Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ: Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ 5ης Υ.Π.Ε. ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ

ο Διοικητής της 5ης Υ.Π.Ε. κ. Λάζαρος Μακρής

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες μέρες, ο Διοικητής της 5ης Υ.Π.Ε. κ. Μακρής, μαζί με τον Διευθυντή της 5ης Υ.Π.Ε κ. Κοκογιάννη, επισκέφτηκαν τις Υγειονομικές Υπηρεσίες που βρίσκονται στο Αλιβέρι, εξαιρώντας από το πρόγραμμα τους το Κ. Υ.
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε και τους δύο, ότι στο Αλιβέρι υπάρχει Κ. Υ., το οποίο εξυπηρετεί τις ανάγκες μιας ευρύτερης περιοχής με μεγάλο πληθυσμό, ιδιαιτερότητες και άσχημο οδικό δίκτυο.
Ιδιαίτερα αυτή τη μεταβατική περίοδο, όπου το Κ. Υ. από τη Διοίκηση του Γ. Ν. Χαλκίδας μεταφέρεται στην Διοίκηση της 5ης Υ.Π.Ε., εκτιμούμε πως ήταν αναγκαίο για την καλύτερη γνώση των προβλημάτων που απασχολούν την λειτουργία του, να επισκεφτείτε τουλάχιστον το Κ. Υ. για να διαπιστώσετε την πραγματικότητα.
Ελπίζουμε ότι το γεγονός που δεν επισκεφτήκατε το Κ. Υ. Αλιβερίου, δεν έχει καμία σχέση με όσα διαχέονται περί μεθοδευμένης απαξίωσης του.
Αντίθετα πιστεύουμε, πως θα θέλατε να μας επισκεφθείτε, σε αποκλειστική επίσκεψη, δεδομένου των μεγάλων προβλημάτων που μας απασχολούν, προκειμένου να δρομολογηθούν οι αναγκαίες παρεμβάσεις για την αναβάθμιση της λειτουργίας μας και την καλύτερη παροχή υγειονομικών υπηρεσιών στο πλήθος των περιστατικών που αντιμετωπίζουμε.

  Η Γραμματέας                                                                     Η Πρόεδρος 
Μπούγα Μαγδαληνή                                                        Ντινάκη Κυπαρισσία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου