Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΠΟΥΡΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΠΕΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Στην ανυπαρξία στρατηγικού σχεδιασμού και στην έλλειψη αναπτυξιακών στόχων, που διακρίνει την σημερινή Δημοτική Αρχή, αναφέρθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κύμης - Αλιβερίου , Θανάσης Μπουραντάς, στην συνάντηση που είχε με τους κατοίκους και τους αλιείς των Πετριών και των Αγίων Αποστόλων το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης.
Ο κ. Μπουραντάς κατήγγειλε, πως η Δημοτική Αρχή υποβάθμισε την σημασία, απέφυγε τον διάλογο και την ενημέρωση των Δημοτών, για το ΣΧΟΑΠ του πρώην Δήμου Δυστίων που η Περιφέρεια ενέταξε και χρηματοδότησε με ποσό 370.000 ευρώ.
Η ολοκλήρωση του ΣΧΟΑΠ, θα καθορίσει το σύνολο των δραστηριοτήτων και τον αναπτυξιακό προσανατολισμό στην ευρύτερη περιοχή, αποτελώντας ένα σημαντικό εργαλείο, που θα δώσει στην οικονομία ενός δυναμικά αναπτυσσόμενου Διαμερίσματος, στην αλιεία και τον τουρισμό, όπως είναι αυτό των Πετριών και των Αγίων Αποστόλων.
Αναφέρθηκε στα έργα υποδομής ,αλιευτικό καταφύγιο, δρόμους κλπ ύψους περίπου 4.000.000 που πραγματοποιήθηκαν από την Νομαρχία και την Περιφέρεια, ενώ προέταξε ως αναγκαιότητες για το άμεσο μέλλον το αποχετευτικό, τον βιολογικό καθαρισμό των λυμάτων , τις αθλητικές εγκαταστάσεις, τις αναπλάσεις κοινόχρηστων χώρων και την ολοκλήρωση των εργασιών του Αλιευτικού καταφυγίου.

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου