Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡ.ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΥΛΩΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΔΕΗ

Αναφορά
Προς τον κ. Υπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας

Θέμα : «Εκβιασμός της Δ.Ε.Η στους πολίτες και τον εμπορικό κόσμο του Αυλωναρίου».
Ο βουλευτής Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς, Δημήτρης  Αναγνωστάκης, καταθέτει ως αναφορά, την  με  ημερομηνία 16/12/2014, επιστολή του Εμπορικού και Επαγγελματικού Συλλόγου Αυλώνος, με την οποία καταγγέλλεται η μαζική και απροειδοποίητη παρέμβαση εργολαβικών συνεργείων της Δ.Ε.Η. για άμεση διακοπή ρεύματος αν δεν πραγματοποιηθεί ρύθμιση εντός της ίδιας μέρας.
Η αναφορά αφορά κατά κύριο λόγω τους επαγγελματίες,  που περίμεναν τις εορταστικές μέρες για να δουν τους τζίρους των επιχειρήσεων τους να αυξάνονται, ώστε να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες  οικονομικές απαιτήσεις. Δυστυχώς  όμως φαίνεται πως η Δ.Ε.Η, δεν σέβεται ακόμα και την ύστατη προσπάθεια που καταβάλουν εργαζόμενοι και επιχειρήσεις, απειλώντας με διακοπή ρεύματος  στην πιο κρίσιμη περίοδο.
Σαφέστατα, οι ρυθμίσεις θα πρέπει να ανταποκρίνονται στις οικονομικές δυνατότητες των καταναλωτών της Δ.Ε.Η, η οποία οφείλει  να ενημερώνει εγκαίρως για πιθανές διακοπές ρεύματος ώστε να αποφεύγεται η δημιουργία προβλημάτων στις κατά τόπους αγορές.
Παρακαλούμε για τις ενέργειές σας

Ο καταθέτων βουλευτής

Δημήτρης Αναγνωστάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου