Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ: Η ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΤΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΟΝΙΑΝΟΥΣ

ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ                       27-3-2014



Σε ένα πολυπληθές ακροατήριο, ανήγγειλε το μήνυμα της νίκης του συνδυασμού «Νέοι Ορίζοντες για τον Δήμο Κύμης-Αλιβερίου» στις Δημοτικές εκλογές του Μαΐου ο   Δήμαρχος   Δημήτρης Θωμάς.  Πολύς  κόσμος επεφύλαξε ενθουσιώδη υποδοχή στον Δήμαρχο Κύμης – Αλιβερίου, ο οποίος την Τετάρτη 26 Μαρτίου πραγματοποίησε δύο προεκλογικές ομιλίες, στο Βίταλο (6 μμ) και τους Ανδρονιάνους (8 μμ).
Ο Δήμαρχος έκανε αναφορά στο έργο που επιτελέστηκε τα 3,5 προηγούμενα χρόνια στην περιοχή, δίνοντας μεγάλο βάρος στην διατήρηση των Δημοσίων Υπηρεσιών, τα έργα υποδομής, την αξιοποίηση όλων των προγραμμάτων χρηματοδότησης αλλά και την προώθηση των μεγάλων στόχων, που είναι το Λιμάνι της Κύμης, το σπίτι – μουσείο και το Ινστιτούτο Παπανικολάου, το Κέντρο Περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και άλλα.
«Είμαστε μαζί σας  συνεχώς τα 12 τελευταία χρόνια, και στις χαρές και στις λύπες. Δεν ήρθαμε παραμονές εκλογών να παραστήσουμε τους σωτήρες» είπε ο Δήμαρχος Δημήτρης Θωμάς και συμπλήρωσε: «Καταφέραμε να κρατήσουμε τον Δήμο όρθιο μετά τον Καλλικράτη και να παράγουμε έργο, κάτι που ελάχιστοι δήμοι στη χώρα το κατάφεραν».
Αναφερόμενος στην αντιπολίτευση ο κος Θωμάς τόνισε ότι ήταν απούσα όλα αυτά τα χρόνια και από την λειτουργία του Δήμου αλλά και από τα χωριά και τους Δημότες. Ακολουθώντας τακτική μηδενιστική και απαξιωτική, χωρίς να καταθέσει την παραμικρή πρόταση. Επιλέγοντας μόνο να βάζει τρικλοποδιές και εμπόδια

Όσον αφορά τον υποψήφιο  της «Συμπολιτείας» , ο Δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου τόνισε ότι:  «Ο κος Μπουραντάς, ο οποίος τώρα πια διεκδικεί την θέση του δημάρχου, δεν προσέφερε καμία βοήθεια στο Δήμο τα 12 τελευταία χρόνια, παρά το γεγονός ότι είχε την δυνατότητα και φέρει τεράστια ευθύνη για την άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Νομός αφού επι 4 τετραετίες είναι επικεφαλής της Διοίκησης του. Δεν έχει επισκεφθεί το Δήμο, ούτε μια μέρα δεν έχει πάρει θέση στα μεγάλα θέματα όπως το Νοσοκομείο, το θέμα διαχείρισης των απορριμμάτων, Ηλεκτρομηχανική, o  Καλλικράτης και τόσα άλλα.»
Και κατέληξε: «Ο Δήμος χρειάζεται ανθρώπους που να γνωρίζουν τα προβλήματα και να έχουν αγωνιστεί για την επίλυσή τους. Όχι ανθρώπους που κωφεύουν , αδιαφορώντας και   μένουν απαθείς χωρίς να παρεμβαίνουν όπως οφείλουν με βάση τις υποχρεώσεις και τα καθήκοντά τους.  Δεν χρειάζεται ανθρώπους οι οποίοι είναι ξεπερασμένοι και ήρθαν ως από-μηχανής θεοί να τελειώσουν εδώ την πολιτική τους καριέρα. »

Οι προεκλογικές ομιλίες του Δημάρχου Δημήτρη Θωμά θα συνεχιστούν αύριο, Παρασκευή, με την συγκέντρωση στους Ταξιάρχες στις 8 το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου