Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΉΜΑΤΟΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΦΟΒΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΧΙ!!!

Προχθές η Οικονομική Αστυνομία συνέλαβε στον Μανικιάτη Χωματουργό που έπαιρνε άμμο για λογαριασμό του Συλλόγου του Μονοδρίου. Του επιβλήθηκε πρόστιμο τουλάχιστον 3.000 ευρώ και ασφαλώς κινήθηκε η ποινική του δίωξη. Χωρίς να εγκρίνουμε ούτε για τον σκοπό του οποιουδήποτε φορέα την παράνομη αμμοληψία δεν πρέπει να μας διαφεύγει το εξής. Όταν άλλος Χωματουργός, στέλεχος  κομματικό αλλά και με διασυνδέσεις σε τοπικά και περιφερειακά συστήματα εξουσίας είχε σχεδόν κάθε μέρα τα μηχανήματά του και άδειασε τον Μανικιάτη προκαλώντας τεράστια οικονομική καταστροφή η Οικονομική Αστυνομία, η Εισαγγελία και κάθε άλλη Αρχή που όφειλε να προστατεύει το περιβάλλον και την νομιμότητα, παρά τις διαμαρτυρίες πολιτών και φορέων  είχαν βουλώσει τα αυτιά τους γιατί όλα γινόντουσαν για το σύστημα εξουσίας και τους εργολάβους που το πατρονάρουν. Τώρα  η αφύπνιση κάποιων αρμοδίων της Οικονομικής Υπηρεσίας υπήρξε ραγδαία και αμείλικτη. Φαίνεται πως ο συλληφθείς δεν είναι του συστήματος εξουσίας και σίγουρα δεν είναι ο Σύλλογος του Μονοδρίου. 

1 σχόλιο:

  1. Κύριοι του Α.Τ ΚΥΜΗΣ - Α.Τ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ δεν νομίζεται πως πολύ αργά σας έπιασε ο πατριωτικός οίστρος να υπερασπιστείτε τον εδαφικό πλούτο του τόπου μας. Δύο χρόνια τώρα οι μεγαλοεργολάβοι και οι μεταφορείς - χωματουργοί άδειασαν τον Μανικιάτη - κουβάλησαν βουνά ολόκληρα από το εγκαταλελειμμένο παράνομο νταμάρι και κάλυψαν ολόκληρο λιμάνι.
    Αλήθεια που είσαστε εκείνον το καιρό? μεταφορικά μέσα χωρίς φορτωτικές χωρίς αριθμούς κυκλοφορίας ενεργούσαν ανενόχλητοι.
    Αλλά και τώρα νομίζω δεν είναι αργά να μετρήσετε και να υπολογίσετε τις χιλιάδες κυβικά αμμοχάλικα από Μανικιάτη και πέτρες από παράνομο νταμάρι που έχει καλυφθεί o χώρος της προβλήτας και να πληρώσουν φορτωτικές και αξία υλικών γνωστοί σε όλους σας εργολάβοι και χωματουργοί-μεταφορείς. Επιτέλους ενεργήστε και τώρα, δεν είναι αργά.
    Ιδού πεδίον δόξης λαμπρό, σαΐνια της ΟΠΚΕ των χιλιάδων κυβικών που κάλυψαν ένα μεγάλο κομμάτι θάλασσας του λιμανιού παραλίας Κύμης.
    Και τώρα μπορείτε!!!!!! ιδού η ρόδος…………

    ΑπάντησηΔιαγραφή