Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΠΑΣ (ΚΚΕ) ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΟΥ EVIAZOOM


Με  ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα  και με  τον χαρακτηρισμό της  προβοκάτσιας απαντάει  το στέλεχος του ΚΚΕ  Θανάσης Παππάς σε  ανάρτηση στο fb που έγινε από τον  Α. Θεοδώρου  την  1η Απρίλη. Η ανάρτηση ήταν  δημοσίευμα του Ριζοσπάστη το 2002 και  την παρουσίασε    το eviazoom  στις 2 Απρίλη 2014 με δικό του προβοκατόρικο τίτλο.
Η  επιστολή έχει ως εξής:
Προς 
Eviazoom.blogspot.gr
Αγαπητοί  κύριοι
Αν το δημοσίευμα στην  ιστοσελίδα σας  που αφορούσε το ΚΚΕ και την στάση του στις δημοτικές εκλογές  στον δήμο Κύμης –Αλιβερίου  είχε ημερομηνία  1/4/2014  θα ήταν ένα πρωταπριλιάτικο ψέμα και θα σας λέγαμε και χρόνια πολλά  για την γιορτή σας.
Στις  2 του Απρίλη που το δημοσιεύσατε  σας λέμε  απλά ότι είστε 
ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ !!!
Τον λογαριασμό από την «αξία του  δημοσιεύματος»  μην ξεχάσετε να τον στείλετε στις 19 του Μάη στον κ. Θωμά  και στον κ. Θεοδώρου που φιγουράρει  στο ψηφοδέλτιο του κ. Μπουραντά. 
Αφού  σας  αρέσει  όμως να  ψάχνετε   στις παλιότερες  εφημερίδες,  σας στέλνω για το αρχείο σας, χωρίς κανέναν δικό  μου σχολιασμό, μια  φωτογραφία    από την εφημερίδα  «Το ΒΗΜΑ» που δημοσιεύτηκε  στις 20/6/2010  και θα την βρείτε μαζί με το  άρθρο που την συνοδεύει στην  παρακάτω  διεύθυνση.
http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=338694&wordsinarticle

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου