Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΟΡΤΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΡΑΒΙΟΛΟΣ


Την ημέρα της ονομαστικής του εορτής ο Δήμαρχος Καρύστου Λευτέρης Ραβιόλος, δέχτηκε τις ευχές και μίλησε, στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης στα Καλύβια, με το προσωπικό του Δήμου.
Ο Δήμαρχος μίλησε στους υπαλλήλους του Δήμου, αναφέροντας ότι όλοι μαζί είναι μια μεγάλη οικογένεια που έχουν έναν κοινό σκοπό, την ανάπτυξη του Δήμου και την ευημερία των δημοτών.
Τόνισε την προτεραιότητα που έχει ο δημότης για τις υπηρεσίες του Δήμου και κάλεσε όλους τους υπαλλήλους να εργαστούν σκληρά, με αυταπάρνηση και συνεργασία ώστε να γίνουν αποτελεσματικοί στο έργο τους.
Ο Δήμαρχος, Λευτέρης Ραβιόλος επεσήμανε ότι η δημοτική αρχή θα είναι συνεπής στην προεκλογική της υπόσχεση και ότι θα αναμορφώσει προς το καλύτερο το Δήμο Καρύστου και ζήτησε από το προσωπικό να τον ακολουθήσει σε αυτήν την πορεία και όλοι μαζί να ενώσουν τις δυνάμεις τους για το καλό του τόπου.
Τέλος ο Δήμαρχος Καρύστου τόνισε ότι θα είναι δίπλα σε κάθε υπάλληλο ο οποίος θα χρειαστεί τη στήριξή του αλλά θα είναι ταυτόχρονα αμείλικτος με όποιον κωλυσιεργώντας εμποδίσει την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου.
Ευχήθηκε καλές γιορτές στο προσωπικό του Δήμου και τους υπενθύμισε ότι τους χρειάζεται δίπλα του σε αυτήν την προσπάθεια για να καταφέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα.

ΤΟ ΛΑΛΑ ΤΟ!!! ΕΥΧΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΕΥΤΕΡΗ ΡΑΒΙΟΛΟ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου