Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

ΑΓΧΩΜΕΝΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ; ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΛΑΒΗ;


Στις 20 Αυγούστου ο  απερχόμενος Δήμαρχος κ. Θωμάς έβγαλε φιρμάνι και απαγόρευσε στους υπαλλήλους του Δήμου και των νομικών προσώπων να δίνουν πληροφορίες στην νέα Δημοτική Αρχή. Το φιρμάνι αυτό το ΛΑΛΑ ΤΟ το φέρνει για πρώτη φορά στο φως.

Αναφέρεται μάλιστα και σε συνάντηση που έγινε εκείνη την ημέρα και ήταν κατά εντολή του απερχόμενου Δημάρχου η τελευταία. Σε αυτήν μετείχαν εκ μέρους της νέας Δημοτικής Αρχής ο κ. Γκοσιμίδας, η κ. Ελένη Καλογεροπούλου, Διευθύντρια του Δήμου Χαλκιδέων και από την άλλη εβδομάδα Γενική Γραμματέας του Δήμου Κύμης Αλιβερίου σύμφωνα με όσα διαδίδονται καθώς και οι νεοεκλεγέντες Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Μπόκαρης και Μπαράκος. Την αντιπροσωπεία του Δήμου δεν γνωρίζουμε ποιοι υπάλληλοι την απάρτιζαν. Προφανώς οι αρμόδιοι Προϊστάμενοι.  Εντύπωση προξενεί το γεγονός  ότι δεν μετείχαν επανεκλεγέντες Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας με μεγάλη εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και στην αξιολόγηση των δεδομένων του Δήμου!!!
Σήμερα έγινε και νέα συνάντηση με τους συνεργάτες της νέας Δημοτικής Αρχής και τουλάχιστον μία προϊσταμένη του Δήμου. Το γνώριζε αυτό ο κ. Θωμάς και την έστειλε  προξενήτρα; Η εν λόγω παραβίασε την εντολή του; Κοινώς τον έγραψε και «μπο(ύ)καρε» στην ενημέρωση; Όπως και να έχει όλα θα απαντηθούν την 1η Σεπτέμβρη όπου κατ΄εντολή Θωμά θα γίνει η «επόμενη ενημέρωση»!!!
Τώρα όσο για την εντολή να ασχολούνται όλοι με την «διεκπεραίωση των εκρεμμουσών υποθέσεων και την προετοιμασία της προαναφερόμενης παράδοσης- παραλαβής» εννοεί και  την επεξεργασία χρηματικών ενταλμάτων των Δήμων Δυστίων Κονιστρών που γίνονται εναγωνίως και σε ώρες εκτός λειτουργίας των υπηρεσιών στην περιοχή Κύμης Κονιστρών όπου μεταφέρθηκαν επειγόντως;
Πάντως το φιρμάνι Θωμά έχει μία χροιά «αγχωμένης » ή χωρίς ψυχραιμία παράδοσης. Θα είναι άραγε στο ίδιο μοτίβο, τουλάχιστον αμήχανη,  και η παραλαβή; Γιατί άλλα είχαν ειπωθεί στην συνάντηση των συμβούλων της πλειοψηφίας περί ελέγχου και ορκωτών λογιστών. Ισχύουν αυτά ή επικρατούν άλλες προτεραιότητες; Ο λαός μας δεν λέει τυχαία «Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου