Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

ΑΥΛΩΝΑΡΙ: Η ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!!

Η δημοφιλής σελίδα κοινωνικής δικτύωσης " AVLONARI,such a lovely place εκφράζοντας και την γνώμη των απανταχού φίλων της ανέβασε ένα λίαν επαινετικό σχόλιο για την νέα Δημοτική Αρχή και ειδικότερα για τον Αντιδήμαρχο Γιάννη Κούκη και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Βασίλη Μαυρομάτη για το πρώτο δίμηνο της θητείας τους. Κοντά τους ασφαλώς και ο Γιώργος Κότσαρης με την Σοφία Σταμούλη, δημοτικός σύμβουλος και τοπική σύμβουλος αντίστοιχα. Να ακούγονται λοιπόν και τα καλά λόγια γιατί έρχεται και η ώρα που δεν ακούγονται. Μακάρι πάντως να γίνονται και να ακούγονται πάντα καλά για τους παραπάνω γιατί και ξεχωρίζουν και το αξίζουν.
"Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται !!!!!!!
Σήμερα συμπληρώθηκαν δύο μήνες με την νέα Δημοτική Αρχή στο τιμόνι του Δήμου μας.
Είναι εμφανής η προσπάθεια που καταβάλλουν ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Κούκης και ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Βασίλης Μαυρομάτης, για να βελτιώσουν την καθημερινότητα των δημοτών.
Στο μικρό αυτό διάστημα έγινε με τεράστια επιτυχία το Παζάρι Αυλωναρίου 6-14 Οκτωβρίου. Ένα απόλυτα επιτυχημένο παζάρι, από τα καλύτερα των τελευταίων ετών που έδωσε ανάσα στην περιοχή μας.
Ανοίχτηκαν και καθαρίστηκαν οι αγροτικοί δρόμοι, μια προσπάθεια που συνεχίζεται για να μπορούν οι κάτοικοι να πηγαίνουν στις ελιές και στα χωράφια τους.
Διορθώνονται αμέσως οι μικρές αλλά και οι μεγάλες βλάβες στο δίκτυο ύδρευσης. Εντοπίστηκαν τα προβλήματα στις πηγές προκειμένου τα χωριά μας να έχουν νερό.
Καθαρίστηκαν δημόσιοι χώροι όπως το σχολείο, το γήπεδο, το κοιμητήριο κ.α. και βελτιώθηκε σημαντικά η αποκομιδή των απορριμμάτων.
Αντιμετωπίζονται άμεσα τα προβλήματα που δημιουργούνται, όπως αυτό από την πρόσφατη κακοκαιρία στην Παναγίτσα.
Μετά από πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα παρελήφθηκε από το συνεργείο και είναι έτοιμο προς χρήση το αυτοκίνητο της «Βοήθειας στο Σπίτι».
Οι κάτοικοι είναι ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι γιατί βλέπουν ότι η Δημοτική Αρχή είναι καθημερινά δίπλα τους.
Το χωριό μας γίνεται κάθε μέρα και πιο καθαρό, πιο φωτεινό και πιο όμορφο….!!!!!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου