Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

ΝΟΜΙΜΑ ΜΕΤΑΔΗΜΟΤΕΥΣΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΟΣΙΜΙΔΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ.


Με απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης κρίθηκε αβάσιμη η προσφυγή των Άγγελη Μαργέλη και Λουκά Παππά σχετικά με την μεταδημότευση του Γιάννη Γκοσιμίδα. Είχαμε γράψει προ πολλού ότι μόνο ένας τρόπος υπήρχε ο κ. Γκοσιμίδας να γίνει δημότης του Δήμου Κύμης Αλιβερίου. Να αποκτήσει την δημοτικότητα που απέκτησε η σύζυγός του. Η σύζυγός του απέκτησε νόμιμα την δημοτικότητα του Δήμου Κύμης Αλιβερίου με βάση τη διάταξη για την ανάκτηση παλαιάς δημοτικότητας, δηλαδή ξαναέγινε Δημότης Κύμης Αλιβερίου αφού στο παρελθόν υπήρξε Δημότης της Κοινότητας Αλιβερίου από την οποία κατάγεται. Σε αυτή την περίπτωση και ο σύζυγός της έχει το δικαίωμα να ακολουθήσει τη δημοτικότητα της συζύγου του. Ακριβώς αυτό γράφει και η Απόφαση της Αποκεντρωμένης.
Επειδή οι δύο προσφεύγοντες είναι άπειροι στα δημοτικά έπρεπε αυτοί που τα ξέρουν να τους είχαν εξηγήσει έτσι ώστε να μην κάνουν την «πατάτα».

Τελικά νόμιμα ο κ. Γκοσιμίδας έγινε δημότης Κύμης Αλιβερίου και νόμιμα ορίστηκε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Κύμης Αλιβερίου. Εξάλλου κανείς δεν είχε αμφιβολία γιαυτό. Ο ίδιος ο Κυρ Γιάννης αυτές τις διαδικασίες τις παίζει στα δάκτυλα. Όσο για τους άλλους το πάθημα να γίνει μάθημα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου