Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

ΜΟΝΟΔΡΟΜΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΜΑΡΥΝΘΟ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΡΓΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΔΡΟΜΟ


Στα πλαίσια του εκτελούμενου έργου, σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 4-12-14 θα ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής του αγωγού αποχέτευσης επί του κεντρικού παραλιακού δρόμου Αμαρύνθου (Β. Κων/νου και Κων/νου Καραμανλή). Επισημαίνεται ότι κατά την εκτέλεση των εργασιών, που θα διαρκέσουν 20 ημέρες , η κυκλοφορία των οχημάτων στον παραλιακό δρόμο υποχρεωτικώς θα διακοπεί. Η κίνηση των οχημάτων θα εκτραπεί μέσω δυο άλλων διαδρομών όπως απεικονίζονται στο συνημμένο σχεδιάγραμμα και θα απαγορεύεται η στάθμευση αυτοκινήτων καθ΄όλο το μήκος τους.
Συγκεκριμένα η κίνηση των  οχημάτων θα γίνεται δια μέσω των κάτωθι οδών :
Α.  Κατεύθυνση προς Αλιβέρι
Είσοδος από Βασιλίσσης Σοφίας  ακολούθως Παύλου Μελά, Εθνικής Αντιστάσεως και έξοδος στη 2ουσα Εθνική Οδό Χαλκίδας – Λεπούρων.
Β. Κατεύθυνση προς Χαλκίδα
Είσοδος από Εθνικής Αντιστάσεως, ακολούθως 25ης Μαρτίου, Πετρογιάννη, Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, Ρήγα Φεραίου και έξοδος στη 2ουσα Εθνική Οδό Χαλκίδας –Λεπούρων.
Η στάση των λεωφορείων του ΚΤΕΛ Ν. Ευβοίας για το χρονικό διάστημα των 20 ημερών, όπου η παραλιακή οδός Αμαρύνθου θα παραμείνει υποχρεωτικώς κλειστή, θα γίνεται επί των οδών Βασιλίσσης Σοφίας και Ρήγα Φεραίου και συγκεκριμένα στο ίδιο ύψος με την υπάρχουσα θέση στάσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου