΝΝΟΥΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΛΥΚΟΣ ΡΑΦΑΗΛ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (ΧΙΟΣ) ΠΑΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΑΦΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΟΠΑ ΕΦΡΕΜΟΒΑ ΝΤΙΑΝΑ ΣΕΡΓΚΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΟΥ Τ.Ε. (ΚΑΡΔΙΤΣΑ) ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ ΚΑΒΑΚΙΩΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΝΝΑ ΜΑΡΚΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΤΑΣΩΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΔΙΕΘΝΩΝ & ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΠΑΝ ΜΑΚ/ΝΙΑΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΤΑΣΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΠΑΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΤΡΙΚΑΛΑ) – (ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ:1. ΔΟΜΟΣΤΑΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Τ.Ε. 2. ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗΣ Τ.Ε.) ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ ΗΛΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΓΓΕΛΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΧΑΛΚΙΔΑ) ΤΕΙ ΣΤΕΡ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΤΣΗ ΙΩΑΝΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΘ ΚΕΧΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΟΜΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΕΝ ΜΑΡΙΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΡΡΥΠΑΝΣΗΣ Τ.Ε. (ΚΟΖΑΝΗ) – ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΓΕΩΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Τ.Ε. ΤΕΙ ΔΥΤ ΜΑΚ/ΝΙΑΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ ΡΑΦΑΗΛ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ ΜΠΑΡΔΙ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΙΩΡΓΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ ΜΠΙΤΣΙΚΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ ΜΠΟΥΡΙΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) (ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: 1.ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 2.ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑΚΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΟΚΟΜΙΑΣ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ ΜΥΛΩΝΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) – (ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ:1. ΔΟΜΟΣΤΑΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Τ.Ε.) ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΣΑΛΑ ΜΑΡΙΑ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΩΝ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΡΕΘΥΜΝΟ) ΠΑΝ ΚΡΗΤΗΣ ΤΣΟΥΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ ΑΕΝ    

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΤΑ ΑΕΙ ΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΥΚΕΙΑ ΚΟΝΙΣΤΡΩΝ

ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΚΟΝΙΣΤΡΩΝ – 10% (ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ 2012)
ΘΩΜΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΛΑΜΙΑ) ΠΑΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΚΟΝΙΣΤΡΩΝ – 10% (ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ 2013)
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ ΜΠΕΝΕΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) (ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: 1.ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 2.ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑΚΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΟΚΟΜΙΑΣ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ

ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΚΟΝΙΣΤΡΩΝ – 90%

ΑΜΠΕΛΙΩΤΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (ΠΑΤΡΑ) ΤΕΙ ΔΥΤ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΕΝ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΕΛΕΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΛΑΡΙΣΑ) ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΖΑΡΜΠΟΥΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (ΛΑΜΙΑ) ΤΕΙ ΣΤΕΡ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΛΑΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΝΑΓΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗΣ Τ.Ε. (ΡΕΘΥΜΝΟ) ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ (ΦΛΩΡΙΝΑ) (ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ:1. ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 2. ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 3.ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 4. ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ) ΤΕΙ ΔΥΤ ΜΑΚ/ΝΙΑΣ ΚΑΝΤΟΥΡΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΕΝ ΚΑΣΟΜΟΥΛΗ ΕΙΡΗΝΗ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΘ ΚΙΟΥΣΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΤΡΙΠΟΛΗ) ΠΑΝ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ ΚΟΚΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΓΕΩΠ ΠΑΝ ΑΘ ΚΟΚΚΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ (ΛΗΜΝΟΣ) ΠΑΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΟΝΤΟΣ ΒΛΑΣΙΟΣ ΜΗΝΑΣ ΔΑΣΟΛΟΓΙΑΣ & ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΘ ΜΑΝΕΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε. (ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ) – (ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ:1. ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΔΙΚΤΥΩΝ Τ.Ε. 2. ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Η/Υ Τ.Ε. 3. ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ Τ.Ε.) ΤΕΙ ΔΥΤ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΥΛΩΝΑ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ (ΡΟΔΟΣ) ΠΑΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ ΝΙΚΟΛΙΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΜΑΡΟΥΣΙ) ΑΣΠΑΙΤΕ ΠΕΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΠΑΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΚΙΑΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΘ ΤΑΜΒΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΕΝ ΧΟΥΧΟΥΜΗ ΑΡΓΥΡΟΥΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΡΡΥΠΑΝΣΗΣ Τ.Ε. (ΚΟΖΑΝΗ) – ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΡΡΥΠΑΝΣΗΣ Τ.Ε. ΤΕΙ ΔΥΤ ΜΑΚ/ΝΙΑΣ          
ΕΠΑΛ ΚΟΝΙΣΤΡΩΝ – 90%

ΝΙΤΤΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΛΕΥΚΑΔΑ) – ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ:1. ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ 2. ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ) ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣ

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΕ ΑΕΙ ΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ


ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ – 90%
ΑΝΔΡΕΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΜΑΡΟΥΣΙ) ΑΣΠΑΙΤΕ
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΕΡΒΕΝΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΠΑΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΖΕΡΒΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε. (ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ) – (ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ:1. ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΔΙΚΤΥΩΝ Τ.Ε. 2. ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Η/Υ Τ.Ε. 3. ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ Τ.Ε.) ΤΕΙ ΔΥΤ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΖΥΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΠΑΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΜΑΡΙΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ & ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
ΚΑΡΑΠΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΠΑΝ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΚΑΡΤΕΛΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΟΠΑ ΚΑΡΥΣΤΙΝΟΥ ΙΟΥΛΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε. (ΑΡΤΑ) – (ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ:1. ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΔΙΚΤΥΩΝ Τ.Ε. 2. ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Η/Υ Τ.Ε. 3. ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ Τ.Ε.) ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ
 ΚΟΤΣΑΡΗ ΣΟΦΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΝΑΥΤΙΚΟΥ (Σ.Μ.Υ.Ν.) ΣΜΥΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΟΙΝΟΛΟΓΙΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΤΩΝ (ΔΡΑΜΑ) ΤΕΙ ΑΝΑΤ ΜΑΚ/ΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ
 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΠΑΝ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΡΕΘΥΜΝΟ) ΠΑΝ ΚΡΗΤΗΣ
 ΜΑΜΜΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ 
ΜΑΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΨΑΛΤΙΚΗΣ ΒΕΛΛΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΕΑ ΙΩΑΝ
ΜΑΣΤΟΡΗ ΝΙΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΠΑΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 
ΜΠΙΛΤΣΑΡΙ ΑΝΝΑ ΝΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ) (ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ:1. ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ 2. ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 3. ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ) ΤΕΙ ΔΥΤ ΕΛΛΑΔΑΣ
 ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ & ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΟΠΑ
ΠΙΛΑΤΗ ΣΟΦΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΨΑΛΤΙΚΗΣ ΒΕΛΛΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΕΑ ΙΩΑΝ
 ΡΕΤΣΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΚΟΖΑΝΗ) ΤΕΙ ΔΥΤ ΜΑΚ/ΝΙΑΣ
 ΣΤΑΜΕΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) – (ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ:1. ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. 2. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε.) ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ
ΤΑΛΟ ΕΡΙΝΤΑ ΠΕΤΡΙΤ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
ΤΣΙΜΠΟΥΚΕΛΛΗ ΜΑΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΦΥΣΙΚΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΘ
ΤΣΙΡΓΙΩΤΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΠΑΝ ΑΙΓΑΙΟΥ   

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΕ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

1ο ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ – 10% ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ 2013
ΜΩΛΕ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ & ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΠΑΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΣΕΓΚΟΥ ΕΛΕΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΠΑΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΥΡΤΩ ΙΩΑΝΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΟΠΑ

1ο ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ – 90%
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΦΑΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ (ΡΕΘΥΜΝΟ) ΠΑΝ ΚΡΗΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΡΓΥΡΩ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΑΝΤΩΝΕΝΑΣ  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΒΟΛΟΣ) ΠΑΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
 ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΑΓΡΙΝΙΟ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ
 ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
ΑΣΗΜΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΛΕΥΚΑΔΑ) – ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ:1. ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ 2. ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ) ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣ
ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΡΕΘΥΜΝΟ) ΠΑΝ ΚΡΗΤΗΣ
ΓΚΙΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ (ΞΑΝΘΗ) ΔΗΜ ΠΑΝ ΘΡΑΚΗΣ
ΓΚΙΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (ΧΑΝΙΑ) ΠΟΛ/ΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
 ΓΛΑΡΟΥ ΕΛΕΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΟΠΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (ΧΑΝΙΑ) ΠΟΛ/ΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
ΙΩΑΝΝΟΥ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΞΑΝΘΗ) ΔΗΜ ΠΑΝ ΘΡΑΚΗΣ
 ΙΩΑΝΝΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΠΑΤΡΑ) – (ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: 1. ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ 2. ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ 3. ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ) ΤΕΙ ΔΥΤ ΕΛΛΑΔΑΣ
 ΚΑΠΕΝΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΠΑΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
 ΚΑΡΑΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΤΡΙΠΟΛΗ) ΠΑΝ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ ΚΑΡΚΑΛΕΤΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ KAI ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) – ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΝ ΚΡΗΤΗΣ
 ΚΕΧΡΗ ΛΟΥΚΙΑ ΕΛΕΝΗ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΒΟΛΟΣ) ΠΑΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
 ΚΗΡΥΚΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ & ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΠΑΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΚΙΚΙΑΝΤΩΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ
ΚΙΟΥΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ
ΚΟΛΑΣ ΚΕΣΙΑΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) – ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
 ΚΟΤΡΟΖΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (ΧΙΟΣ) ΠΑΝ ΑΙΓΑΙΟΥ
 ΚΟΤΣΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
 ΚΟΥΡΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΘ
 ΚΟΥΣΕΡΗ ΣΕΒΑΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ (ΑΜΑΛΙΑΔΑ) (ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ:1. ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 2. ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 3.ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ) ΤΕΙ ΔΥΤ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΛΟΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ (ΧΑΝΙΑ) ΠΟΛ/ΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
ΛΟΥΚΟΥ ΣΟΦΙΑ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΘ
 ΜΑΛΛΙΟΥ ΜΑΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ & ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ Τ.Ε. ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΚΑΒΑΛΑ) – ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ Τ.Ε. ΤΕΙ ΑΝΑΤ ΜΑΚ/ΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ
ΜΑΛΛΙΟΥΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΡΕΘΥΜΝΟ) ΠΑΝ ΚΡΗΤΗΣ
 ΜΑΝΔΥΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ (Σ.Μ.Υ.) – ΟΠΛΑ ΣΜΥ
 ΜΑΝΩΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ ΜΑΡΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΞΑΝΘΗ) ΔΗΜ ΠΑΝ ΘΡΑΚΗΣ
 ΜΑΡΙΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ) ΔΗΜ ΠΑΝ ΘΡΑΚΗΣ
ΜΑΡΙΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΟΜΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΜΟΙΡΩΤΣΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟ ΠΑΝ
ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
 ΜΠΑΡΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟ ΠΑΝ
ΝΙΚΑ ΣΟΦΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ
 ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΟΠΑ
ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΙΕΘΝΩΝ, ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΠΑΝΤΕΙΟ
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (ΧΙΟΣ) ΠΑΝ ΑΙΓΑΙΟΥ
 ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (ΧΙΟΣ) ΠΑΝ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΑΓΑΠΗ ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (ΣΠΑΡΤΗ) ΠΑΝ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΠΑΠΠΑ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΧΗΜΕΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΟΥΚΑΣ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) (ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: 1. ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 2. ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ) ΠΑΝ ΜΑΚ/ΝΙΑΣ
 ΠΑΤΣΑΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΙΕΘΝΩΝ & ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΠΑΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
 ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ ΡΕΤΣΑ ΠΑΓΩΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΠΑΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
 ΣΑΛΙΑΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
 ΣΑΡΑΝΤΗ ΝΑΤΑΛΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ (ΚΟΜΟΤΗΝΗ) ΔΗΜ ΠΑΝ ΘΡΑΚΗΣ
 ΣΠΙΘΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΗΛΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΕΜΠ
ΣΤΟΥΠΗΣ ΛΟΥΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
 ΤΖΕΛΑΤΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΝΟΜΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΤΟΠΙ ΜΕΛΙΝΑ ΕΝΤΜΟΝΤ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (ΛΑΡΙΣΑ) ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
 ΧΑΣΙΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΠΑΝ ΑΙΓΑΙΟΥ

2ο ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ – 10% (ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ 2013)
ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε. (ΛΑΜΙΑ) – (ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ:1. ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΔΙΚΤΥΩΝ Τ.Ε. 2. ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Η/Υ Τ.Ε. 3. ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ Τ.Ε.) ΤΕΙ ΣΤΕΡ ΕΛΛΑΔΑΣ   

2ο ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ – 90%
ΒΥΡΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (ΠΑΤΡΑ) ΤΕΙ ΔΥΤ ΕΛΛΑΔΑΣ
 ΓΚΕΜΙΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΠΑΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΚΟΡΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΩΝ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΡΕΘΥΜΝΟ) ΠΑΝ ΚΡΗΤΗΣ
 ΓΚΡΙΤΖΕΠΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (ΠΑΤΡΑ) ΤΕΙ ΔΥΤ ΕΛΛΑΔΑΣ
 ΔΕΜΕΡΤΖΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ
ΔΡΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ ΚΙΟΥΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΠΑΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΛΑΜΠΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΟΡΥΚΤΩΝ ΠΟΡΩΝ (ΧΑΝΙΑ) ΠΟΛ/ΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
 ΜΑΝΔΗΛΑ ΜΑΡΙΑ ΣΟΦΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΘ
 ΜΑΣΤΡΟΚΩΣΤΑ ΜΑΡΙΝΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΡΕΘΥΜΝΟ) ΠΑΝ ΚΡΗΤΗΣ
ΜΠΑΛΤΑ ΚΑΛΛΙΡΟΗ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΠΑΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΜΠΑΡΕ ΑΝΤΩΝΗ ΡΟΜΠΕΡΤ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΧΑΝΙΑ) ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ ΜΠΟΥΡΑΝΤΑ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΛΑΡΙΣΑ) – (ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ:1. ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Τ.Ε. ) ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΝΙΚΑ ΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ (ΛΑΡΙΣΑ) ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
 ΝΙΚΑ ΜΑΡΙΑ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ & ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε. (ΑΘΗΝΑ) – ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 1. ΔΟΜΟΣΤΑΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Τ.Ε. 2. ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Τ.Ε.) ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΡΗΤΗΣ (Α.Σ.Τ.Ε.Α.Ν.) ΑΣΤΕ
ΠΑΠΠΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΟΜΙΚΗΣ (ΚΟΜΟΤΗΝΗ) ΔΗΜ ΠΑΝ ΘΡΑΚΗΣ
 ΠΕΠΠΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Τ.Ε. (ΧΑΝΙΑ) ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ
 ΠΕΤΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΗ ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ (ΛΑΜΙΑ) ΠΑΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
 ΠΥΡΠΙΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) – (ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ:1. ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. 2. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε.) ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ
 ΣΑΜΑΡΑ ΕΛΕΝΗ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ) ΔΗΜ ΠΑΝ ΘΡΑΚΗΣ
 ΣΚΑΡΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ & ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΠΑΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
 ΣΤΑΜΕΛΙΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ ΤΣΩΝΗ ΙΩΑΝΝΑ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΠΑΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΤΣΩΝΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΒΟΛΟΣ) ΠΑΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

1ο ΕΠΑΛ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ – 90%
ΓΚΑΤΣΟΣ ΣΟΦΙΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ Τ.Ε. (ΧΑΛΚΙΔΑ) ΤΕΙ ΣΤΕΡ ΕΛΛΑΔΑΣ
 ΓΚΕΟΡΓΚΙΕΒ ΜΟΜΤΣΙΛ ΣΤΕΦΑΝΟΒ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΗΧΟΥ & ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ (ΛΗΞΟΥΡΙ) ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣ
 ΚΑΠΕΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΕΝ
 ΜΑΚΡΗ ΣΟΦΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε. (ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ) – (ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ:1. ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΔΙΚΤΥΩΝ Τ.Ε. 2. ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Η/Υ Τ.Ε. 3. ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ Τ.Ε.) ΤΕΙ ΔΥΤ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΑΤΘΑΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΡΡΥΠΑΝΣΗΣ Τ.Ε. (ΚΟΖΑΝΗ) – ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΡΡΥΠΑΝΣΗΣ Τ.Ε. ΤΕΙ ΔΥΤ ΜΑΚ/ΝΙΑΣ
ΠΑΛΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (ΠΑΤΡΑ) ΤΕΙ ΔΥΤ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΑΣΟΠΟΝΙΑΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ (ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ) ΤΕΙ ΣΤΕΡ ΕΛΛΑΔΑΣ
 ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ   ΔΡΟΣΙΑ ΜΙΧΑΗΛ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ
 ΣΙΝΓΚ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΝΤΟΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε. (ΑΘΗΝΑ)- (ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ:1. ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΔΙΚΤΥΩΝ Τ.Ε. 2. ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Η/Υ Τ.Ε. 3. ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ Τ.Ε.) ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ          


Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΡΑΓΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ;

Αναρωτιόταν στέλεχος της ΔΕΥΑ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ εάν είναι νόμιμη η επίκληση και κυρίως η σωρηδόν πληρωμή με αποδείξεις δαπανών για μεγάλο όγκο δαπανών και με δικαιολογία την επείγουσα αντιμετώπιση αναγκών. Βλέπετε σε αυτόν τον έρμο τόπο ζήσαμε θεομηνίες, καταιγίδες και σεισμούς σχεδόν κάθε εβδομάδα και δεν έτυχε ποτέ να πούμε το νερό νεράκι ή "να μας πάρουν …. από τα ποδάρια" εκεί που υπήρχε τέτοιο δίκτυο και όλα ήταν απίκο εξαιτίας αυτής της φαεινής ιδέας ή με το να κάνουμε την τρίχα τριχιά.
Αλλά αντί να αναρωτιέται ο καθείς να κάνει υπομονή. Από βδομάδα μας έχουν πει ότι και απογραφή θα κάνουν, και την νομιμότητα θα επιβάλλουν και τις ευθύνες θα αποδώσουν, και τα μαύρα θα σταματήσουν και τους ημέτερους δεν θα τακτοποιήσουν και όλα θα τα κάνουν σωστά!!!
Σε λίγα εικοσιτετράωρα η ευθύνη περνάει αλλού. Και επειδή αυτός ο τόπος έχει μπουχτίσει από μεγάλα λόγια και επειδή η εμπειρία και η γνώση δεν επιτρέπουν παρασπονδίες και επειδή… επειδή…. περιμένουμε να δούμε διαφορετική περπατησιά. Δεν είμαστε βέβαιοι ότι θα την δούμε αλλά αξίζει να την απαιτήσουμε. Όσο για αυτούς που φεύγουν δεν αξίζουν ούτε αδιαφορία ούτε θα λείψουν.
Εμείς εδώ στον ίδιο δρόμο…..

Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΜΑΡΙΝΟΥ ΜΕΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ

                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

H Ανατροπή-Νέα Αρχή καλεί τα μέλη της, τους φίλους και υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους με το ψηφοδέλτιο της να παραβρεθούν την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 7.30μμ, στο εργατικό κέντρο Αλιβερίου για να συζητήσουμε ζητήματα οργάνωσης, λειτουργίας και παρουσίας μας στον Δήμο Κύμης -Αλιβερίου.

Σας περιμένουμε

Προσωρινή Γραμματεία της Παράταξης Ανατροπη-Νεα Αρχή

ΚΩΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ


Η oρκωμοσία του Περιφερειακού Συμβουλίου και του Περιφερειάρχη κ. Μπακογιάννη συνοδεύτηκε από ιλαροτραγικές καταστάσεις που δεν αποτελούν καλό οιωνό. Ο νέος Περιφερειάρχης συμπεριφέρθηκε ως «παπαδάκι» και ακολούθησε τις εθιμοτυπικές οδηγίες του Δεσπότη της Λαμίας κ. Νικόλαου παρεμβάλλοντας την Ομιλία του πριν από την εκφορά του πολιτικού όρκου από τους περιφερειακούς συμβούλους της Αριστεράς. Ο κ. Νικόλαος ενώπιον και του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου απαίτησε να μιλήσει μετά τον θρησκευτικό όρκο ο Μπακογιάννης και μετά να ορκιστούν «αυτοί» όπως υποτιμητικά αποκάλεσε τους περιφερειακούς συμβούλους που δεν ήθελαν να ορκιστούν στο Ευαγγέλιο. Ο Μπακογιάννης σαν μαθητούδι υπάκουσε παραβιάζοντας κάθε νομιμότητα διότι ο όρκος δίνεται ενιαία και δεν διακόπτεται ενώ η ομιλία του έπρεπε να εκφωνηθεί μετά το τέλος του πολιτικού όρκου. Η  αμηχανία και η άγνοιά του φάνηκαν όταν ο Νικόλαος τον ρώτησε εάν μιλήσει και αυτός αντί να απαντήσει «μετά το πέρας της ορκωμοσίας όλων» ανέβηκε στο βήμα και εξέφερε τον γενικόλογο και  γλυκανάλατο από πολιτική άποψη λόγο του.
Τέλος ο κ. Μπακογιάννης πιθανόν να μην έμαθε ακόμη ότι η Περιφέρεια έχει έξι και όχι πέντε Μητροπόλεις και φαίνεται να ξέχασε τον Μητροπολίτη Καρυστίας κ. Σεραφείμ. Κάποιος πρέπει να του πει ότι η Περιφέρεια εκκλησιαστικά διαιρείται σε έξι Μητροπόλεις και όπως έχει την τιμή να έχει Στερεοελλαδίτη Πρόεδρο της Ιεραρχίας έχει και την τιμή να έχει τον έχοντα τα πρεσβεία της Αρχιερωσύνης Αντιπρόεδρο τον Μητροπολίτη Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ. Φαίνεται ότι εκεί πάνω στην Λαμία οι Φωστήρες της Εθιμοτυπίας δεν το γνωρίζουν… Δεν έκανε καλό ξεκίνημα ο εγγονός του Μητσοτάκη.

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

ΑΓΧΩΜΕΝΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ; ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΛΑΒΗ;


Στις 20 Αυγούστου ο  απερχόμενος Δήμαρχος κ. Θωμάς έβγαλε φιρμάνι και απαγόρευσε στους υπαλλήλους του Δήμου και των νομικών προσώπων να δίνουν πληροφορίες στην νέα Δημοτική Αρχή. Το φιρμάνι αυτό το ΛΑΛΑ ΤΟ το φέρνει για πρώτη φορά στο φως.

Αναφέρεται μάλιστα και σε συνάντηση που έγινε εκείνη την ημέρα και ήταν κατά εντολή του απερχόμενου Δημάρχου η τελευταία. Σε αυτήν μετείχαν εκ μέρους της νέας Δημοτικής Αρχής ο κ. Γκοσιμίδας, η κ. Ελένη Καλογεροπούλου, Διευθύντρια του Δήμου Χαλκιδέων και από την άλλη εβδομάδα Γενική Γραμματέας του Δήμου Κύμης Αλιβερίου σύμφωνα με όσα διαδίδονται καθώς και οι νεοεκλεγέντες Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Μπόκαρης και Μπαράκος. Την αντιπροσωπεία του Δήμου δεν γνωρίζουμε ποιοι υπάλληλοι την απάρτιζαν. Προφανώς οι αρμόδιοι Προϊστάμενοι.  Εντύπωση προξενεί το γεγονός  ότι δεν μετείχαν επανεκλεγέντες Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας με μεγάλη εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και στην αξιολόγηση των δεδομένων του Δήμου!!!
Σήμερα έγινε και νέα συνάντηση με τους συνεργάτες της νέας Δημοτικής Αρχής και τουλάχιστον μία προϊσταμένη του Δήμου. Το γνώριζε αυτό ο κ. Θωμάς και την έστειλε  προξενήτρα; Η εν λόγω παραβίασε την εντολή του; Κοινώς τον έγραψε και «μπο(ύ)καρε» στην ενημέρωση; Όπως και να έχει όλα θα απαντηθούν την 1η Σεπτέμβρη όπου κατ΄εντολή Θωμά θα γίνει η «επόμενη ενημέρωση»!!!
Τώρα όσο για την εντολή να ασχολούνται όλοι με την «διεκπεραίωση των εκρεμμουσών υποθέσεων και την προετοιμασία της προαναφερόμενης παράδοσης- παραλαβής» εννοεί και  την επεξεργασία χρηματικών ενταλμάτων των Δήμων Δυστίων Κονιστρών που γίνονται εναγωνίως και σε ώρες εκτός λειτουργίας των υπηρεσιών στην περιοχή Κύμης Κονιστρών όπου μεταφέρθηκαν επειγόντως;
Πάντως το φιρμάνι Θωμά έχει μία χροιά «αγχωμένης » ή χωρίς ψυχραιμία παράδοσης. Θα είναι άραγε στο ίδιο μοτίβο, τουλάχιστον αμήχανη,  και η παραλαβή; Γιατί άλλα είχαν ειπωθεί στην συνάντηση των συμβούλων της πλειοψηφίας περί ελέγχου και ορκωτών λογιστών. Ισχύουν αυτά ή επικρατούν άλλες προτεραιότητες; Ο λαός μας δεν λέει τυχαία «Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται»

ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ!!!

Διαμαρτυρίες στην Κύμη για το κιόσκι των Ταξί που μπήκε χωρίς να προβλέπεται στην μελέτη και καταλαμβάνει  το πεζοδρόμιο. Στις έντονες διαφωνίες των Κυμαίων ο απερχόμενος Δήμαρχος ατάραχος του παραπέμπει στον Μπουραντά!!! 

«ΜΠΟΥΝΑΜΑΣ» ΑΠΟ ΤΗΝ Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΡΑΝΤΑ



ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ 35.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ. ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ.

Μαθαίνουμε ότι αυτόν τον μήνα οι Εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΚΑ,  της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης, θα παραμείνουν απλήρωτοι διότι το Ταμείο είναι άδειο, δηλαδή δεν υπάρχουν ούτε 35.000 ευρώ για τους μισθούς των εργαζομένων. Υπολογίζεται ότι αυτόν τον μήνα εισπράχθηκαν πάνω από 100.000 ευρώ αλλά δεν κρατήθηκαν χρήματα για τους μισθούς. Έτσι από Δευτέρα ο νέος Δήμαρχος που άφησε την άνεση και την κανονικότητα της Νομαρχίας για να διαδεχθεί τον κ. Θωμά θα βρεθεί μπροστά σε απλήρωτους εργαζόμενους που θα ζητάνε τον μισθό τους διότι πίσω υπάρχουν οικογένειες, παιδιά που θα  αρχίσουν Σχολείο, και σε κάθε περίπτωση μεροκαματιάρηδες που απαιτούν να πληρώνονται κανονικά. 

ΚΟΛΑΦΟΣ Η ΑΠΟΨΗ ΑΠΟΓΟΝΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΑΓΙΑΣΜΟ" ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥ

Μέχρι τώρα το ΛΑΛΑ ΤΟ επίμονα αναδείκνυε το "ανύπαρκτο στην ουσία "Ινστιτούτο Παπανικολάου". Μόλις διαβάζουμε ότι την ίδια άποψη έχει και η κόρη της ανηψιάς του μεγάλου Κυμαίου  κ. Γιούλη Κόκκορη σε κείμενό της που δημοσιεύεται στο διαδίκτυο. Εξάλλου η ίδια ως κάτοχος του Αρχείου που διατηρούσε η μητέρα της για τον Παπανικολάου προτίμησε το 2013 να το παραχωρήσει για διατήρηση στον Οργανισμό "Ε.Λ.Ι.Α."  μη περιμένοντας το ανύπαρκτο έως σήμερα Μουσείο. Είναι χρήσιμο να διαβάσουμε και να σκεφθούμε όσα γράφει η κ. Κόκκορη, εξάλλου και αυτή έχει βαρύνοντα λόγο όχι μόνο ως απόγονη του Μεγάλου Ευεργέτη αλλά και ως Κυμαία.

"Κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, δύο ημέρες πριν την παράδοση στην νέα Δημοτική αρχή, ο απερχόμενος Δήμαρχος και επικεφαλής του ανύπαρκτου στην ουσία «Ινστιτούτου Παπανικολάου», προβαίνει σε «αγιασμό» της οικίας του διάσημου Έλληνα Κυτταρολόγου Γεωργίου Ν. Παπανικολάου, την οποία πρόκειται να μετατρέψει σε Μουσείο.
Όπως έχει γίνει γνωστό ο αγιασμός αφορά μόνο το εξωτερικό του εξαίρετου αυτού κτηρίου του 19ου αιώνα!
Το εσωτερικό της οικίας θα ολοκληρωθεί και θα παραδοθεί εν καιρώ και βέβαια σε τίποτα δεν πρόκειται να θυμίζει το φιλόξενο και γεμάτο θαλπωρή αστικό σπίτι της οικογένειας Παπανικολάου, αφού όλη η αρχική του διαρρύθμιση έχει καταστραφεί και το σπίτι έχει ανασκευαστεί εκ βάθρων.
Σε διάφορα μέρη του κόσμου οι κατοικίες διασήμων προσωπικοτήτων έχουν διασωθεί, αναπαλαιωθεί και εκτίθενται στο κοινό ως Μουσεία. Διατηρούν όμως τα έπιπλα, τα σκεύη, τα αντικείμενα, τους χώρους, την αισθητική των ανθρώπων που τα κατοίκησαν, εκπέμποντας κάτι από πνεύμα και τη φιλοσοφία τους στους επισκέπτες. Για παράδειγμα μπορούμε να αναφέρουμε το σπίτι του Einstein στη Βέρνη, της Άννας Φράνκ στο Άμστερνταμ, του Σαλβαντόρ Νταλί στο Cadaqués της Ισπανίας κά.
Η διαφύλαξη της μνήμης και η απόδοση τιμής προς μία τόσο σημαντική προσωπικότητα της παγκόσμιας Ιατρικής, όπως ο Γεώργιος Παπανικολάου, οφείλει πάντοτε να συνάδει με το ήθος και την ταπεινοφροσύνη, που χαρακτήριζαν ανελλιπώς ολόκληρη τη ζωή του.
Γιούλη Π. Κόκκορη "

ΑΛΛΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Ή Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΑΝΤΑ





Παρασκευή ή μάλλον Δευτέρα… κοντή γιορτή….. Επιτέλους γίνεται Αγιασμός στο Σπίτι του Παπανικολάου. Προσέξτε Αγιασμός και όχι Εγκαίνια του Μουσείου. Υπάρχει διαφορά; Ασφαλώς υπάρχει. Μετά τα Εγκαίνια ο χώρος είναι επισκέψιμος. Με τον Αγιασμό απλώς φεύγουν τα κακά δαιμόνια….
Και κάτι ακόμη, άλλο Σπίτι Παπανικολάου άλλο Ινστιτούτο Παπανικολάου. Το μεν Σπίτι αγοράστηκε από δεκάδες ιδιοκτήτες!!!! Αναστηλώθηκε…. Και εσπευσμένα λίγο πριν την αποχώρηση από την Εξουσία του επί τρεις τετραετίες Δημάρχου Κύμης Αγιάζεται…. Με πιστώσεις εξασφαλισμένες από το 2006 από το Υπουργείο Εσωτερικών χρειάστηκαν περίπου οκτώ χρόνια για να ολοκληρωθεί ένα έργο που σε δύο χρόνια μπορούσε να είχε τελειώσει. Έτσι το Μουσείο θα λειτουργούσε από το 2009, τότε που υπήρχε ακόμη η ελπίδα ότι θα γίνει και Ινστιτούτο!!!
Το Ινστιτούτο ξεκίνησε με προτροπή του τότε Υπουργού κ. Σκουλάκη και με την επιστημονική κάλυψη της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και ειδικότερα του Καθηγητή Κάππα. Ο τότε Νομάρχης και νυν νέος Δήμαρχος είχε την φαεινή ιδέα να στείλει την ιδέα του Σκουλάκη στον αγαπημένο του νεοεκλεγέντα τότε Δήμαρχο κ. Θωμά. Η συνέχεια είναι έκτοτε γνωστή. Το Ινστιτούτο έμεινε σχεδόν στα χαρτιά, έγινε όμως όχημα παχυλών επιχορηγήσεων τις οποίες δεν ήταν σε θέση να αξιοποιήσει (250.000 Ευρώ Χ 4 Χρόνια από ΔΕΗ), η Επιστημονική Επιτροπή και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας εκπαραθυρώθηκε εν μία νυκτί και το Ινστιτούτο κατέληξε σε κλασικό Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Κύμης Αλιβερίου με ότι αυτό συνεπάγεται…. Τώρα ήρθε η ώρα να πληρώσει ο κ. Μπουραντάς για την αφέλειά του και να πάρει στα χέρια και αυτή την καυτή πατάτα αλλά και 500.000 ευρώ χρηματικό υπόλοιπο στο Ταμείο για να αναστηλώσει το κύρος, την προοπτική και κυρίως τον μεγάλο ορίζοντα αυτού του Ινστιτούτου. Είναι ίσως από κείνες τις ελάχιστες στιγμές που η ιστορία αντί να εκδικηθεί δίνει δεύτερη ευκαιρία. Και ο κ. Μπουραντάς για το Ινστιτούτο Παπανικολάου την έχει.

ΕΝΑ ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σταμάτης Βαρδαρός,
Πολιτικός Επιστήμονας, Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΕΥΒΟΙΑΣ
Το «Σύνδρομο της Στοκχόλμης» είναι μία παράδοξη κατάσταση κατά την οποία οι όμηροι, οι αιχμάλωτοι, οι δέσμιοι κάποιων άλλων, ταυτίζονται και τρέφουν συμπάθεια προς αυτούς που τους αιχμαλώτισαν και από τους οποίους εξαρτώνται απόλυτα για την επιβίωσή τους. Στην πραγματικότητα πρόκειται για μετάλλαξη του φόβου και της απελπισίας σε ανοχή, καρτερικότητα και στο τέλος συμπάθεια, καθώς ο θύτης καταφέρνει να πείσει το θύμα ότι μόνο αυτός θέλει το καλό του.
Αυτός ο όρος θα μπορούσε να εξηγήσει σε μεγάλο βαθμό την ανοχή και την εκλογική συμπεριφορά ενός σημαντικού τμήματος της ελληνικής κοινωνίας κατά την τελευταία μνημονιακή τετραετία. Ο φόβος που έχει καλλιεργηθεί συστηματικά αυτά τα χρόνια για το πώς θα είναι η ζωή μας χωρίς μνημόνιο έχει πραγματικά σκεπάσει τα πάντα. Η κατάσταση στην αγορά εργασίας και στην πραγματική οικονομία είναι ένα χαρακτηριστικό και κρίσιμο παράδειγμα για το πώς ο αυταρχισμός και ο φόβος έχουν πάρει τη θέση των συλλογικών δικαιωμάτων, αλλά και της κοινής λογικής.
Η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου έχει αφαιμάξει οικονομικά τα ελληνικά νοικοκυριά, έχει οδηγήσει στην ανεργία εκατοντάδες χιλιάδες μισθωτούς και ελεύθερους επαγγελματίες, έχει διαμορφώσει ένα σκηνικό τρόμου για εργαζόμενους (σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα) και επιχειρήσεις. Παράλληλα με την κατρακύλα των δημοσιονομικών μεγεθών και την κατακρήμνιση της πραγματικής οικονομίας την τελευταία τετραετία, γινόμαστε μάρτυρες μιας άνευ προηγουμένου επίθεσης στο θεσμό των συλλογικών διαπραγματεύσεων και κατ' επέκταση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας. Η επί της ουσίας διάλυση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας, με την κατάργηση της επεκτασιμότητας και της μετενέργειας των κλαδικών συμβάσεων συνοδεύτηκε από το μονομερή καθορισμό (με Υπουργική Απόφαση) του κατώτατου μισθού στα 586€ και 511€ αντίστοιχα.

Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

ΜΑΖΙΚΗ ΛΑΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΜΟΝΑΔΑ ΒΙΟΑΕΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΥΚΑ



Το  Σάββατο 23 Αυγούστου, μετά από κάλεσμα της «ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» πραγματοποιήθηκε στην πλατεία του χωριού Αγιος Λουκάς, του Δήμου Κύμης –Αλιβερίου, μεγάλη  λαϊκή συγκέντρωση ενάντια στην εγκατάσταση μονάδας καύσης Βιοαερίου που σχεδιάζει η εταιρία ENERGY TRAIINDING δίπλα στο χωριό, με πρώτη ύλη απόβλητα από χοιροστάσια και βουστάσια.
Στην ομιλία του ο Γιώργος Μαρίνος μέλος του Π.Γ της Κ.Ε του ΚΚΕ και Περιφερειακός σύμβουλος με τη «ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ»  καταδίκασε  την απελευθέρωση της ενέργειας και την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ και ανέδειξε τις ευθύνες της Ευρωπαική Ενωσης και των κυβερνήσεων της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ . Αναφέρθηκε στις αρνητικές για το λαό συνέπειες αυτή της πολιτικής και συνδέοντας την απελευθέρωση της ενέργειας με την εγκατάσταση ιδιωτικής μονάδας Βιοαερίου στο χωριό Αγιος Λουκάς και τις οδυνηρές συνέπειες για τους κατοίκους, τόνισε ότι και με αυτό το παράδειγμα αποδεικνύεται πως  η ανάπτυξη που έχει κριτήριο τα κέρδη των λίγων υπονομεύει  τις ανάγκες των πολλών. 
Ο Γιώργος Μαρίνος ανάπτυξε τη σημασία της πάλης για αποκλειστικά δημόσιο φορέα ενέργειας,  με συγκεκριμένα κριτήρια, (φτηνό ρεύμα , ασφάλεια , προστασία του περιβάλλοντος κ.α ),  στην υπηρεσία των λαικών αναγκών και κάλεσε τους κατοίκους της περιοχής  να δυναμώσουν τον αγώνα τους   σε αυτή την κατεύθυνση.  
Στην ομιλία καταγγέλθηκε η απόφαση της «Επιτροπής Περιβάλλοντος»  της Περιφέρειας Στερεάς η οποία ενέκρινε την «Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων» της εταιρείας ENERGY, με ευθύνη των συνδυασμών της Ν.Δ , του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ, την οποία  καταψήφισε η «ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ».
Ο ομιλητής απέδειξε ότι η απόφαση αυτή δεν βασίζεται σε πραγματικά στοιχεία και σχετικά με την τοποθέτηση της Επιτροπής ότι «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ –ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑΤΑ», τόνισε :
 « Ο χώρος της εγκατάστασης  που θα στηρίζεται σε υγρά οργανικά απόβλητα κτηνοτροφείων (γουρουνιών και βοοειδών) ! βρίσκεται ένα (1) χιλιόμετρο , 200 περίπου μέτρα –και  σε ευθεία γραμμή λιγότερο- από το χωριό,  δίπλα σε παρακείμενες αγροικίες.  
Είναι μέσα σε ελαιώνες, κοντά σε αμπέλια και περιβόλια, ανάμεσα σε δύο σημαντικές ρεματιές με πλατάνια, καρυδιές, βελανιδιές
Στην  περιοχή αυτή υπάρχουν οι πηγές, οι γεωτρήσεις  για την ύδρευση του χωριού  , ευρύτερης χρησιμότητας.
Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για τη μόλυνση του νερού, του υδροφόρου ορίζοντα, τα παραδείγματα είναι πολλά. 
Στην πράξη έχει αποδειχθεί πως οι  «δεσμεύσεις» των εταιρειών  για προληπτικά μέτρα ξεπεράστηκαν από το κυνηγητό του κέρδους, κανόνας έγιναν οι χαβούζες. 
Ότι κι αν ισχυρίζεται η ENERGY, είναι φανερό πως τα απόβλητα και τα σαπισμένα φυτά πολλών τόνων θα αποτελέσουν εστίες βρώμας και  πολλαπλασιασμού των κουνουπιών. 
Το πήγαινε –έλα των φορτηγών για τη μεταφορά των αποβλήτων και των υπολειμμάτων  που θα χρησιμοποιούνται ως εδαφοβελτιωτικό υλικό θα είναι μόνιμος βραχνάς για τους κατοίκους του χωριού  και για όλη την περιοχή, σ ένα άθλιο οδικό δίκτυο. 
Σε κάθε περίπτωση , ακόμα και με τη σύγχρονη τεχνολογία  δεν μπορεί να διαγράψει κανείς τον κίνδυνο  έκρηξης και πυρκαγιάς και είναι φανερό  ότι στα απόβλητα που χρησιμοποιούνται ως πρώτη ύλη αναπτύσσονται βακτήρια, παράσιτα, ιοί.
ΟΙ αναφορές της εταιρείας στη δημιουργία εποχιακών θέσεων  απασχόλησης  αποτελεί εμπαιγμό για το λαό της περιοχής, γιατί προκειμένου να προωθήσει τα δικά της συμφέροντα βάζει  στο ζύγι ελάχιστες  κακοπληρωμένες θέσεις δουλειάς με την απαξίωση του χωριού.   
Ο Γιώργος Μαρίνος απάντησε στους ισχυρισμούς της εταιρείας ότι η μονάδα θα είναι μικρή και δεν θα υπάρχουν συνέπειες  και αποκάλυψε πως είναι μύθοι οι διαδώσεις  ότι η μονάδα μπορεί να στηριχθεί σε καλάμια και κλαδιά αναφέροντας ότι στην απόφαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος συγκεκριμένα καταγράφεται πως :
«Η προτεινόμενη μονάδα παραγωγής βιοαερίου θα λειτουργεί με εισερχόμενα υγρά οργανικά απόβλητα από παρακείμενα κτηνοτροφεία (χοίρων και βοοειδών) , ενσίρωμα καλαμποκιού και στελέχη φυτών. 
Για να γίνει κατανοητό πόσο παραπλανητικά είναι τα φυλλάδια της εταιρείας που επιχειρούν να ξεγελάσουν τους κατοίκους θα παραθέσω, ανέφερε ο ομιλητής, ακόμα ένα στοιχείο . Η «αθώα» αυτή μονάδα θα δημιουργεί σε ετήσια βάση 8.390 τόνους υγρού υπολείμματος το οποίο θα μεταφέρεται και θα χρησιμοποιείται ως εδαφοβελτιωτικό υλικό.  
Στη συγκέντρωση έγινε συζήτηση για την οργάνωση της πάλης για την ακύρωση της απαράδεκτης απόφασης της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Περιφέρειας, για την ματαίωση των επικίνδυνων σχεδίων της εταιρείας και διακινήθηκε υπόμνημα διαμαρτυρίας που από την πρώτη στιγμή υπογράφηκε από μεγάλο αριθμό κατοίκων. 
                 


ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΒΟ,ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014


ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΜΗ, 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014


ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΟΙ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ.

Ανακοινώθηκαν στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ), τα προσωρινά αποτελέσματα για τους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς.
Το ΛΑΛΑ ΤΟ ανάρτησε τα αποτελέσματα για τους Δήμους Κύμης Αλιβερίου, Σκύρου, Καρύστου και Ερέτριας. Στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑΑ (www.eetaa.gr ) έχουν αναρτηθεί τα προσωρινά αποτελέσματα για όλους της Δήμους της Εύβοιας και της χωρας με τα ονόματα των μητέρων με ελλιπή φάκελο δικαιολογητικών και με πλήρη φάκελο δικαιολογητικών για τους Παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2014- 2015.
Από σήμερα   26 έως και τις 28 Αυγούστου θα ξεκινήσουν οι ενστάσεις των μητέρων που απορρίφθηκαν οι αιτήσεις τους. Η EETAA θα ανακοινώσει στο τέλος του μήνα τους οριστικούς πίνακες. Οι μητέρες θα μπορούν να υποβάλουν ενστάσεις για τα αποτελέσματα των παιδικών σταθμών ΕΣΠΑ 2014 2015 εγγράφως είτε με fax είτε με e-mail στο miteresenstaseis@eetaa.gr  αλλά και ταχυδρομικώς.

Σημειώνεται ότι έπειτα από την επεξεργασία των ενστάσεων, θα ανακοινωθούν τα τελικά αποτελέσματα και στις 31 Αυγούστου οι γονείς θα γνωρίζουν σε ποιους παιδικούς σταθμούς θα στείλουν τα παιδιά τους μέσω του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής».

ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ


ΠΙΝΑΚΑΣ ΦΑΚΕΛΩΝ ΜΕ ΕΛΛΙΠΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ (κατ΄αρχήν αποκλείονται)




ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑΡΥΝΘΟΥ


ΠΙΝΑΚΑΣ ΦΑΚΕΛΩΝ ΜΕ ΕΛΛΙΠΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ (κατ΄αρχήν αποκλείονται)