Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΩΝ «ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ» ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ- ΔΥΣΤΙΩΝ

ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΕΡΕΑΣ
Υποψ. Περιφερειάρχης ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΪΝΑΣ
Υποψ. Αντιπεριφερειάρχης ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ

ΔΡΟΣΑΤΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
Ιδιοκτήτρια Κέντρου Ξένων Γλωσσών – Καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας.

Κατάγεται από το Παρθένι και κατοικεί στο Αλιβέρι. Είναι παντρεμένη με τον Γιάννη Ντούρμα και είναι μητέρα τριών παιδιών.
Είναι Πτυχιούχος PROFICIENCY Πανεπιστημίου Michigan & Τμήματος Μεθοδολογίας Hellenic American Union. Επίσης είναι Πτυχιούχος Πανεπιστημίου Ε.Α.Π.  Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών - Ευρωπαϊκός πολιτισμός. Διαθέτει το Κρατικό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας της Ιταλικής Γλώσσας.
Έχει αναπτύξει πλούσια κοινωνική δράση έχοντας διατελέσει διαδοχικά από το 2001 έως το 2008  Πρόεδρος  των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου και του 2ου Νηπιαγωγείου Αλιβερίου, Γενική Γραμματέας των  Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων  2ου Δημοτικού Σχολείου και του 1ου Νηπιαγωγείου Αλιβερίου
Από το 1996 έως το 2000  υπήρξε Γραμματέας του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Παρθενίου και υπεύθυνη σύνταξης της εφημερίδας του Συλλόγου «Το Παρθένι Ευβοίας». Από το 2012 έως σήμερα είναι Υπεύθυνη  Συντονίστρια της Ακαδημίας Πολιτών Αλιβερίου.
Επίσης έχει  σημαντική αυτοδιοικητική εμπειρία ως  Μέλος Τοπικού Συμβουλίου Παρθενίου, Δήμου Ταμυνέων (1998-2002) και ως Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε.ΠΕ.ΠΟ.Κ.Α. (Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Περιβάλλοντος Πολιτισμού Δήμου Κύμης Αλιβερίου)( 2010-2014)

ΚΙΟΥΣΗΣ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Εργοδηγός Μεταλλειολόγος
Κατάγεται από το Παρθένι Εύβοιας  στο οποίο κατοικεί μετά την συνταξιοδότησή του. Σπούδασε στην Σχολή Εργοδηγών Μεταλλειολόγων Χαλκίδας και εργάστηκε επί 25 χρόνια στα Μεταλλεία Βωξίτη. «Δελφοί –Διστόμο» και εν συνεχεία «Μπράλλος» της Άμφισσας. Υπήρξε πάντοτε  δημιουργικός πολίτης χωρίς όμως να συμμετέχει ενεργά στα πολιτικά δρώμενα και κυρίως σε εκλογικές διαδικασίες. Μετά την επάνοδο στην γενέτειρα γη αποφάσισε να ενεργοποιηθεί στην δευτεροβάθμια τοπική αυτοδιοίκηση για να εκπροσωπήσει τους συμπολίτες του που δεν θέλουν  να παραμείνουν άλλο αμέτοχοι και σιωπηλοί.



ΜΠΑΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Αγρότης


Γεννήθηκε και κατοικεί στα Βελούσια. Ασχολείται με την αγροτική παραγωγή και είναι γνωστός Αγρότης- Παραγωγός της Νότιας Εύβοιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου